| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Günler 25 saat olacak Dünyanın kendi ekseni etrafında dönüşü yavaşlıyor. Bilim adamları hesapladı. Günler 24 değil 25 saat olacak. Günler gittikçe uzuyor. Bahar geldi diye değil. Bilim adamları yer katmanlarını, astrolojik kayıtları, güneş ve ay tutulmalarıyla ilgili eski kayıtları inceleyerek hesapladı... Dünyanın kendi ekseni etrafında dönüşü yavaşladı. Bu yavaşlamanın Milattan Önce 700 yılında belirgin biçimde başladığı tespit edildi. Bunun başlıca sorumlusu Ay'ın çekim gücü gösteriliyor. Zaman içinde bu çekim gücünün arttığını savunan bilim adamları, örneğin yeryüzünde dinozorların yaşadığı dönemde, yani yaklaşık 100 milyon yıl önce, dünyanın kendi ekseni etrafında dönüşünün daha hızlı olduğunu ve günlerin 23 saat olduğunu kanıtladılar. GÜN 21 SAAT, BİR YIL 420 GÜNDÜ Dahası, yeryüzünde sadece tek hücreli canlıların bulunduğu dönemde (yaklaşık 530 milyon yıl önce) ise bir günün yaklaşık 21 saat olduğu belirtildi. Bir yılın süresinin yani Dünya'nın güneşin etrafındaki turunu, aynı hızla tamamladığı anlaşıldı. Ancak günler yaklaşık 21 saatlik olduğundan, bir yıl 420 gündü. Bilim adamları, Dünya'nın kendi ekseni etrafındaki dönüşünün yavaşlamasıyla günlerin artık 24 saati aştığını ve bunun yakın gelecekte 25 saate çıkacağını açıkladılar. Hürriyet ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok artık ![]() pek bi şey değişmez ama heralde ya :p İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eee Karamel 25.saatini bana ayırırsın artık dimi GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #4 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu bilimadamlarıda kasmaktan başka birşeye yaramıyor... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düşünmem lazım ![]() ayırırım tabi canm ((: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz görmeyiz o günleri...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi benim saatime ne olacak çöpemi atcam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne olcak paki
|
| | #9 |
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok ya onun antika değeri olur 200 300 yıl sonra ![]() Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| | #10 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 200 300 mü Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #11 |
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | torununun torununun torunu görür ancak: Ama olsun biz rezil yaşadık onlar lüks içinde yaşasın dimi Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| | #12 | |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht | |
| | #13 |
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onun sonra antika değeri olcak dedimya Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| | #14 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #15 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.634
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43705 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geceler uzun olacaksa sorun degil isterse 26 saat olsun yeterki geceler uzun olsun rahat rahat uyuyayım Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
| Mesaja teşekkür eden: | emrowski (30-03-08) |
| Konu Seçenekleri | |
| |