Konu Seçenekleri
Eski 07-07-08, 12:56 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
isaret Gümüş'ün yıldızı dönüyor

"Gümüş" dizisindeki rolüyle şöhreti yakalayan, ardından yaşadığı aşklarla basının gündeminden düşmeyen oyuncu Songül Öden, bir yıllık aradan sonra yeniden ekrana dönüyor.

GÜMÜŞ DİZİSİNDEN FOTOĞRAFLAR
CNNTÜRK'te yayınlanan Kürşat Başar'ın sunduğu "Yaz Sohbetleri" programına konuk olan Öden, diziden sonra tiyatroda rol aldığı ve sürekli turnelere çıktığını, yakında yeni bir diziyle ekranda olacağını söyledi.

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Mesaja teşekkür eden:
samira_prensess (07-07-08)
Eski 07-07-08, 15:50 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.834
Teşekkür etti: 1.199
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:9801
samira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayransamira_prensess herkes hayran
Ruhsal Durumum:
insss ya ben songül ödenin oyunculugunu cok begeniyorum.GÜMÜS dizisini tam 3 sezon bir bölüm kacirmaksiizin izledim..izledimde ne oldu bilmiyorumama yeni dizide fena olmas hani sefindim

Sessizlik,
biraz...
Umut,
gercek...
Mucize,
icimde...
Rabbim,
cok sükür...

Eski 07-07-08, 19:35 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.949
Teşekkür etti: 2.980
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:39893
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
inşşşş yaaaa aylardır uyuyamıyorum ßende gümüş gelcek diye...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Konu Seçenekleri