| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | hamile İş adamı bütün işleri çabuk çabuk tarafından sonuca bağlamaya alışıktı. Büyük oğlu günün birinde telaşla yanına koştu: - Baba, sevgilimi hamile bıraktım. - O kadar mühim değil. Al şu 1000 lirayı hallet işi. Biraz sonra babaya baş vurma sırası küçük oğlundaydı. - Baba metresim hamile ! - Hay Allah kahretsin. Al şu 1000 lirayı sen de işini hallet. Aynı günün akşamı kızı iş adamına itiraf etti: - Baba hamileyim. Baba çok derin bir oh çekt: - Çok şükür, bu kez para bizden çıkmayacak. Everything is Changed ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 564
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4405 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar rahat bir baba ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 400
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iskele babası ![]() Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allahm ya rahtlığa bk BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #5 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:40 ![]() ![]() |
ne babaymış
|
|
| | #7 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok rahat adam Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 527
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Babaya bak bu kdr olmaz katmer katmer gül açar gönlümde hani gülüşün var ya daha mutlu olamam ömrümde beni öpüşün var ya . . . dizlerim titrer sen gorununce hani o gelişin var ya aklımdan çıkmaz bütün ömrümce o capkın gülüşün var ya . . . |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.403
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzelmiş |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |