| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() |
Merhaba Haber scripti yazdım. Yonetim panelinde düzeltme ve silme işlemi sorunsuz. Haber eklem yi ialave ettiğimde çalıştıramadım.. Yalnız haber ekleme kısmı çalıştığında ise dosya kayıt edilemdi hatasını aldığım halde haber eklendiği halde sadece resmi yuklememiş görüyorum. resimleri haberimg klasorune atmak istiyorum.. PHP Kodu: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | uĞuR (20-01-07) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:39 ![]() |
peki eminmisin bunu senmi yazdın ?
|
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:26 ![]() |
evet ben yazdım. ekleme kısmında takıldım.. Yardımcı olursanız memnun olurum.
|
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
eger sen yazdıysan Sorunu Bulabilmen Gerek :( Yoksada Scriptini Yolla gozden Gecirmek gerek.
|
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Kaç gündür bakıyorum...maalesef ekleme de kaldım.. Hatayı bulamadım. yardımcı olursan memnun olurum.Script yukarıda
|
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Arkadasim sen sadece Codu yazmissin ama neyse yardımcı olmaya calısırız :(
|
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
teşekkür ederim dör gözle bekliyorum..
|
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
bana bir hatanın kaynak kodunu Yollasana !
|
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:26 ![]() | habe rekleme?
Warning: move_uploaded_file(./haberimg/21.jpeg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/reklamve/public_html/yonetim2/haber_ykayit.php on line 39 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php5yqmdy' to './haberimg/21.jpeg' in /home/reklamve/public_html/yonetim2/haber_ykayit.php on line 39 dosya kayit edilemedi yonetim2' nin altından root da ki haberimg klasorune rseimleri yazdırmaya çalışıyorum. Burda hata verdi.. |
|
| | #10 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.686
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir de bunu deneyin ![]() Asp Tear ile Saglam Bir Sekilde NTVMSNBC den haberleri alabilmek için asagidaki kodlari kullaniniz. Kod : Code: <%
alinacakadres = "http://www.ntvmsnbc.com/news/BCList2.txt"
Set Tear_ac = CreateObject("SOFTWING.ASPtear" )
dim bilgicek
bilgicek = Tear_ac.Retrieve(alinacakadres , 2, "" , "" , "" )
nereden="Güncel Ön Sayfa"
nereye="+UYUM YASASI"
baslanacakyer=InStr(bilgicek,nereden)+15
bitecekyer=InStr(bilgicek,nereye)
baslangic=0
son=0
alinacakbolum=Mid(bilgicek,baslanacakyer,bitecekyer-baslanacakyer)
For a= 1 To 100
t=Len(alinacakbolum)
If t<=0 Then
exit For
End If
c=InStr(alinacakbolum,Chr(10))
If c<=0 Then
exit For
End If
alinacakbolum=Right(alinacakbolum,t-c)
baslangic=InStr(alinacakbolum,"/news/./" )
son=InStr(alinacakbolum,Chr(10))
If baslangic<=0 or son<=0 or son<baslangic Then
Else
satir=Mid(alinacakbolum,baslangic,son-baslangic)
If InStr(satir,"/news/./" )=0 or Len(satir)<20 Then
Else
ekle=ekle & satir & "<br>"
End If
End If
Next
ekle=Replace(ekle,"/news/./" ,"<a href='http://www.ntvmsnbc.com/news/" ,1,-1,1)
ekle=Replace(ekle,"|" ,"'>" ,1,-1,1)
ekle=Replace(ekle,Chr(10),"</a>" ,1,-1,1)
Response.Write "<font face=verdana size=1 color=black>" & ekle & "</font>"
%> +Güncel +POLITIKA +UYUM YASALARI +POLIS/ADLIYE/TRAFIK +YEREL +DIS POLITIKA VE AB +YAZARLAR +ÜMIT SEZGIN +SÜKRÜ KÜÇÜKSAHIN +METIN MÜNIR +KEMAL CAN +HIKMET BILA +DEPREM +EGITIM +ÇEVRE +ENGLISH +News +Politics +Business & Finance +Arts & Culture +Sports +NTV +GÖRÜSLER +Programlar +GÜN BOYU +PRIME TIME +HAFTA SONU +Program Metinleri + ile baslayan basliklari nereden nereye bölümlerine yazarsaniz sadece o bölümlere ve arasinda kalanlari bölümlere ait haberleri görebilirsiniz. Konu Smyrna tarafından (01-02-07 Saat 00:37 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:26 ![]() | resim yukleme
kodun son hali dosya formatınız yanlış mesajı aldım.. root/yonetim2/haber_ykayit.php çalışılan yer root/haberimg/ resimlerin yükleneceği alan PHP Kodu: |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Warning: move_uploaded_file(./haberimg/21.jpeg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/reklamve/public_html/yonetim2/haber_ykayit.php on line 39 Not : No such file or directory (Dosya Bulunamadı) Not: haber_ykayit.php on line 39 ( 39. Satırda ben hemen farketmiistim Birsey unutmussun bende Zend Kurulu oldugu icin anında Haataları gorebiliyom. Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php5yqmdy' to './haberimg/21.jpeg' in /home/reklamve/public_html/yonetim2/haber_ykayit.php on line 39 dosya kayit edilemedi Tahminen Sende Safemod On Dur onu hostcuna soyle Off yapsin. birde ole dene Webtasarım - Sirketlere Ozel Tasarim - Web Host - Web Domain Ferdikucuk@msn.com |
|
| | #13 | |
| Stajyer ![]()
Ayrıca 37.satırda birtane parantez var fazladan Alıntı:
Webtasarım - Sirketlere Ozel Tasarim - Web Host - Web Domain Ferdikucuk@msn.comKonu ferdikucuk tarafından (01-02-07 Saat 14:33 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
ferdikucuk; dediğin hataları düzelttikten sonra, Dosya formatınız yanlış mesajını alıyorum.. kodun son hali <? $kaydet=$_POST['kaydet']; $haber_baslik=$_POST['haber_baslik']; $haber_yazi=$_POST['haber_yazi']; $resim=$_POST['resim']; $yazan=$_POST['yazan']; $hit=$_POST['hit']; if ($kaydet == 1) //{ if ($_FILES['resim']['type'] != "image/gif" || $_FILES['resim']['type'] != "image/jpeg" || $_FILES['resim']['type'] != "image/jpg" || $_FILES['resim']['type'] != "image/png") { echo "Dosya formatınız yanlış"; } else { if($_FILES['resim']['type'] == "image/gif") $uzanti=".gif"; else if($_FILES['resim']['type'] == "image/jpeg") $uzanti=".jpeg"; else if($_FILES['resim']['type'] == "image/jpg") $uzanti=".jpg"; else if($_FILES['resim']['type'] == "image/png") $uzanti=".png"; if ($_FILES['resim']['size'] < 1024000) { include 'yol.php'; $tarih = date("Y-m-d"); $yaz = mysql_query("INSERT INTO haber(haber_baslik, haber_yazi, resim, yazan, hit) VALUES('$haber_baslik','$haber_yazi','$resim','$ya zan','$hit')"); $haber_id=mysql_insert_id(); print mysql_error(); $resim_adi=$haber_id.$uzanti; //$resim_url1 = "haberimg/".$resim_adi; //$url1 = "/home/reklamve/public_html"; //$resim_url1 = "./home/reklamve/public_html/haberimg/".$resim_adi; $resim_url1 = "./haberimg/".$resim_adi; if (move_uploaded_file($_FILES['resim']['tmp_name'], $resim_url1)) { echo "Dosya Kayit Edildi.\n"; $yaz=mysql_query("UPDATE haber SET resim='$resim_url1' WHERE haber_id=$haber_id"); } else echo "dosya kayit edilemedi"; } else { $boyut = $_FILES['resim']['size']; $dosyamb = ($boyut / 1024) / 1024; // kb için bir 1024 ü sil $mb = substr($dosyamb,0,4); $hata1 = "Maks. dosya boyutu 1 MB. Sizin dosyanız: ".$mb." MB"; } } ?> <br><br> <a href="haber_ykayit.php" style="font-size: 12px; font-family: Verdana; color: Navy; background-color: #FFD1A8;"> Geri Dön </a> <a href="#" onClick="javascript:window.close();" style="font-size: 12px; font-family: Verdana; color: Navy; background-color: #FFD1A8;"> Kapat </a><br><br> <? //} //else { ?> <table border="0" align="CENTER" bgcolor="#FDE1A8"> <th colspan="2" align="CENTER" bgcolor="#0070DF"><font face="" color="White">Haber Girisi</font></th> <tr> <td align="LEFT"> <form action="haber_ykayit.php" method="post" enctype="multipart/form-data" name="habergir"> <input type=hidden name="MAX_FILE_SIZE" value=1000000"> Başlık : <input name="haber_baslik" type="text" size="25"><br> Resim : <input name="resim" type="file" size="25"><br> Yazan : <input name="yazan" type="text" size="25"><br> <br><br><br><br> <td align="RIGHT"> Haber Metni : <textarea name="haber_yazi" cols="30" rows="7"></textarea><br> <input type="hidden" name="kaydet" value="1" /> <input name="Submit" type="submit" value="Gönder" /> </form> </tr></table> <? } ?> Konu akif tarafından (01-02-07 Saat 16:58 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: duzeltme |
|
| | #15 | |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:39 ![]() | Alıntı:
Yani Kosul koymussun Not : jpeg,jpg,png.gif Sadece Bu Formattaki Dosyları Yukleyebilirsin Webtasarım - Sirketlere Ozel Tasarim - Web Host - Web Domain Ferdikucuk@msn.com | |
|
| | #16 |
| Öğrenci ![]()
yuklediğim resimler genellikle jpg, işin garibi; bunu ucretsiz yerde çalıştırıyorum. fakat ucretli bir alanda çalışyıramadım.. |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Sen Dedigimi Anladınmı ? Bak sana Kod verecem Msnden Onu .htaccess die dosya yarat icine at. Webtasarım - Sirketlere Ozel Tasarim - Web Host - Web Domain Ferdikucuk@msn.com |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:26 ![]() | Konu akif tarafından (02-02-07 Saat 15:01 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: duzeltme |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Bu aramacc nin Sitesi Deilmi ?
Webtasarım - Sirketlere Ozel Tasarim - Web Host - Web Domain Ferdikucuk@msn.com |
|
| | #20 |
| Öğrenci ![]()
bir zamanlar free email servisi vardı.. o zaman almıştım.
|
|