| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]() | gülmek isteyenler için
Günlerden Birgün, Ormanlar Krali Aslan Artik Tatil Yapma Zamaninin Geldiğini Düşünererek,uzaklara Dinlemeye Gitmeye Karar Vermiş..ve Toplamiş Tüm Orman Hayvanlarini; -bakin Arkadaşlar,artik Dinlenmeye Gidiyorum.birsüre Yokum.benim Yokluğumda Vekilim Tilki Kardeş Tir.o Ne Derse Itaat Edin Ve Benim Emirlerimmiş Gibi Uyun!tek Yetkili Tilkidir... Demiş Ve Gitmiş..tabi Bizim Tilki Deki Havalari Görseniz.. Hemen Ertesi Gün Teftişe çikmiş Tilki..orada Ağaçta Sallanan Goril Sürüsünü Görmüş..en Irilerinden Birine Yaklaşip Kiçina Bir Parmak Atmiş Ki..gorilde şimşekler çakmiş Tabi.tam Altina Alip Parçaliycak Tilkiyi,aklina Gelivermiş..tilki Vekil.aslanin Vekili.tutmuş Kendini,sikmiş Dişini Ordan Uzaklaşmiş.. Derken,tilki Dahada şimararak Giderken Fil Sürüsüne Rastlamiş..ayni Güvenle Koca Bir File Yine Parmak Atmiş..fil Yerinden Ziplayarak Bakmiş Ki Bu Işi Yapan Küçücük Tilki..sinirlenmiş Tam Altina Alacak..aklina Gelivermiş..tutmuş Kendini,uzaklaşmiş Oradan.. Neyse Bizim Tilki Daha Da Güvenerek Ilerlerken Bir Ağaç Kovuğunda Bal Yiyen Kocaman Bir Ayi Görmüş..sessizce Yaklaşip öyle Bir Parmak Atmiş Ki..ayi Hişimla Arkasina Dönmesiyle Karşisinda Siritan Tilkiyi Görünce Dellenmiş..almiş Altina Tilkiyi,başlamiş Becermeye..yarim Saat Sonra Siniri Geçip Atmiş Tilkiyi Uzaklaşmiş..tilki De Perişan Bir şekilde Ordan Topallayarak Uzaklaşirken Söyleniyormuş... - ....mina Koduğumun Ayisi...zaten Hiç Bir Toplantiya Da Katilmaz Ki.. |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 729
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zuhaahhahaha |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |