| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() |
Bir gün nalan(8 yaş) öğretmenine sorar: -Öğretmenim annem hamile kalabilir mi? -Evet o daha 37 yaşında. -Ablam? -Evet -Peki ben? -Hayır Arka sıradan Cenk(8): -Bak ben sana bişey olmaz demiştim! der ![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | moonlight_1850 (05-09-08), roza (11-08-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuh ![]() "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oha len çocuğa bak BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #5 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:d:d:d:d
♥Yinede akLımdaSın Sadece uzaktaSın..♥ |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #7 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 571
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 yaşında dimi ↓↓↓↓↓↓↓↓ |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuh biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.177
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlar öpüşmüşlerdir kesin Konu DüşüM tarafından (07-08-08 Saat 17:21 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:40 ![]() ![]() | 8 ysında böleyse büyüyünce nlcak
|
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 632
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
korkuıyorum artık çocuklardan ![]() ![]() K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #15 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
duymuştum bunu önceden Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #16 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.440
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kçükken öptüler diye hepimiz öyle sanmaz mıydık (: çocuk aklı olur böyle seyler ![]() ![]() Tesekkürer. yine ölüyorum,kaçıncı bu .. ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 527
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katmer katmer gül açar gönlümde hani gülüşün var ya daha mutlu olamam ömrümde beni öpüşün var ya . . . dizlerim titrer sen gorununce hani o gelişin var ya aklımdan çıkmaz bütün ömrümce o capkın gülüşün var ya . . . |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haha Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #19 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 25
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:177 ![]() ![]() | Kendini Yalnız hissettiğin kadar Yalnız, Güçlü hissettiğin kadar Güçlüsün... |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahah |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |