| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]() | Hacklendiniz Mi ??? Işte Hackeri Ele Veren Program !!!!
Hacklendiniz Mi ??? Işte Hackeri Ele Veren Program !!!! http://hacker-eliminator.com/hackereliminator.exe bilgisayarınıza saldıran hackerın hackerın adresi dahil herşeyini öğrenebileceiniz program ==Duyuru== Programımız bir firewall uygulamasıdır. Hacker saldırılarının raporunu tutar, ip numarasını ve saldırı yöntemini bir text dosyasına yazarak arşivler. Hacklenmeye karşı alınabilecek bir önlemdir. ↓↓↓↓↓↓↓↓ |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takılma öle şeylere pis onlar |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 571
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ↓↓↓↓↓↓↓↓ |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boşver onları yaw ben 3-4 sene içindeydim geçen gün bi bakim ne olmuş dedim hala 3-4 sene öncesindeler
|
|
| | #5 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 571
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hımm ölemi..bişi anlamadım ama ![]() ↓↓↓↓↓↓↓↓ | |
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Konu başlığını "Lamer'ı ele veren program" olarak değiştirmek gerekir sanırım. Đūşūnмēđeη,Sūяū ĦaŁìηđe ĸâħяaмaлlaя чa đa ħaίnleя ūreteliм,Ħāγđί |
|
| Mesaja teşekkür eden: | The.`KinG (12-10-06) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |