Konu Seçenekleri
Eski 24-05-08, 03:20 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.686
Teşekkür etti: 4.318
RepForum Gücü: 160
Forum Puanı:72321
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
11 Hadi beni anlat

Bana mail ile geldi çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
herkes bir üstündeki için aşağıda sorduğum soruları cevaplayacak

Biz nerde tanistik?:

Hiç kavga ettik mi?:

Beni nezamandir taniyorsun?:

En son ne zaman görüstük?:

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?:

Benim yasim:

Dogumgünüm:

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?:

Göz rengim?:

Kardeslerim var mi?:

Beni hiç kiskandigin oldu mu?:

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun?

Benim müzik zevkim nasildir?:

Benim en iyi yanim ne?:

Ben komik miyim?

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?:

Evimde hayvan besliyor muyum?:

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?:

yaşam hakkına saygı !
`Deja vu
.
.
.
.

Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan
Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an

`Deniz ülkesi
Mesaja teşekkür eden:
bandobras (26-05-08)
Eski 24-05-08, 03:23 Çevrimdışı   #2
Stajyer

Nikotin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 130
Teşekkür etti: 89
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2193
Nikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Zor soru sormuşsun MissCat

Dostunun seni ne kadar yakından tanıdığını bilmek için olan bir maildi hatırladığım kadarıyla.Banada gelmişti..

Şimdi ben bu soruları senin için cevaplarsam olmaz.Zaten cevaplayamamda

Belki dolar gözlerin
Başka adamlara,
Başka şehirlerde,
Belli etmezsin..

Belki bir gün özlersin...
..
.

Eski 24-05-08, 03:27 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ozmn cevaplayacaklar yazsın nikotin
bu forumda bu soruları cevaplayacak çok kişi var sanıyorum en az birkaçını

yaşam hakkına saygı !
`Deja vu
.
.
.
.

`Deniz ülkesi
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Metu İz baCK (26-05-08), n!da (25-05-08)
Eski 24-05-08, 03:34 Çevrimdışı   #4
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Biz nerde tanistik?: Forumda =)

Hiç kavga ettik mi?: Yok Ama Senı Cok Kızdırdım (:

Beni nezamandir taniyorsun?: Senın Haberın Yoktu Ben Senı Tanırken

En son ne zaman görüstük?: Dun Rep Yorumu Ile

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: Göremedım Daha =)

Benim yasim: Benden Kısa

Dogumgünüm: Gecenlerdeydı Iste (:

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: Ise Yaramas Oldugumu

Göz rengim?: Ela

Kardeslerim var mi?: 8 Tane Kedı 3 Tane Kanarya 2 Köpecik Kardesın War

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: Kendımden Bıle Mı ?

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun?: Fatih Beni Kızdırıosun -trip-

Benim müzik zevkim nasildir?: Benımkının Tam Tersı

Benim en iyi yanim ne?: Benden Uzak Olman

Ben komik miyim? Alakan Yok =)

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: Dııtt Hiç Biri

Evimde hayvan besliyor muyum?: Coook =)

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?: Misscat

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 24-05-08, 03:57 Çevrimdışı   #5
Stajyer

Nikotin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 130
Teşekkür etti: 89
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2193
Nikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MiSsCaT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ozmn cevaplayacaklar yazsın nikotin
bu forumda bu soruları cevaplayacak çok kişi var sanıyorum en az birkaçını

Haklısınız araya girmek istememiştim Kolay gelsin

Belki dolar gözlerin
Başka adamlara,
Başka şehirlerde,
Belli etmezsin..

Belki bir gün özlersin...
..
.

Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (29-05-08)
Eski 25-05-08, 20:07 Çevrimdışı   #6
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 15.208
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90458
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Biz nerde tanistik?: Yıllar önceydi...

Hiç kavga ettik mi?: Elbette. (:

Beni ne zamandir taniyorsun?: 3 yıl.

En son ne zaman görüstük?: 1.dk önce

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: O fotoğraf yok mu(?) Biliyorsun ya analtmıştım.

Benim yasim: Benim yaşım kadar.

Dogum günüm: O güzel gün...

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: Bilmem ki neler neler düşünüyorsun kim bilir (?)

Göz rengim?: Kahve Rengi

Kardeslerim var mi?: Korktuğum bir abla. (:

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: Sorulur mu bu...

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun?: Dalgacı kelimeler... ((:

Benim müzik zevkim nasildir?: Hareketli şarkılar. Zamanı gelince aşırı duygusal. Kendin de söylersin. Güzeldir.

Benim en iyi yanim ne?: Ben.

Ben komik miyim? Şirin diyelim.

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: Özdemir Asaf - Yalın(oku)

Evimde hayvan besliyor muyum?: Zeytin- Fıstık - Peri - Kayısı ... (:

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?: Papatya"m"
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (25-05-08)
Eski 26-05-08, 03:35 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.592
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19987
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben bu olayı anlamadım herkes bir üsttekini anlatmıyor mu
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (26-05-08)
Eski 26-05-08, 19:24 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye

Dharma - ait Avatar
Genel Mesajlar: 383
Teşekkür etti: 387
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6472
Dharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDharma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
aladea´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bu olayı anlamadım herkes bir üsttekini anlatmıyor mu
Sanırım üstte yer alan üyenin,alttaki soruları sorduğunu varsayarak cevaplar veriyoruz.
-----

Aladea için;

Biz nerde tanistik?: Tanışmadık.

Hiç kavga ettik mi?: Tanışmadığımız için hayır.

Beni ne zamandir taniyorsun?: Tanımak değil ama uzun süredir forum içerisinde gördüğüm birisin.

En son ne zaman görüstük?: Hiç görüşmedik.

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: İlginç bir nicke sahip olduğunu düşünmüştüm.

Benim yasim: Net bir bilgim yok fakat sanıyorum 17-18 yaş aralığında olman gerekir.

Dogum günüm: Bilmiyorum ne yazık ki.

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: Yazdığın yorumdan yola çıkarsam eğer gizemli olduğumu düşünüyorsun.

Göz rengim?: Bilmiyorum ne yazık ki.

Kardeslerim var mi?: Tek çocuklu aile sayısının azlığını düşünürsek eğer olma ihtimali daha yüksek.Net bir bilgim yok tabi ki.

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: Hayır.

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun?: Karşılıklı hiç cümle kurmadık.

Benim müzik zevkim nasildir?: Ağırlıklı olarak rock dinliyor olabilirsin.

Benim en iyi yanim ne?: Tanımadığım için yorumsuz geçiyorum bu soruyu.

Ben komik miyim?: Tanımadığım için buna da yorum yapamayacağım.

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: Sadece nickini gördüğüm birisin. Hepsi de olabilirsin,hiçbiri de olmayabilirsin.

Evimde hayvan besliyor muyum?: Sanmıyorum.

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?: Bu konuda çok yeteneksizimdir.Bir fikir belirtemeyeceğim
Eski 26-05-08, 19:34 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.592
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19987
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Biz nerde tanistik?:tanışmadık

Hiç kavga ettik mi?:hayır

Beni nezamandir taniyorsun?:tanımıyorum

En son ne zaman görüstük?:hiç görüşmedik

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?:nick ve avatarının uyumlu olduğunu düşünmüştüm

Benim yasim:bilmiyorum ama 20 civarı olabilir

Dogumgünüm:bilmiyorum

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?:nickimin ilginç olduğunu düşünüyor olabilirsin

Göz rengim?:bilmem

Kardeslerim var mi?:onu da bilmiyorum =)

Beni hiç kiskandigin oldu mu?:hayır

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun?muhabbetimiz olmadı

Benim müzik zevkim nasildir?:rock'tır herhalde

Benim en iyi yanim ne?:bilmiyorum

Ben komik miyim?onu da bilmiyorum

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?:sadece nickini gördüğüm biri =)

Evimde hayvan besliyor muyum?:olabilir/olmayabilir

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?:Mr.Mystery

Konu aLadea tarafından (26-05-08 Saat 19:39 ) de değiştirilmiştir..
Eski 26-05-08, 22:25 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Biz nerde tanistik?: forumda( pek tanışmadık ama
Hiç kavga ettik mi?:estafurullah

Beni nezamandir taniyorsun?:

En son ne zaman görüstük?:

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: anaaa deliye bak dedim

Benim yasim: bilmem 18 felandır

Dogumgünüm: hatırlamıyorum..

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: bilmem ama kesin kötü şeylerdir

Göz rengim?: yeşil

Kardeslerim var mi?:varmı var var

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: yok deve

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun? beni ne zaman gördün

Benim müzik zevkim nasildir?:bilmem herhal poptur

Benim en iyi yanim ne?: sol yanın

Ben komik miyim? bi kaç defa güldüm

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: hımm passaparola fatih

Evimde hayvan besliyor muyum?: yok

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?:sümüklü bocek

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 26-05-08, 22:32 Çevrimdışı   #11
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Biz nerde tanistik?: huzur pınarından içerken herhalde.

Hiç kavga ettik mi?: galiba ettik. ben araplara laf sokunca sen biraz kızmıştın

Beni nezamandir taniyorsun?: sene başından beri.

En son ne zaman görüstük?: görüşmedik

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: hem huzur pınarında hem yokedici...

Benim yasim: 19

Dogumgünüm: 1988 ???

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: manyak faşistin teki işte

Göz rengim?: kahverengi yada siyah

Kardeslerim var mi?: var

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: ne kıskanacam seni bee

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun? hayır

Benim müzik zevkim nasildir?: ortaya karışık

Benim en iyi yanim ne?: müslüman Türk olman

Ben komik miyim? kafa adamsın bee...

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: listede olduğuna göre iyi birisin

Evimde hayvan besliyor muyum?: yoktur...

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?: arap sado...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (29-05-08)
Eski 26-05-08, 22:34 Çevrimiçi   #12
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.783
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
YOKEDİCİ İÇİN GECERLİ
Biz nerde tanistik?: FORUMDA

Hiç kavga ettik mi?:HAYIR

Beni nezamandir taniyorsun?: 2 HAFTADIR

En son ne zaman görüstük?: HİÇ

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?:--

Benim yasim:19

Dogumgünüm:

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: MANYAKMI BU

Göz rengim?: BİLMİYORUM PAS

Kardeslerim var mi? BİLMEM

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: YOO

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun?GÖRÜŞMEDİKKİ

Benim müzik zevkim nasildir?:BİLMEM

Benim en iyi yanim ne?: E-DANADA OLMAN

Ben komik miyim?EVET

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?AHA YENİ TANIĞIM BİRİ

Evimde hayvan besliyor muyum?:HAYIR

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?İSİKOLOJİK DELÜÜ

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 26-05-08, 22:37 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Biz nerde tanistik?: Buralarda Sanırım

Hiç kavga ettik mi?: Hatırlamıyorum..

Beni nezamandir taniyorsun?: 3 Haftadır Falan

En son ne zaman görüstük?: Hiç Görüşmedik

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?:Genç Kuvvetlisin

Benim yasim: Bilmiyorum

Dogumgünüm: Bunu da :(

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: İyiliğimi, Canımın Sağlığını (:

Göz rengim?: Bilmem (:

Kardeslerim var mi?: Vardır bence.. (:

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: Niye kıskanıyım ki (:

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun? Hayır

Benim müzik zevkim nasildir?: Kafana Göredir

Benim en iyi yanim ne?: Şirin Olman

Ben komik miyim? Hiç Gülmedim (:

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: Sadece Tanıdığım birisin ama İyi birisin

Evimde hayvan besliyor muyum?: Vardır Karınca da olsa (:

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi? Şirin Kuvvet

kusurum oLduysa (;

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Eski 29-05-08, 00:18 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Ödüller:
Biz nerde tanistik?: tanışmadık

Hiç kavga ettik mi?: hayır

Beni nezamandir taniyorsun?: forum oyunlarında gördüğüm zamandır

En son ne zaman görüstük?: Görüşmedik

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: nicki güzel bir üye

Benim yasim: tahminen 19 veya 20

Dogumgünüm: hmmm bir tahmin kasım yada ağustos

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: Tanımadan neden bu soruları cevapladığımı

Göz rengim?: yeşil

Kardeslerim var mi?: 2 yada 3

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: hayır

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun? görüşmedik

Benim müzik zevkim nasildir?: kendine göre güzeldir

Benim en iyi yanim ne?: bilmem

Ben komik miyim? msjlarını takip etmedim bilemiyorum

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: sadece forumda gördüğüm birisin

Evimde hayvan besliyor muyum?: bir köpek yada balık

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?: ben bu konuda pek iyi değilimdir

yaşam hakkına saygı !
`Deja vu
.
.
.
.

`Deniz ülkesi
Eski 29-05-08, 00:54 Çevrimdışı   #15

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.433
Teşekkür etti: 5.815
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77174
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Biz nerde tanistik?: forumda

Hiç kavga ettik mi?: hayır

Beni nezamandir taniyorsun?: 9 Aydır

En son ne zaman görüstük?: dün

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: nicki güzel bir üye ve hayvansever

Benim yasim: tahminen 23

Dogumgünüm: 23 mayıs

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: çok sevdiğin biri

Göz rengim?: Kahverengi

Kardeslerim var mi?: 2 yada 3

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: hayır

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun? görüşmedik

Benim müzik zevkim nasildir?: Karışık

Benim en iyi yanim ne?: Hayvansever

Ben komik miyim? Evet

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: hepsi

Evimde hayvan besliyor muyum?: Kedi besliyosun

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?: Esoş

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
MiSsCaT (29-05-08)
Eski 29-05-08, 01:08 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.806
Teşekkür etti: 1.305
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:12619
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış

Hiç kavga ettik mi?: hiç etmedik

Beni nezamandir taniyorsun?: 4aydır ama seni tanıyınca geç kaldığımı düşünüyorum

En son ne zaman görüstük?: 6mayısta

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: allam ne tatlı bişi bu yaa

Benim yasim: çocukla çocuk büyükle büyüksün sana yaş biçmek anlamsız

Dogumgünüm: 25 ağustos

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: çok sevdiğin biri

Göz rengim?: zeytin

Kardeslerim var mi?: 2 bide ben 3

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: çoooooookk

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun? çok beklettimmi

Benim müzik zevkim nasildir?: tam bana göre sayende çok şarkıyla tanıştım hepsinede bayıldım

Benim en iyi yanim ne?: sevgi dolusun

Ben komik miyim? komik denmezde sempatik bide esprili en kötü zamanlarda bile güldürebilio beni

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: kelimerle anlatamayacağım kadar özelsin

Evimde hayvan besliyor muyum?: eve senden habersiz misafir olan haşaratları saymazsak hayır

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?: şekerparem "]

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA

Konu küçükP€ri tarafından (29-05-08 Saat 01:11 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
HaZaL (29-05-08)
Eski 29-05-08, 01:28 Çevrimdışı   #17

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.433
Teşekkür etti: 5.815
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77174
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Hiç kavga ettik mi?: hiç etmedik

Beni nezamandir taniyorsun?: 4 aydır ama yıllardır tanıyormuş gibiyim

En son ne zaman görüstük?: 6 mayısta

Beni ilk gördügünde ne düsünmüştün?: çok güzel ve çok tatlı

Benim yasim: 23 ama aynı yaştayız sanki

Dogumgünüm: 21 Şubat

Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?: Çok değer verdiğin biri

Göz rengim?: zeytin

Kardeslerim var mi?: 2 tane

Beni hiç kiskandigin oldu mu?: çooooooooookk

Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun? çok sıkıldım

Benim müzik zevkim nasildir?: aynı tarz müzik dinliyoruz

Benim en iyi yanim ne?: saymakla bitmez

Ben komik miyim? yerine göre

Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?: hepsi çok özel

Evimde hayvan besliyor muyum?: hayır

Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?: Büyük Kuş

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
küçükP€ri (29-05-08)

Tags
misscat

Konu Seçenekleri