DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Hala bekar olmanızın nedeni?
Gerçek aşkı bulamamış olmak 18 36,73%
Özgürlüğüme düşkünüm! 8 16,33%
Henüz hazır değilim! 19 38,78%
Yoğun çalışma temposu 2 4,08%
Diger.. 22 44,90%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 16-12-07, 18:13 Çevrimdışı   #1
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.363
Teşekkür etti: 2.648
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48055
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hala bekar olmanızın nedeni ?

Hala bekar olmanızın nedeni?
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Artemis (19-12-07), BigBang (20-12-07), Snorland (18-12-07)
Eski 16-12-07, 21:06 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.958
Teşekkür etti: 3.880
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gerçek Aski Bulamadim, Henüz Hazir Degilim & Halen Okuyorum..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 16-12-07, 21:13 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
daha çok gencim , içimde bişiler kalmasın evlenirken
Eski 16-12-07, 21:15 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çünkü kimse beni beğenmiyo

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 16-12-07, 21:22 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
nasip..kısmet..

.
.
.

sustum..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (17-12-07), ~~abd~~ (09-01-08)
Eski 16-12-07, 21:25 Çevrimdışı   #6
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.513
Teşekkür etti: 5.599
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61661
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gerçek aşkı bulamamış olmak
&
Henüz hazır değilim!

υℓтяαѕℓαη
Eski 16-12-07, 21:26 Çevrimdışı   #7

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.198
Teşekkür etti: 3.605
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Henüz hazır değilim!
Hayata dair planlarımda henüz geride... öncelikli, ama ondan öncelikli olanlarda var (: Onları hayırlısıyla bi halledelim de varsa kısmetimizde bakarız artık başımızın çağresine.

( Aslında olursa olur olmasa olmaz banane, planlarımı gerçekleştirmeden şurdan şuraya bile evlenmem bee )

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Eski 16-12-07, 21:27 Çevrimiçi   #8

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.543
Teşekkür etti: 12.957
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136932
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yakinda evlide oluruz :p

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Eski 17-12-07, 13:25 Çevrimdışı   #9
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
daha yasim kücük

hazir hissetmiyorum kendimi zaten kimsede istemiyor beni

Yorgun...
Eski 17-12-07, 13:27 Çevrimdışı   #10
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bu kadar gerçek aşkı arayan varken bulamamak da anlamsız. bende gerçek aşkı sevgiyi bulamadım. benim bulduğum beni begenmedi beni bulanıda ben begenmedim

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 18-12-07, 19:40 Çevrimdışı   #11
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.323
Teşekkür etti: 6.440
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26340
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kim ben mi x)
Evde kaLmadım Seda'cım taLip çok da annem vermiyo

İlla tutturdu mühendis olcak diye Raif'in okulu bitirmesini bekliyorum
sonrası maLûm
Türkiye'ye yeni bi futboL takımı kazandrımayı amaçLıorz

yine ölüyorum,kaçıncı bu
..

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (18-12-07)
Eski 18-12-07, 19:42 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
E koca bulamadım, napim yani

Buldum buldum
ma çok korkutuyor beni bir arada yaşamak, öyle bir sorumluluğu üstlenmek, daha değil

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
roza (18-12-07)
Eski 18-12-07, 19:48 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.592
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19987
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
daha 17 17 17 17 yim

evlilil hayatımın içinde baya gerilerde herşey tamamlansın ona da bakarız
Eski 18-12-07, 19:51 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bu sorunun tek cevabı yok benim için.

Henüz hazır değilim Kurmam gereken bir düzenim var
Sonra gerçek aşkı bulamadım
Bulsaydım düzeni kurmak için beklemezdim belki
Yoğun olarakta çalışmam gerçek aşkı bulmama engel olmuş olabilir
Özgürlüğüme düşkünüm evde oturmayı çok seviyorruumm
Off ne zor soru be
Teşekkürler anket için

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 18-12-07, 19:55 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.094
Teşekkür etti: 3.404
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
18 e yeni girdim kacirma planlari kurmaya baslaya bilirim artik (: saka bir yana daha gencim daha cok var (:

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 18-12-07, 19:59 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Lise 4 de oLmam Yetiyor Zaten 19 Yaş

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Eski 19-12-07, 16:36 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
yaşım yetmiyo

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 19-12-07, 16:41 Çevrimdışı   #18
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Unfaithful ya seni takip ettim belki 40 tane yada üstü konu açmışlığın var. meydan olsun anket olsun hepde uç konular acıyorsun...neyse seyi merak ediyorum, bu kadar konu acıyorsun actığın konuların coğu da rağbet görüyor,sayfalarca tartışılıyor ama ne hikmetse o kadar kişi yorumda bulunuyor bir sen yorum da bulunmuyorsun? bir tane bile... hayır bir tane bile olmaz mı be.. tuhaf? hani sırf açmış olmak icin mi acıyorsun yoksa forumda nabzı mı tutuyorsun ne iş anlamadım...

konuya gelirsek sen bu actığın konuya kişisel yorumunu yazmayana kadar bende yazmayacağım...

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Konu HaRuKa tarafından (19-12-07 Saat 16:43 ) de değiştirilmiştir..
Eski 19-12-07, 18:50 Çevrimdışı   #19
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.363
Teşekkür etti: 2.648
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48055
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
dikkat

Haruka ben actigim anketlerde oyumu mutlaka kullanirim.. Ayrica yorum yazmaya, acik belirtmeye gerek duymuyorum sadece
Eski 19-12-07, 18:59 Çevrimdışı   #20
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
meydan tartışma bölümünde anketsiz bölümlerde ne yapıyorsun peki rengini nasıl belli ediyorsun :p tuhaf

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Konu Seçenekleri