| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Hamile olduğunu anlamadı, tuvalette doğurdu.. ![]() İngiltere'de 46 yaşındaki Robin Lumley adlı aşırı kilolu kadın, 2.5 yıl önce karın ağrılarından şikâyet ederek hastaneye gitti. Kendisine testler yapıldı. Bu sırada tuvalete giden kadın, tuvaletteyken doğum yaptı. Sabah gazetesinin haberine göre, Lumley, doğumdan sonra kendisine hamile olduğunu söylemedikleri ve bu yüzden çocuğunu tuvalette doğurmak zorunda kaldığı gerekçesiyle, doktorlara tazminat davası açtı. LONDRA Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.177
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kadın karnındaki 9 aylık çocuğu da hissedemezse yuh artık
|
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 682
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende bi kere duymustum kadinin biri 8 aylikken ogrenmisti hamile oldugunu ![]() 1 ay sonrada dogurmus . nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 76
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fazla ıkınmıs galiba |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.020
Forum Gücü: 193 Forum Puanı:85926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim yengeme de benzeri oldu..ama o hastaneye gittiginde hemen doguma aldilar Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 157
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw ne kadar tombik olsada anlar adam yaw... icinde gimil gimil giprasan minnoku nasil hissetmez adam ben annamiom Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama aşırı kilo içinde nasıl anlasınn değmi
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence de aşırı kilo içinde anlaması biraz zor olurdu |
|
| | #9 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 28