Konu Seçenekleri
Eski 09-08-08, 03:21 Çevrimdışı   #1
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2026
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hadi bakalım en güzel kim iyi geceler dileyecek :)

alttaki forumdaşa yatmadan önceki sözlerim...

bir gün daha bitti ..bitmesine üzülmüyorum ...bana seni getireceğini bildiğim yeni bir güne kucak açıyorum...

beni yormayın beni kırmayın
anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
...............................
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Maçakızı (09-08-08), seLLuk@ (09-08-08)
Eski 09-08-08, 03:44 Çevrimiçi   #2

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.131
Teşekkür etti: 2.976
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:28731
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzellikler içinde gecenin bu saatinde yalnızlığın ve sessizliğin en yorgun olduğu bu saatte sana iyi geceler diliyorum

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun, unutursun..
Eski 09-08-08, 03:53 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.641
Teşekkür etti: 5.166
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92210
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hadi lan yatın zıbarın hepiniz
yatıyorum ben kabuslu geceler:

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 09-08-08, 03:56 Çevrimiçi   #4

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
arkadas iki dakka romantik ol yaw ne vampir adamsin ya

tüm romantizmimin icine ettin

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Unutursun, unutursun..
Eski 09-08-08, 04:00 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.641
Teşekkür etti: 5.166
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92210
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

ya sabah oldu sabah

tamam ben defoloyum

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 09-08-08, 04:02 Çevrimiçi   #6

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
harbiden sabah olmus

forum zamansizda zaman su gibi akip gecmis gene

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Unutursun, unutursun..
Eski 09-08-08, 04:14 Çevrimdışı   #7
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sabah olmuş pc başındayım aylanuykum hıç yok pınkeleyıp duruorum öle bı yandan rafet e eşlık edıorum ne gujelll
'kalbımın sahıbısın sen ömrumun sahıbısının sen ewlenır mısın benımle'
neyse bu kadar romantık ortam yeter hepınıze ıı gecelr ıı sabahlar aslında neyse hersey gönlunuzce olsun mutlu kalın

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 09-08-08, 04:16 Çevrimiçi   #8

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim. İyi Geceler Herşeyim!

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Unutursun, unutursun..

Konu Seçenekleri