| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Halit Ergenç babasını kaybetti Halit Ergenç babasını kaybetti ![]() Halit Ergenç'in babası Sait Ergenç, önceki gün Acıbadem Florance Nightingale Hastanesi'nde vefat etti. Halit Ergenç'in Şehir Tiyatroları’nın emekli sanatçılarından, besteci söz yazarı ve müzik yapımcısı olan babası Sait Ergenç, önceki gün Acıbadem Florance Nightingale Hastanesi'nde vefat etti. Beyin kanaması geçiren ve 10 gündür yoğun bakımda yatan Sait Ergenç'in yüksek tansiyon hastası olduğu öğrenildi. Şehir Tiyatroları'na ilk girdiği günden itibaren sırasıyla Hürrem Sultan, IV. Murat, III.Selim, Pusuda, Hırçın Kız, Jul Sezar, Antionus ve Cleopatra, Hamlet, Fermanlı Deli Hazretleri, Çatıdaki Çatlak, Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe, Misafir gibi oyunlarda rol alan Ergenç, Yeşilçam’ın birçok filminde de seslendirme yaptı. Ayrıca Karşık Pizza, Üzgünüm Leyla filmlerinde de oyuncu olarak yer alan sanatçı, İbrahim Tatlıses'in seslendirdiği "Ben İnsan Değil miyim?" şarkısının da bestecisi... 77 yaşında vefat eden Sait Ergenç, Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde düzenlenen törenin ardından, Selamiçeşme Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Çengelköy mezarlığında defnedildi |
| Mesaja teşekkür eden: | HaZaL (17-02-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Rahmet Eylesin.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
| | #3 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.813
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah rahmet eylesin allah sabır versin ailesine Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Rahmet Eylesin Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
| Konu Seçenekleri | |
| |