| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Günah Çıkarma :D Xkişi: Sayın Peder ben bir günah işledim Peder: Anlat evladım tanrı affeder Xkişi: Ben cok azgınım ve herkese saldırıyorum.Ama suç bende değil, bi ilaç içtim ve kendime hakim olamıyorum.Dua edin Tanrı günahlarımı affetsin peder. Peder: Sen şimdi günahları boşver de, o ilacın ismini hemen ver lan bana! Xkişi: Hönk! Xkişi: Sayın peder ben bir günah işledim Peder: Anlat evladım tanrı affeder Xkişi: yok ben tanrıdan değil sizden af dilemeye geldim. Peder: Benden mi !? Xkişi: Evet sizden.Hani sizin o tavuklar vardı ya.... Peder: Kaaçma lan gel buraya !! Xkişi: Peder ben bi günah işledim Peder: iyi o zaman bana da bi kazak işle ehuehuehu Peder: Buyur anlat evladım Tanrı seni affedecektir Xkişi: yok hacı ben boyacıyım burayı boyuyom Peder: ha tamam o zaman. Peder: Elbise mi alacaksınız ? En güzel elbiseler co'nun yerinde. Xkişi: Hönk! Peder: O reklamdı evladım. Kiliseye gereken yardımlar yapılmayınca biz de günah çıkarma işlerine reklam aldık.Şimdi anlat evladım tanrı seni affedecektir. Xkişi: Yok ben en iyisi Tanrı sizi affettikten sonra gelim abicim. Peder: Anlat evladım tanrı seni affedecektir. Xkişi: Şeyy peder ben birşey soracaktım. Peder: Buyur kızım sor. Xkişi: Sonra işleyeceğimiz günahlar için şimdiden günah çıkarabiliyor muyuz ? Peder: Hayır evladım olmaz öyle şey Xkişi: O zaman ben yarın gelim şekerim. Peder: Anlat evladım Tanrı senı affedecektir Xkişi: Allah belanı versin senin necati! o sürtüğün evinden beri seni takip ediyorum, kiliseye saklandığını gördüm necati!!! Peder: Anlat evladım Tanrı seni affedecektir. Xkişi: Anlat evladım Tanrı seni affedecektir. Peder: Buyur evladım! Xkişi: Buyur evladım! Peder: Hönk! Ulan bu papağanı buraya kim bıraktı !!! ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |