Konu Seçenekleri
Eski 23-11-06, 23:10 Çevrimdışı   #1
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
Gülme garantili...

Özellikle kedilerde koptum ben

BURDAN

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Hewall (29-11-06), NighT_BluE (29-11-06), sindirellaman (29-11-06)
Eski 24-11-06, 00:19 Çevrimdışı   #2
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
kediler cidden çok güzeldi

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 24-11-06, 17:36 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.802
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:23520
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kediler süperdi

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 28-11-06, 21:52 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

sitare - ait Avatar
Genel Mesajlar: 865
Teşekkür etti: 466
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:4628
sitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler birisitare Forumda Saygin ve popüler biri
hepsi güzeldi sağolasın...

Eski 28-11-06, 23:15 Çevrimdışı   #5
Asistan

KaGaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 184
Teşekkür etti: 211
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1544
KaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuş
garantiyi veren arkadaşıma teşekkür ederim

No İngilizce, evet Türkçe..!
======
Haksızlığı Hak Zanneden Adamlara Karşı Hak Dava Etmek Bir Nevi Haksızlıktır, Hakka Karşı Hürmetsizliktir. Ben Bu Hürmetsizliği İrtikab Etmek İstemem.
Eski 29-11-06, 15:30 Çevrimdışı   #6
Asistan

sindirellaman - ait Avatar
Genel Mesajlar: 298
Teşekkür etti: 222
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1051
sindirellaman üç beş tanıdığı olmuşsindirellaman üç beş tanıdığı olmuşsindirellaman üç beş tanıdığı olmuşsindirellaman üç beş tanıdığı olmuşsindirellaman üç beş tanıdığı olmuşsindirellaman üç beş tanıdığı olmuşsindirellaman üç beş tanıdığı olmuşsindirellaman üç beş tanıdığı olmuş
hepsi birbirinden komikti hocam
karnıma ağrılar girdi gülmektenn...!

Eylül olmak lazım gözlerde,
Sararmışlığın verdiği, yeşilin kaybolmaya yüz tuttuğu mevsimde;
Yüreklere gömmek için bu baharı, bu aşkı,
Eylül olmak lazım...!
Eski 29-11-06, 15:53 Çevrimdışı   #7
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
yarıldım yarıldım harbiden dehşet bişi yaaa

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 29-11-06, 16:01 Çevrimdışı   #8
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.345
Teşekkür etti: 984
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
hepsi çok komik ama o kafasını trafik işaretine vurarnın yerinde olmak istemezdim doğrusu

teşekkürler

Konu Seçenekleri