Konu Seçenekleri
Eski 11-08-08, 00:49 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Müzik grubu

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.704
Teşekkür etti: 420
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5365
linqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorlinqin_parq Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Gülme Çeşitleri

Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir … Her durum karşısında yapılabilir...

Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür , herkesler yapamıca için yapımı zordur...

innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş, literatüre bizans kahkası diye geçmiştir, bir sonraki replik:"oyna türk kızı" olucaktır...

hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir,samimidir...

keh keh: Adilik belirtisidir,bir halt yaptığını sanır, eskiler " bıyık altı" der...

hahahaay: Kadınlara hastır,kocanın zengin olduğunu gösterir...

hobarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir, en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir...

kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten, zarar gelmezz..

haaah-hah-hah-hah:kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır...

hhıh: Ağız kapalıyken burundan , tek nefes verilerek yapılır,kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür...

zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir,genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...

muhahahaa,puahhahah türevlerine rastlamak mümkündür.

euhe: Öhü ehe ıh şeklinde ses tellerinden geçer genelde pek de komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir...

Anti AKP

Ya şimdi yada ... yada'sı yok
Mesaja teşekkür eden:
Bir Ben Eksiktim (11-08-08)
Eski 11-08-08, 01:07 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
süper

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Eski 11-08-08, 01:38 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 869
Teşekkür etti: 261
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2728
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Bu da benim gülüşüm

Muuuu Muuu Muu Mu Ha Ha : Erol Taş usulü (:

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 11-08-08, 12:44 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
keh keh: Adilik belirtisidir,bir halt yaptığını sanır, eskiler " bıyık altı" der...

Konu Seçenekleri