| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hakan Şükür futbolu bıraksın mı? | |||
| Bıraksın... | | 13 | 30,95% |
| Devam Etsin.... | | 18 | 42,86% |
| Farketmez... | | 11 | 26,19% |
| Oylayanlar: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Hakan Şükür futbolu bıraksın mı?
37 yaşına gelen tecrübeli yıldız Hakan Şükür futbolu bu yıl bıraksın mı? Devam mı etsin?
|
|
| | #2 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bırakın Baba Bu Işleri ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (24-05-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraksin.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç gereği yok....davam etsin! .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #5 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
durmak yok yola devam!
|
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
türkiyenin tüm takımlarında ve avrupanın birçok takımında ilk 11 de banko oynayabilecek yetenekte bir oyuncu hakan şükür.. devam etmeli.. şu konu da bile siyaset yapanlar acayip komik duruyor.. içimde kalmasın söyliyeyim.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #7 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
katıLıyorum arkada$ım..Siyaset konusunda..! Hakan çok tartı$ıLıyor..Ama açın ßakın Türk Futbol Tarihinde böyle bir futbolcu war mı? Devam etsin yada etmesin Hakan Şükür..Metin Oktay Tanju Çolaklardan sonra en büyük EFSANEdir.. ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (24-05-08) |
| | #8 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sahada ölücek bi zahmet bıraksın artık!hacca gitsin
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
durmak yok yola devam adamın ölüs yeter ve helal olsun adam hala oynuyor vede oynamak ıstıyor ama adam medyanın oyununa gelmıyor
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (24-05-08) |
| | #10 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bırakmasın yaa |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 785
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:14672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KraL hakan'ı bilmiyorum ama Aziz yıldırım bu sene neden istifa etmedi hala anlamadım. yok gündemi degiştirmek için kendi capında cok başarılıdı idi '' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 441 Forum Puanı:184753 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bize ne ki bundan ![]() Velisimiyiz Hakan Şükür'ün ? Oynayabileceği bir klüp olduğu sürece, oynamak isterse oynar, istemezse oynamaz bu kadar basit ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #13 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1300 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Ulaştıgı başarılara bakarsak tanju ve metindende iyi uefa kupası milli takımla Dünya 3. vsvsbunları tek başına kaZanmadı tabii ama kardolarda yerini almıştı :=) Ankette bıraksın dedim.. ..Bir şiir yazdım sana.. ..Beni hep hatırla diye.. ...Uykucu.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pose (24-05-08) |
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 yıl daha Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hacla aLakasi Ney Konumuzun SorabiLirmiyim ? Hakan Şükür Konusuna Gelirsek Kendi Karari Bizi İlgilendirmez .. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:148 ![]() ![]() ![]() |
hayır bırakmamalııdırrrrrrrr
|
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herşey tartışma için bir araç...bana ne ya ne yaparsa yapsın beni hiç mi ilgilendirmez... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #20 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oynadıgı her mac kendi güzel kariyerinden bi parça götürüyo kendi bilir, ayrıca hedefinede ulastı artık rahat rahat bırakabilir DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |