| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hala bekar olmanızın nedeni? | |||
| Gerçek aşkı bulamamış olmak | | 18 | 36,73% |
| Özgürlüğüme düşkünüm! | | 8 | 16,33% |
| Henüz hazır değilim! | | 19 | 38,78% |
| Yoğun çalışma temposu | | 2 | 4,08% |
| Diger.. | | 22 | 44,90% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.880
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçek Aski Bulamadim, Henüz Hazir Degilim & Halen Okuyorum.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha çok gencim , içimde bişiler kalmasın evlenirken |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çünkü kimse beni beğenmiyo İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçek aşkı bulamamış olmak & Henüz hazır değilim!
|
|
| | #7 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Henüz hazır değilim! Hayata dair planlarımda henüz geride... öncelikli, ama ondan öncelikli olanlarda var (: Onları hayırlısıyla bi halledelim de varsa kısmetimizde bakarız artık başımızın çağresine. ( Aslında olursa olur olmasa olmaz banane, planlarımı gerçekleştirmeden şurdan şuraya bile evlenmem bee ) ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.957
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yakinda evlide oluruz :p derin.. ![]()
|
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha yasim kücük ![]() hazir hissetmiyorum kendimi zaten kimsede istemiyor beni Yorgun... |
|
| | #10 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu kadar gerçek aşkı arayan varken bulamamak da anlamsız. bende gerçek aşkı sevgiyi bulamadım. benim bulduğum beni begenmedi beni bulanıda ben begenmedim Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #11 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.440
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim ben mi x) Evde kaLmadım Seda'cım taLip çok da annem vermiyo ![]() İlla tutturdu mühendis olcak diye Raif'in okulu bitirmesini bekliyorum ![]() sonrası maLûm ![]() Türkiye'ye yeni bi futboL takımı kazandrımayı amaçLıorz yine ölüyorum,kaçıncı bu .. ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (18-12-07) |
| | #12 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E koca bulamadım, napim yani ![]() Buldum buldum ![]() ma çok korkutuyor beni bir arada yaşamak, öyle bir sorumluluğu üstlenmek, daha değil iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (18-12-07) |
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha 17 17 17 17 yim ![]() evlilil hayatımın içinde baya gerilerde herşey tamamlansın ona da bakarız |
|
| | #14 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sorunun tek cevabı yok benim için. Henüz hazır değilim Kurmam gereken bir düzenim var Sonra gerçek aşkı bulamadım Bulsaydım düzeni kurmak için beklemezdim belki ![]() Yoğun olarakta çalışmam gerçek aşkı bulmama engel olmuş olabilir ![]() Özgürlüğüme düşkünüm evde oturmayı çok seviyorruumm ![]() Off ne zor soru be Teşekkürler anket için ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.404
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
18 e yeni girdim kacirma planlari kurmaya baslaya bilirim artik (: saka bir yana daha gencim daha cok var (:
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lise 4 de oLmam Yetiyor Zaten 19 Yaş Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşım yetmiyo kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #18 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unfaithful ya seni takip ettim belki 40 tane yada üstü konu açmışlığın var. meydan olsun anket olsun hepde uç konular acıyorsun...neyse seyi merak ediyorum, bu kadar konu acıyorsun actığın konuların coğu da rağbet görüyor,sayfalarca tartışılıyor ama ne hikmetse o kadar kişi yorumda bulunuyor bir sen yorum da bulunmuyorsun? bir tane bile... hayır bir tane bile olmaz mı be.. tuhaf? hani sırf açmış olmak icin mi acıyorsun yoksa forumda nabzı mı tutuyorsun ne iş anlamadım... konuya gelirsek sen bu actığın konuya kişisel yorumunu yazmayana kadar bende yazmayacağım... Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. Konu HaRuKa tarafından (19-12-07 Saat 16:43 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haruka ben actigim anketlerde oyumu mutlaka kullanirim.. Ayrica yorum yazmaya, acik belirtmeye gerek duymuyorum sadece |
|
| | #20 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meydan tartışma bölümünde anketsiz bölümlerde ne yapıyorsun peki rengini nasıl belli ediyorsun :p tuhaf Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |