| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Halk'ların Kardeşliği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? (Coklu Secenek) | |||
| Evet Katılıyorum ! | | 14 | 45,16% |
| Hayır Katılmıyorum ! | | 4 | 12,90% |
| Hepimiz Kardeşiz ! | | 15 | 48,39% |
| Kararsızım ! | | 2 | 6,45% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Hep Birşey'lerden Bahsediliyor ''Halk'ların Kardeşliği'' Siz'ler Bu konu hakkında Neler Düşünüyorsunuz ? Asırlardır Türkü Kürdü Cerkezi Beraber yaşadık Neden Halkların Kardeşliği Tanımı? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #2 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:105 ![]() ![]() |
Elbette kardeş olabiliriz ... Kimin kimden üstünlüğü ve hangi yönde?.. Bu genlerde mi var ? Allah bazılarını üstün mü yaratıyor? Zannetmiyorum...
Bostan ıssı kakıyıp, der ne yersin kozumu" **********Yunus Emre************ |
|
| | #3 | |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:16 ![]() | Alıntı:
![]() elbetteki kimsenin kimseden üstün olduğu yok, bazı ırkların içerisinde etnik milliyetçilik yapanlar ve bu durumdan çıkar sağlayan güçler var, etnik çatışmalar bu çıkarcı güçlerin işine geldiği için sürekli tetikleniyor sonrada hepimiz kardeşiz diyiveriyorlar diye düşünüyorum, tabi bunu söyleyen herkeste çıkarcı güçlerin içinde değil gerçekten böyle olduğunu düşünen ve böyle olmasını isteyenlerde var | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #4 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 600
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şuan halklar kardeş değil.halklar kardeş olsaydı bir birlerini vurmazdı.yıllardır kardeşçe yaşıyormuşuz tam bir siyasetçi yalanı |
|
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | Bay Önder (02-04-08), karahindiba (08-04-08), pavel (05-04-08), Sodir (02-04-08), sonsuus (03-04-08), troçki (03-04-08), tutbenidüşmeden (13-04-08), YaGMuR_CiNi (02-04-08) |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi halklar ? Karisip gitti bir birine, bu devirde kendini Türk halkindan ayiran Ben bu ülkenin bir parcasiyim diyemiyen ne kardesim olabilir nede halk. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Halkların kardeşliği diye bas bas bağıranların kim olduklarının derilenmesine incelenmesi gerek. Kim bu bas bas halkların kardeşliği diye bağırıpta halklar arasında bölücülük yapanlar...
|
|
| | #7 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 364
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() |
kardeşlik için eşitlik lazım beni hor gören insana kardeş diyemem. ama bana elini uzatan beni yok saymayan herkes kardeşimdir. din, dil,ırk ayırmadan
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #8 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:278 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu dünya hepimizin.Halklar kardeş olmayıpta ne olacak? bundan daha güzel birşey var mı?Kimse kimseiyi inkar etmediği,herkesin birbirinin haklarına saygı duyduğu,eşit adaletli bir şekilde yaşama şansı verildiği,herkesin dilini kültürünü yaşayacağı bir dünya varken,niye bunun aksini düşünelim ki.Halklar kardeştir ayrım yapan kalleştir..!
|
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eftelya şarkısında dediği gibi: "aynı topraktan geldik biz bize benzeriz, sevda ile dururken neden kavga ederiz!" [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeşlik saçmalıktır. Hepimiz ulusus ve her ulus kendi bacağından asılır. 21.yüzyılın dünyasında büyük olan ulus diğerinin kardeşi değil ancak efendisi olur. Bu yüzyıllar boyunca değişmeyen bir Tanrı gerçeğidir. |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kahrolsun ırkçı, kafatasçı zihniyet! Yaradılışın özü, güzelliği hiçe sayılarak kurulan her cümleye lanet ediyor, kınıyorum! iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | bandobras (03-04-08), hayal_ettim (03-04-08), RAMSES113 (18-04-08), Sodir (04-04-08), sonsuus (03-04-08) |
| | #12 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakkını düzgün yollardan arayabilenlere kardeşim diyebilirim diğer türlüsüne hayır sadece halkların kardeşliği martavalları atmayın diyebilirim... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #13 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | halkların kardeşliğinden ne anlıyorsunuz ? önce bunu cevaplayın ! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | hayal_ettim (03-04-08), sonsuus (03-04-08) |
| | #14 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
halkların kardeşliğinden ne anlıyorsunuz ? önce bunu cevaplayın !halklar nasıl kardeş olurlar ?..hangi halklar , ne şartlarda kardeştir ?..halk nedir ?..bunların açıklanması gerekir önce ..halk derken kim kastediliyor ?..sakıp sabancı mı ? ..recep tayyip erdoğan mı ?..kim ?..ben halkların kardeşliğini isterim fakat ,öncelikle işçiler kardeş olmalıdır !!bir ülkeye ve dünyaya kardeşliği getirecek güç işçi sınıfıdır !!sakıp'tan , vehbi'den , tayyip'ten kardeş olmaz ..yemeyin bu yalanları !!kürt bir patronla türk bir işçi arasındaki tercihim ,elbetteki türk işçisinden yana olacaktır !!türkiyede ve dünyada tüm ulusların işçileri birleşmeli ..ki barış ve kardeşlik ,sömürgenlerin alinde oyuncak olmaktan kurtulsun !! ve öncelikle ''kahrolsun türkiye emperyalizmi ve kapitalizmi '' diye bağırmalıyız !!abd 'ye gidene kadar çok yol var .. parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() Konu troçki tarafından (03-04-08 Saat 15:15 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüm müslümanlar Zaten kardeştir... (uyana)Halkların kardeşligi ancak kafalardı boş düşünceleri attıktan sonra olabilri yoksa ben öbürünün kuyusunu kazıp kardeş olayım degil... osmanlı zamanıdan halkar zaten kardeşti ne zaman araya fitne girdi boş boş emeller peşinde koştular o zaman kan dökülmeye başladı... Bu dakikadan sonrada dediginizin bir hayal ürünü oldugnun kanısındayım bu devirde kardeşlik sadece para.. Yukardaki arkdaş işçilerin biribirini desteklemesinden bahsetmiş tmm belki haklı olabilir ama artık kalmadı öyle bişey biribirlerini arkasından vuran hep bana hep bana diyen biri ne kardeş olur ne başka bişi... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #16 | |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (03-04-08) |
| | #17 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevaplayamıyorsun sanırım ..zor muydu soru bando şefi parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | hayal_ettim (03-04-08), sonsuus (03-04-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımm neyse haftaya sözlüye kalkarsın geçer not veririz sana parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | senay (03-04-08) |
| | #20 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saolun hocam çalışıp gelcem söz ![]() ne biçim okul bura sigara serbest [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (03-04-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |