| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() |
haksizlikla karsilasiyormusunuz? nerelerde karsilashiyorsunuz? size yapilan en buyuk haksizlik ne olmushdur?
|
|
| | #2 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() |
Haksızlıkla karşılaştım ama en büyük hangisi hatırlamıyorum.Şunu öğrendimki haksızlıktan bahseden yada haksızlığa uğradım diye herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğüm bir bakış açısı var ki oda olaya(haksızlığa sebebiyet veren)tek taraflı bakılmaması gerektiğidir eğer bilinçli bir insansanız , olayları 2 yönle tartabiliyor ve sonunda rahatça haklıyım diyorsanız gerçekten haklısınız ve haksızlığa uğramışsınızdır ...+_-
''Belli bir açıdan bakarsanız herşey saçmalıktır''
|
|
| | #3 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana yapılan büyük haksızlık öss sistemi oldu
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | serkhan_585 (12-07-08) |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o kadar çok varki bu dünyada hangisi söyleyeyim................. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haksızlıkla karşılaşmayan insanmı var bu dünyada...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #6 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.125
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangimiz karşılaşmıyoruz ki (?)
... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haksızlıkmı bence çok saçma bi soru olmuş Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MeseLa sen ''olmu(sh)dur'' gibi keLimende sh yazarak Türkçe'ye haksızLık yapmıyomusn ?? Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | serkhan_585 (12-07-08), vivace (22-05-08) |
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | canım dediklerimden yedim bu kazığı. insan haketmediği olayların karşısında çok inciniyor..bu hayat öyle ki, bir önce bir sonra devam eder sırayla.. |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sık...
|
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim bilgisayarimda o harfler yok ben de sh yazmak zorundayim.
|
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En son olanini soyliyeyim....ehliyet sinavi icin gittigim yerde...yol kanunlarindan bihaber kisilerin parayla sorularin cevaplarini almalari....ama bana sadece 10soruda 1yalnis yapma hakki vermeleri...ve 7dogru 2yalnisla bi dahakine kalmam...
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hak aranır eğer varsa Aranıpta bulunursa Kimin hakkı kimde kalır Eğer razı olunursa Herkes ben haklıyım diyor Haksız olan kimdir Herkes en çok bana diyor Razı olan kimdir Bu nasıl hak aranışı Bu nasıl hak dağılışı Herkes farklı farklı ister Bu nasıl fark yanılışı Hepimiz en az bir kere haksızlığa uğramışızdır der Gencebay Orhan'a selam ederim ![]() Ayrıca soru şöyle olmalıydı aslında: "Hiç haksızlık yaptınız mı?" Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #15 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.097
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayat Haksız , Hak Haklıda Kalmalı ![]() |
|
| | #16 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.280
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatın her alanında haksızlıklar var zaten bende en büyük haskızlıklara arkadaşım dostum sevdiğim olduğunu zannettiğim kişilerden uğradım. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #17 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mesela öss bi haksızlık yada öss demeyeyimde sınav sistemi diyeyim bence en büyük haksızlık ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 63
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangisini söyleyeyim ki :/
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |