| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | guncelligini yitirmis konular yeni olmama ragmen anket bolumunde guncelliginin yitirmis konularin halen duruyor olmasi ve bazi uyelerin cevap yazmasi cok sacma gelmeye basladi bana bunlara bi cozum bulunamazmi yane ya silinsin yada kapatilsinki bosu bosuna guncel olmayan konular tepelere gelmesin ![]() bide bu 500 kusur sayfalik konularin yenilenme olanagi yokmu Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm bende katiliyorum oyun bölümünde 1000 sayfayi gecmis oyunlar var onlar yenilense daha güzel olur sanki Yorgun... |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısın
|
|
| | #4 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılıyorum...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gercektende dogru diyorsun Huso ama yönetimin burayi henuz gordugunu sanmiyorum (: |
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konu dave diğer bölümdeki konular gibi okunuyor. Cevap yazılmadıysa bu konuda düşünüldüğü veya en uygun, en yapıcı çözüm arandığı içindir. Konu Smyrna tarafından (20-06-07 Saat 11:49 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (20-06-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |