| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.039
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gülleri sevdigim kadar hic bir bitkiyi sevmiyorumdur cok güzeler tesekürler paylasimin icin |
|
| | #3 |
![]()
Teşekkür etti: 4.109
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:18869 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay dostum gereçekten muhteşemler....kokularına bayıldığım güller...onları çok seviyorum... çok sağolasın.... |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harika güller... uzun uzun kokladım içim açıldı ![]() eline sağlık canım |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harikalar ![]() saol ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 37
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
paylaşım için saol
|
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
kendimi gül bahçesinde hissettim teşekkürler
|
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güller çok güzel çıkmış çok hoş ellerine sağlık
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 3 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:18 ![]() | çook güzeller gerçekten saol |
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya en hayran olduğum şeylerden biride güllerdir beni en zayıf denecek noktamdan vurdun secret ellerine sağlık hepside bir birinden güzel olmuş...
\\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |