Konu Seçenekleri
Eski 26-08-08, 15:49 Çevrimdışı   #1
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Halk Ne Yapsın ?

Ali 3. sınıfa giden zeki bir çocuktur.bir gün öğretmeni Ali'ye 'SİYASET' nedir diye sorar. Ali düşünür ama o çocuk aklıyla cevap veremez.Eve gider kitaplara bakar ama hiçbirşey anlayamaz.O da babasına sormaya karar verir.
-Baba, Siyaset nedir?
Baba düşünür. Ali'ye uygun bir yolla anlatmak ister.
-Bu evde parayı getiren kim oğlum?
-Sen...
-Ben kapitalist rejimim. Peki parayı alıp bizim yiyecek içecek ve giyecek gibi ihtiyaçlarımızı karşılayan kim?
-Annem...
-O da hükümet. Peki küçük kardeşinle kim ilgileniyor?
-Dadım...
-Dadın işçi, kardeşin gelecek, sen de halksın o zaman.
Ali herşeyi notalır ve uyur..
Gece garip seslerle uyanır. Bir de bakar ki kardeşi ağlıyor. Yanına gidince altına pislediğini anlar.Hemen annesini kaldırmaya gider. Ama ne yaparsa yapsın anne kalkmaz. Bu arada salondan gelen sesleri merak eder ve salona gider. Babasıyla dadısını uygunsuz yakalıyan Alinin ağzından aynen şu kelimeler dökülür:
- Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek b*k içinde, halk ne yapsın?...

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
αηтιкαριтαℓιѕт (26-08-08), 64__ayna__64 (26-08-08), elyf (26-08-08), p0lly (26-08-08), rock_N (26-08-08), ŞiYaR (26-08-08)
Eski 26-08-08, 15:53 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.797
Teşekkür etti: 12.641
RepForum Gücü: 141
Forum Puanı:57915
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
- Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek b*k içinde, halk ne yapsın?...

süperdi ya,tşk ler...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 26-08-08, 15:53 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ayy öLdüm waLLa güLmekten

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 26-08-08, 16:00 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tesekurler faith ya guzeldi

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 26-08-08, 16:01 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
çok güzeldi

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Tags
storm_fatih

Konu Seçenekleri