| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Günümüzde hangilerinin içlerinin boşaldığına inanıyorsunuz? | |||
| Adalet | | 12 | 46,15% |
| Demokrasi | | 10 | 38,46% |
| Dostluk | | 10 | 38,46% |
| Etik değerler / Ahlak | | 14 | 53,85% |
| Güven | | 12 | 46,15% |
| Aşk | | 15 | 57,69% |
| Saygı | | 12 | 46,15% |
| Din | | 9 | 34,62% |
| Sevgi | | 11 | 42,31% |
| Gerçeklik | | 11 | 42,31% |
| Özgürlük | | 8 | 30,77% |
| Hiçbiri | | 2 | 7,69% |
| Diğer: | | 6 | 23,08% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:89319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ask, Saygi, Güven, Gerçeklik ... Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #3 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 25
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3124 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiçbirinin içi boşaltılmadı belki de hele de bu kadar geniş kavramların bugün her ne kadar "seni seviyorum"un içi boşaltılmış desek de yürekten denilen "seni seviyorum" hep doludur; o öyle bir tonlamadır ki iki dudağınız arasından çıkar ve gelir gönül telinize değer de titretir boşaltılmışlıklar naylon hayatların sorunu görebilene, bulabilene, yaşayabilene aşk, dostluk, güven, din, sevgi, ahlak var; bunlar elimizde olanlar adaletten kastımız ne, bizim insanlara olan adaletimiz mi? bu da bizim elimizde özgürlük derken özgürlükten ne anlıyoruz ve saygı beklerken saygı gösterdiğimz kadar beklemeden yaşamayı öğrenebildik mi acaba ? dostoyevski "dünyada dost yok deyip" gitti... dünyada dost yok mu hakikaten? ya da dostluk derken acaba mükemmelleştirmedik mi bu kavramı? birbirlerimizin ne kadar insani hataları olabileceğini düşünmüyor muyuz da "beklemezdim ondan"larla dostsuz kalıyoruz aslında sadece sesli düşünüyorum; güzel bir anket doğrusu, düşündürücü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | мєяνє (18-05-08), ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (18-05-08) |
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.304
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel anket Unfaithful ![]() Hepsinin içini boşalltık galiba kendi adıma değil genel olarak söylüyorum ben hakkettikleri gibi davrandığımı düşünüyorum hala ![]() Hepsini seçtim ama tek bi cevap yeterli olurdu Hayatın içini boşalttık biz galiba tat aldığımız şeyleri yok etmekte çok başarılıyız ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence başı ahlak çekiyo.. .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neyin icini bosaltmadik ki, bunlara imtiyaz gösterilsin. ![]() Hepsi |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aşk,guven,adalet,saygı
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | malesef hepsi... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşk,Ahlak'ın içi boşaltıldı. Dİnin'de boşaltılmaya çalışıyor...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cumhuriyet / Laiklik / Hukuk Sistemi ... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #11 |
![]()
Teşekkür etti: 18.829
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:90838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes herkesin dostu, aşklar süper hızlı, adalete söylenecek söz bile yok ![]() Yaşasın haramilerin saltanatı. Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Etik değerler / Ahlak Güven Aşk Gerçeklik Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle özgürlük : ( |
|
| | #14 |
![]()
Teşekkür etti: 4.112
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:18869 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiçbiri veya hepsi...göreceli... |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiçbiri |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgiler maddi boyuta indirgendi, aşkı ete kemiğe bürüdüler. artık kalp kalbe karşı değil.
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | seLLuk@ (19-05-08) |
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:85 ![]() ![]() |
EKMEGİN İÇİ BOŞ YAAA..ne kadar küçük bi problem gibi görünse de bence en büyük problem bu...yakında 10gr ekmegi 200gr diye alçaz
İstemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut... |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzülerek hepsi dicem... ![]() |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 42
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerdeyse hepsi
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |