| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Gümüş" dizisindeki rolüyle şöhreti yakalayan, ardından yaşadığı aşklarla basının gündeminden düşmeyen oyuncu Songül Öden, bir yıllık aradan sonra yeniden ekrana dönüyor.GÜMÜŞ DİZİSİNDEN FOTOĞRAFLAR CNNTÜRK'te yayınlanan Kürşat Başar'ın sunduğu "Yaz Sohbetleri" programına konuk olan Öden, diziden sonra tiyatroda rol aldığı ve sürekli turnelere çıktığını, yakında yeni bir diziyle ekranda olacağını söyledi. derin.. ![]()
|
| Mesaja teşekkür eden: | samira_prensess (07-07-08) |
| | #2 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.199
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insss ya ben songül ödenin oyunculugunu cok begeniyorum.GÜMÜS dizisini tam 3 sezon bir bölüm kacirmaksiizin izledim..izledimde ne oldu bilmiyorum ama yeni dizide fena olmas hani sefindim Sessizlik, biraz... Umut, gercek... Mucize, icimde... Rabbim, cok sükür... |
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşşşş yaaaa aylardır uyuyamıyorum ßende gümüş gelcek diye... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| Konu Seçenekleri | |
| |