| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | gülümsee
Hollywood'un yüzlerce kez işlediği; "uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir" klişesinin uyarlanmış hali. ABD de olur da TR de olmaz mı yurdum insanı el atmış mevzuuya - aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. + evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! + tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. - ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! + düşsün p.z.v.nk! oraya senin oturman lazım. - tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? + direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. - tuttum. çok eğlenceli görünüyor yehu + evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki + panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - bismillahirrahmanirrahim. + hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız + göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - sıfır. + nasıl sıfır? dikkatli bak. - sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz? + otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - duruyooor + kalk git eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın. şoför uyanınca devam edersiniz. Anlamayana az gelirim, anlayana çok! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | küçükP€ri (14-12-07) |
| | #2 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 226
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | puahauah
|
|
| | #3 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 534
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() ![]() |
:d:d:d:d:d
|
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.306
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gülümsettiğin için sağol ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harika yaa ![]() ![]() [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |