Konu Seçenekleri
Eski 12-08-06, 22:20 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.026
Teşekkür etti: 571
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4332
Keşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Hacklendiniz Mi ??? Işte Hackeri Ele Veren Program !!!!

Hacklendiniz Mi ??? Işte Hackeri Ele Veren Program !!!!
http://hacker-eliminator.com/hackereliminator.exe

bilgisayarınıza saldıran hackerın hackerın adresi dahil herşeyini öğrenebileceiniz program

==Duyuru==
Programımız bir firewall uygulamasıdır. Hacker saldırılarının raporunu tutar, ip numarasını ve saldırı yöntemini bir text dosyasına yazarak arşivler.
Hacklenmeye karşı alınabilecek bir önlemdir.

↓↓↓↓↓↓↓↓
Eski 12-08-06, 22:21 Çevrimdışı   #2
Profesör

CaGRI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.505
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:3874
CaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biri
takılma öle şeylere pis onlar
Eski 12-08-06, 22:21 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Keşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
cagri_ozan85´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
takılma öle şeylere pis onlar
nie?........

↓↓↓↓↓↓↓↓
Eski 12-08-06, 22:25 Çevrimdışı   #4
Profesör

CaGRI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.505
Teşekkür etti: 83
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:3874
CaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biriCaGRI Forumda Saygin ve popüler biri
boşver onları yaw ben 3-4 sene içindeydim geçen gün bi bakim ne olmuş dedim hala 3-4 sene öncesindeler
Eski 12-08-06, 22:26 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
cagri_ozan85´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
boşver onları yaw ben 3-4 sene içindeydim geçen gün bi bakim ne olmuş dedim hala 3-4 sene öncesindeler

hımm ölemi..bişi anlamadım ama

↓↓↓↓↓↓↓↓
Eski 01-10-06, 21:47 Çevrimdışı   #6
Öğrenci

RâþSođί Βuηγe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
RâþSođί Βuηγe Herkese mesafeli
Konu başlığını "Lamer'ı ele veren program" olarak değiştirmek gerekir sanırım.

Đūşūnмēđeη,Sūяū ĦaŁìηđe ĸâħяaмaлlaя чa đa ħaίnleя ūreteliм,Ħāγđί
Mesaja teşekkür eden:
The.`KinG (12-10-06)

Konu Seçenekleri