Konu Seçenekleri
Eski 17-04-08, 18:18 Çevrimdışı   #1
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 427
Teşekkür etti: 458
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:897
serkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Kizgin haksizlikla karsilasiyormusunuz?

haksizlikla karsilasiyormusunuz? nerelerde karsilashiyorsunuz? size yapilan en buyuk haksizlik ne olmushdur?
Eski 22-05-08, 13:26 Çevrimdışı   #2
Stajyer
Antikapitalistler

Ucube - ait Avatar
Genel Mesajlar: 55
Teşekkür etti: 23
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:293
Ucube ara sıra gören oluyorUcube ara sıra gören oluyorUcube ara sıra gören oluyor
Haksızlıkla karşılaştım ama en büyük hangisi hatırlamıyorum.Şunu öğrendimki haksızlıktan bahseden yada haksızlığa uğradım diye herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğüm bir bakış açısı var ki oda olaya(haksızlığa sebebiyet veren)tek taraflı bakılmaması gerektiğidir eğer bilinçli bir insansanız , olayları 2 yönle tartabiliyor ve sonunda rahatça haklıyım diyorsanız gerçekten haklısınız ve haksızlığa uğramışsınızdır ...+_-

''Belli bir açıdan bakarsanız herşey saçmalıktır''
Eski 22-05-08, 13:59 Çevrimdışı   #3
Stajyer
Huzur Pınarı

ruh hastası - ait Avatar
Genel Mesajlar: 148
Teşekkür etti: 24
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3125
ruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biriruh hastası Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bana yapılan büyük haksızlık öss sistemi oldu
Mesaja teşekkür eden:
serkhan_585 (12-07-08)
Eski 22-05-08, 14:05 Çevrimdışı   #4
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.189
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
o kadar çok varki bu dünyada hangisi söyleyeyim.................

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 22-05-08, 15:02 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
haksızlıkla karşılaşmayan insanmı var bu dünyada...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 22-05-08, 16:08 Çevrimiçi   #6
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.207
Teşekkür etti: 4.125
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hangimiz karşılaşmıyoruz ki (?)

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:
Eski 22-05-08, 16:53 Çevrimiçi   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
haksızlıkmı bence çok saçma bi soru olmuş

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 22-05-08, 17:01 Çevrimdışı   #8
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:27123
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
MeseLa sen

''olmu(sh)dur'' gibi keLimende sh yazarak Türkçe'ye haksızLık yapmıyomusn ??

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
serkhan_585 (12-07-08), vivace (22-05-08)
Eski 22-05-08, 17:22 Çevrimdışı   #9
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
canım dediklerimden yedim bu kazığı. insan haketmediği olayların karşısında çok inciniyor..bu hayat öyle ki, bir önce bir sonra devam eder sırayla..
Eski 22-05-08, 18:56 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32574
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok sık...

Kan kokusunu özler misin?

Eski 02-07-08, 19:30 Çevrimdışı   #11
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 417
Teşekkür etti: 16
Forum Puanı:958
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
hayat haksızlığın üzerine kurulmuş sanırım ne yaparsın hayat deyip gececeğiz
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (04-07-08)
Eski 12-07-08, 11:42 Çevrimdışı   #12
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 427
Teşekkür etti: 458
Forum Puanı:897
serkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Metu İz baCK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
MeseLa sen

''olmu(sh)dur'' gibi keLimende sh yazarak Türkçe'ye haksızLık yapmıyomusn ??
benim bilgisayarimda o harfler yok ben de sh yazmak zorundayim.

ZAFERE GIDEN YOLDA CEKILEN CILE KUTSALDIR.
Eski 19-07-08, 00:30 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.099
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4087
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
En son olanini soyliyeyim....ehliyet sinavi icin gittigim yerde...yol kanunlarindan bihaber kisilerin parayla sorularin cevaplarini almalari....ama bana sadece 10soruda 1yalnis yapma hakki vermeleri...ve 7dogru 2yalnisla bi dahakine kalmam...

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Eski 19-07-08, 00:37 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Hak aranır eğer varsa
Aranıpta bulunursa
Kimin hakkı kimde kalır
Eğer razı olunursa

Herkes ben haklıyım diyor
Haksız olan kimdir
Herkes en çok bana diyor
Razı olan kimdir

Bu nasıl hak aranışı
Bu nasıl hak dağılışı
Herkes farklı farklı ister
Bu nasıl fark yanılışı

Hepimiz en az bir kere haksızlığa uğramışızdır der Gencebay Orhan'a selam ederim

Ayrıca soru şöyle olmalıydı aslında: "Hiç haksızlık yaptınız mı?"

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 19-07-08, 00:38 Çevrimiçi   #15

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.847
Teşekkür etti: 2.097
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hayat Haksız ,

Hak Haklıda Kalmalı
Eski 19-07-08, 00:47 Çevrimiçi   #16
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.008
Teşekkür etti: 1.280
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9664
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Hayatın her alanında haksızlıklar var zaten bende en büyük haskızlıklara arkadaşım dostum sevdiğim olduğunu zannettiğim kişilerden uğradım.

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 19-07-08, 00:49 Çevrimdışı   #17
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
mesela öss bi haksızlık yada öss demeyeyimde sınav sistemi diyeyim bence en büyük haksızlık

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 20-07-08, 13:16 Çevrimdışı   #18
Stajyer

Dark_Saga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 63
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:489
Dark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Hangisini söyleyeyim ki :/

Narkoz aLmış gibi Hissєttiğimdєn bєri attığım hєr adım sєnkronizє..

Konu Seçenekleri