| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | GÜnaydin
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun efenimmm beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | poor_youth (09-08-08), seLLuk@ (09-08-08) |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.473
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gunaydin sohbet konumuz vardi ama olsun karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımm.. ben bi yüzümü yıkayayım o halde..demekki hala uyanmamışım ![]() beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yenisin forumda olur oyle seyler nerden katiliyorsun?
karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hmmm guzel karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel tabi..şuan mesaide olanlar varken hele beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle katiliyorum hic karisan yok bu arada isim nedir? ben melike karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | funda!! bacumm beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #10 |
memnun oldum bacuuum ne yaparsin is okul??
karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yasal tefeciyim ![]() sen?? beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #12 |
al bendende o kadar buarayi nerden buldun? guzel forum dimi bu arada sen tanisma bolumunde konu acmamissin gorsem yazardim karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #13 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şeyyy ... kem... küm... nasıl açıldığını bilmiyordum ki ![]() beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... | |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yasal tefeci ne demek bankacı demek ki ?
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hıhı bankacıyım..beyaz yakalılara anında kredi verilir ama sana yokkk ![]() gir bu adrese eski bir yazı ama en azından geyik yapmadığımı anlamış olursun ![]() http://www.malatyahaber.com/haberler...&zoneid=9&y=32 beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #16 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kredi konusuna gelincede ben krediye basvurmadan tıp egitimimin son senesinde finansbank'tan 10 bin ytl'lik kredi alma hakkkım varmıs aynı gun içinde bu arada siz hangi ilden ? malatya haber falan malatyadanmı ?
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
günaydın herkese sanada gunaydın lan hemso Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #18 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yeşil BURSA beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... | |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen şu seyhanın arkadasımısın ![]() birde yapı kredi gemliktemisin ![]() birde selma yani üyelerden maca_kızının abisi fuat ile cıkan cinlilere benzeyen kızmısın ![]() şimdiden tşkler GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #20 | |
| Asistan ![]()
o.gazi şubesındeyım fuat ile çıkan GÜZEL kızın eski şube arkadaşıyım ayrıcana yeniyim bide GS lıyım bideeee doktorlardan tırsarım ![]() (bilinçaltı işte küçükken naptılarsa bana )
beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |