| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() |
Üyelerin bilmesi, ilgilenmesi gerektiğini düşündüğümüz konularla ilgili haftalıklar geçirilmesini öneriyorum.. mesela, "Hayatda şükr edek ve elimizde olanlarla mutlu olmayı becerek" haftalığında Afrikadakı insanların hayatına ait, "Mümin müminin aynasıdır" haftalığında müslüman olarak yaptığımız bazı günahlara ait, "Türkülerimizi unutmayak" haftalığında türkülerle ilgili konular, "Azerbaycan edebiyyatı" haftalığında Azerbaycanın en ünlü edebiyyatçılarına ait ve s. haftalıklara ait en az 3 konu açmak.. Haftalıklar adlı sabit bir başlığın açılması iyi olurdu.. bu konuda hepinizin fikirlerini, yorumlarını beklerim.. saygılarla..
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
|
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zamankı gibi muhteşemsin abi.Helal olsun,aferin,bravo...Senin gibi arkadaşım,senin gibi soydaşım oldugu için onur duyuyorum...Buyur sen bi mevzu aç...arkanca gelelim..Umarim her kes bu bu aksiyaya koşulur..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (13-03-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 441 Forum Puanı:184753 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç ve faydalı olacağını düşündüğüm bir öneri ![]() Teşekkürler Elşen ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (13-03-08) |
| | #4 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel bir fikir düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (14-03-08) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Faydali olacak bir konu....tesekkurler Elish Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (14-03-08) |
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Faydali olacak bir konu uygulamaya geçerse iyi olur her zaman ki gibi düşünülmeyeni düşünüyorsun yazılmayanı yazıyorsun jen tebrikederim seni |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (17-03-08) |
| | #7 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173580 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öneriniz güzel fakat bu türde önerilerin bazılarını kendi aranızda yerine getirebilirsiniz. mesela bu öneride ; meydan bölümünde ortak eserler bölümünüz mavcut , gruplar veya sadece grup liderleri birlikte haftanın konusunu belirleyip bir konu ile ilgili başlık açıp tüm grupların paylaşımlarına acabilir ya da gruplardan her hafta bir kişi kendi aranızda kararlaştırarak bunu üstlenebilir Forumumuzda din içerikli paylaşım yasak , bunun dışında haftalık konu belirleyip ortak eserlere konu açtıgınızda süp.mod ve üzeri yöneticilerden yardım talep edip başlığınızı yenisi açılana kadar sabitleyebilirsiniz. öneri için teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |