| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | hakan taşıyan
-hakan ünsal sakatlanınca onu saha kenranıa taşıyan kimdir? -defol git yaw -hakan taşıyan!ehuheu -... işte bu espriye konu olan şahsiyet sahibi efendi insandır.... nerden mi biliyorum?tv ye çıkıp birinin bir tarafını ısırmadı,kimsenin kucağına oturmadı yeter bu kadar bir kere kısaparmak limitedlerin programına alkollü çıktı,üzdü,olsun,hatadır,olur,kral adamdır yinede... eskici,doktor,sevda sokağı,ağlama gibi şarkıları klasiktir..... halk müziği de söyler,gözleri hatake kakashi ye benzeyen bkz:naruto bir güzel insandır.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soyadı ile nice iğrenç esprilere konu olan şahıs |
|
| | #3 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() |
Eskici isimla şarkıya hayat vermiş bir adam bu helal diyorum ''al götür eskici topla ne varsa'' ''Belli bir açıdan bakarsanız herşey saçmalıktır''
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Piyasadan silinip giden Müslüm Gürses türevi Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Müslüm abimizin bu kişiye karsı efsane ayarları vardır Muhabir: Hakan tasıyan ıcın arebeskın yenı feygamberi diyorlar sızı düsüncenız ? Müslüm gürses : Ben öle bir feygamber gönderdigimi hatırlamıyorum !! Tarih'deki muazam ayarlarından bır tanesıdır |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |