| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | hadi bakalım en güzel kim iyi geceler dileyecek :)
alttaki forumdaşa yatmadan önceki sözlerim... bir gün daha bitti ..bitmesine üzülmüyorum ...bana seni getireceğini bildiğim yeni bir güne kucak açıyorum... beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.976
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:28731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzellikler içinde gecenin bu saatinde yalnızlığın ve sessizliğin en yorgun olduğu bu saatte sana iyi geceler diliyorum ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi lan yatın zıbarın hepiniz yatıyorum ben kabuslu geceler ![]() : "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:28731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadas iki dakka romantik ol yaw ne vampir adamsin ya ![]() tüm romantizmimin icine ettin ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ya sabah oldu sabah ![]() tamam ben defoloyum "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:28731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harbiden sabah olmus ![]() forum zamansizda zaman su gibi akip gecmis gene ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
| | #7 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sabah olmuş pc başındayım aylan uykum hıç yok pınkeleyıp duruorum öle bı yandan rafet e eşlık edıorum ne gujelll 'kalbımın sahıbısın sen ömrumun sahıbısının sen ewlenır mısın benımle' neyse bu kadar romantık ortam yeter hepınıze ıı gecelr ıı sabahlar aslında neyse hersey gönlunuzce olsun mutlu kalın![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:28731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim. İyi Geceler Herşeyim! ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |