Notices

Konu Seçenekleri
Eski 28-09-08, 15:47 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.442
Teşekkür etti: 1.471
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali ..Gül ki Sevgilim.. ferhat göçer..

Bu sabah yerini kimler almış diye düşündüm kalktığımda
Hiç biri seni hiç biri beni hiç biri bizi anlamamış,
Bu sabah telefonu hiç açmadım çaldı durdu aldırmadım.
Hiçbir şey seni seni düşünmemi engellemez ben anladım bu sabah

Gül ki sevgilim
gül ki
gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim
Gel biraz bana
gel biraz daha
arşa çıksın nağmelerim

Bu sabah adını boş kağıtlara yazdım astım duvarlara,
Ben bir tek seni eski günleri özledim canım anlasana
Bu sabah yatağın boş kısmını resimlerinle süsledim
Gördün halimi anla derdimi ne olur dön çok özledim bu sabah

Gül ki sevgilim
gül ki
gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim
Gel biraz bana
gel biraz daha
arşa çıksın nağmelerim

Konu Esrarengizz tarafından (28-09-08 Saat 15:59 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
Řσσκΐ₤ (28-09-08), Begonya (28-09-08), bEyAzLi (28-09-08), byfilozof (28-09-08), cicimix (28-09-08), GamzeL.im (28-09-08), HaZaL (28-09-08), Karmaşık (28-09-08), mervis (28-09-08), PigLet (29-09-08), RAMSES113 (29-09-08), Tweety (28-09-08), _ŞizofreN_ (29-09-08), `Hiperaktif (28-09-08), »Asi GüL« (28-09-08)
Eski 28-09-08, 15:49 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
gül ki sevgilim sevgilim..
çok güzel olmuşlarrr

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (28-09-08)
Eski 28-09-08, 15:52 Çevrimdışı   #3
Profesör
Genç Kuvvet

mervis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.969
Teşekkür etti: 1.457
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:5353
mervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyormervis Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
offf yıldızım yine naptın ki sen böyle..

her zamankinden..(=

harika olmuş be...

Senden başka, artık düşemem aşka...

Özer..
(:
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (28-09-08)
Eski 28-09-08, 15:54 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Kemalistler

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.918
Teşekkür etti: 595
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4452
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
her zamanki gibi yapmışın yapcanı
çok güzel olmuş ...

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (28-09-08)
Eski 28-09-08, 16:04 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 787
Teşekkür etti: 1.206
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eline sağlık Tılsım Çok İyiler

...
..
.

uA Pamukkale

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (28-09-08)
Eski 28-09-08, 16:11 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.575
Teşekkür etti: 1.501
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:14319
gKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
harikasın tılsım

yüreğine sağLık

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (28-09-08)
Eski 28-09-08, 16:43 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 784
Teşekkür etti: 613
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:3164
»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Harika

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 16:49 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

historical - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.207
Teşekkür etti: 544
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4126
historical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
muhteşem

Aşk yalan mı gerçek mi?
Sen söyle hayat...

"yine de sen... "
"ille de sen..."
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 21:09 Çevrimdışı   #9
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.872
Teşekkür etti: 654
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9304
hareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayran
çok güzeller =)
sarkı da güzel

Her kalp büyük bir dünya
Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa
O dünyanın üzerinde
Başlar yok olmaya
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 21:21 Çevrimdışı   #10

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ilk resim

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 21:41 Çevrimdışı   #11

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.797
Teşekkür etti: 6.130
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ellerine emeğine sağlık

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 21:42 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.652
Teşekkür etti: 2.888
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:43879
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Emeyine saglik guzel calisma olmus(:

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 21:44 Çevrimdışı   #13

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Eline Sağlık.

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 23:16 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

blacklife - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.169
Teşekkür etti: 1.138
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:3263
blacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
çok güsel olmuş ellerine sağlık

I curse the day I was born..
to this world !!
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 23:26 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çiçekiiiiiimmmmm

Harikasın

İlerlettin sen bu işi , ellerine sağlık

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 23:34 Çevrimdışı   #16

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
dilimden düşmüyor bu şarkı son zamanlarda kendimi hep bu şarkıyı söylerkenen buluyorum (=

resimler çok güzel olmuş ellerine sağlık (=
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 23:38 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Oğuzhan Koç'un Meydana Cıkardıgı Sarkı (=

Ferhat Göçer'den Çok Daha Iyi Söylüyor Bence (=

Resim Şarkı Kadar Güzel Olmuş Çok Teşekkürler (=
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 23:42 Çevrimiçi   #18
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.080
Teşekkür etti: 1.645
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:22872
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İşi bilenlerin hali başka tebrikler..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 28-09-08, 23:45 Çevrimiçi   #19

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.703
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:96462
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok Güzel $arki Gibi

Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)
Eski 29-09-08, 00:29 Çevrimdışı   #20
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.812
Teşekkür etti: 1.555
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:33931
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ayrı bi güzellik oluyo çaLışmalarında , eLine sağlık canm

.

.

3

2

1

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!)
Mesaja teşekkür eden:
Esrarengizz (29-09-08)

Tags
tılsım

Konu Seçenekleri