DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Hangi haber sunucusu ?..
Mehmet Ali Birand 5 26,32%
Mehmet Barlas 0 0%
Defne Samyeli 2 10,53%
Ali Kırca 4 21,05%
ah o eski sunucular ( reha muhtar.. ) :p 4 21,05%
DiĞeR ( YoRuM YaZıNıZ... ) 4 21,05%
Oylayanlar: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-05-08, 22:43 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Müzik grubu

pħί©ѓγ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 782
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2852
pħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyorpħί©ѓγ çevresinde seviliyor
Soru Haberleri Hangisinden Dinlemek Daha Hoş ... ??

Hangi haber sunucusunu dinlemeyi tercih edersiniz ?

...... Her Şey BenDen ÖncE Ben SeNDeN SonRaYım ......
Eski 29-10-08, 20:04 Çevrimdışı   #2
Asistan
Genel Mesajlar: 475
Teşekkür etti: 380
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2854
aysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyor
uğur dündar
Eski 29-10-08, 22:12 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32574
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Reha Muhtar'ı tek geçerim, aksiyon filmi gibiydi

Son zamanlarda Uğur Dündar'ı izliyordum ancak bu akşamdan itibaren onuda izlemeyeceğim,gözümden düştü...

Kan kokusunu özler misin?

Eski 29-10-08, 22:45 Çevrimiçi   #4
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.168
Teşekkür etti: 1.767
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:9309
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
rehacııımı ıslemek en guselı benceee

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 29-10-08, 23:01 Çevrimdışı   #5
Asistan
Genel Mesajlar: 475
Teşekkür etti: 380
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2854
aysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyor
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Reha Muhtar'ı tek geçerim, aksiyon filmi gibiydi

Son zamanlarda Uğur Dündar'ı izliyordum ancak bu akşamdan itibaren onuda izlemeyeceğim,gözümden düştü...

ben bugün izleyemedim neden gözünden düştü
Eski 29-10-08, 23:07 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32574
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aysu25´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bugün izleyemedim neden gözünden düştü
bültenin sonunda taraflı davrandıda...

Kan kokusunu özler misin?

Eski 29-10-08, 23:10 Çevrimdışı   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Birand adamımdır

Bide Foxtaki taş var...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 29-10-08, 23:44 Çevrimiçi   #8
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.632
Teşekkür etti: 5.403
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
defne samyeli bence

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 30-10-08, 03:30 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.958
Teşekkür etti: 3.879
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Jülide Ateş..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 30-10-08, 14:49 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.592
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19987
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kıvanç tatlıtuğ haber spikeri olsa nolurdu ha sorarım size

ama bu sıkların arasından reha mıhtar adamım ya tam müzelik
Mesaja teşekkür eden:
ஐBe@utYஐ (30-10-08)
Eski 30-10-08, 15:00 Çevrimdışı   #11
Asistan
Genç Kuvvet

คєรtђēt๏ร - ait Avatar
Genel Mesajlar: 287
Teşekkür etti: 65
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1628
คєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyorคєรtђēt๏ร çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Reha muhTaR..

Çektm Rest'imi Hemde iLk deFa inandıkLarıma KarŞı koyanLara..SonuÇ Sorun değiL..yanımda oLsan önünde eğiLirim artık inan ßana..
Eski 30-10-08, 15:05 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Figüranlar

ஐBe@utYஐ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.196
Teşekkür etti: 981
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:9791
ஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
burcu esmersoy,murat kosova

.

Çelişkilerdeyim!
Sana gelemiyorum senden gidemiyorum
Senle ben arasında bir yere sıkıştım
...

Eski 30-10-08, 15:40 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.059
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7404
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
mesut yar

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 30-10-08, 16:26 Çevrimdışı   #14
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Banu Güven

seçeneklerden Ali Kırca.

Belki bir gün...
Eski 04-11-08, 21:17 Çevrimdışı   #15
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.082
Teşekkür etti: 2.489
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
memet ali birand saçmalıyor o yüzden dinlemek komik :-)

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Eski 04-11-08, 22:05 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 867
Teşekkür etti: 1.484
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:12674
Sessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmış
Ali Kırca
Eski 05-11-08, 00:25 Çevrimiçi   #17

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.847
Teşekkür etti: 2.097
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Mehmet Ali Birand

Konu Seçenekleri