Konu Seçenekleri
Eski 28-02-08, 22:51 Çevrimiçi   #1
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.695
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24218
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hamdi Bey bulundu!

Var mısın Yok musun adlı yarışmada, sunucu Acun Ilıcalı kadar ilgi çeken Hamdi Bey'in kim olduğu ortaya çıktı. Gizemli bankacı tanıdık bir isim. Hamdi Bey'in telefonda gerçekten para teklif edip etmediği ise soru işareti olarak kaldı...
Özsel Tortop, TV dünyasında yaptığı araştırma sonucunda, "Hamdi Bey"in aslında Acun Ilıcalı'nın "Acun Firarda" adlı programında kameramanlığını yapan Birol Doğan olduğunu öğrendi.

Asıl görevi stüdyo şefliği

40 yaşında olan Birol Doğan, Ilıcalı'nın yedi yıllık arkadaşı. Kameramanlıktan gelen teknik bir eleman. "Var Mısın Yok Musun"da asıl görevi stüdyo şefliği. Ancak yarışmacılarla sürekli ilişki içinde olduğu için "Hamdi Bey" olduğunu gizlemek zorunda kalıyor.
"Yarışmacıların çekimlerde giydikleri elbiselerin renklerinden, konuşma şekillerine kadar her şeyle ilgileniyorum. Küçük ölçekli bir şirketiz; her işi başka elemanın yapması söz konusu değil" diyor. "Hamdi Bey kim" diye soran yarışmacıları ise "O bir bilgisayar yazılımı" diye cevaplıyor.

Hamdi Bey'in cevaplamadığı soru

Peki Birol Doğan gerçekten telefonda bir bankacı gibi yarışmacılara para teklif ediyor mu? Yoksa tek görevi Acun Ilıcalı'ya yayın sırasında telefon açmak mı? Birol Doğan işte bu soruya cevap vermek istemiyor.

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи

Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (28-02-08)
Eski 28-02-08, 23:19 Çevrimdışı   #2
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.964
Teşekkür etti: 957
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15997
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
püüff

NO WoMaN No CrY

Eski 28-02-08, 23:22 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.924
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu program kadar saçma ama bu kadar çok kişinin izleyip de heyecanla anlattığı başka bir program yok !

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Eski 28-02-08, 23:41 Çevrimdışı   #4
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.964
Teşekkür etti: 957
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15997
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
evet yafs soru sormuyo bişi etmiyo bedava para ama olsun biz bunun başka bi versiyonunun çektik çok komik oldu

NO WoMaN No CrY

Eski 28-02-08, 23:50 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.228
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32574
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
göz göre göre insanları aldatmışlar...

Kan kokusunu özler misin?

Eski 29-02-08, 01:48 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
göz göre göre insanları aldatmışlar...
insanlar da biraz akıllı olsun herşeye inanmasın..sorgulayıcı olsunlar...bak biz nasıl inanmıyosak..demek inanmak kişinin kendi elinde..ya da aldatılmak

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....

Konu Seçenekleri