| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Konusu Kahramanlar vardır, süper kahramanlar vardır. Ve bir de Hancock (Will Smith) vardır. Büyük güçle birlikte büyük sorumluluklar da gelir -bunu herkes bilir- tabi Hancock dışında herkes. Sinirli, uyuşmaz, alaycı ve yanlış anlaşılan Hancock. İyi niyetli kahramanlar işlerini yapıp sayısız insanı kurtarabilirler, ama her zaman arkalarında insanı hayrete düşürecek kadar hasar bırakırlar. Halk artık bu durumdan usanmıştır. Yerel kahramanlarına minnettar olmakla birlike, Los Angeles’in iyi vatandaşları bu adamı haketmek için ne yaptıklarını merak ederler. Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı süper kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar... Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır... Directed by: Peter Berg Genre: Action,Comedy,Drama,Fantasy Tagline: There are heroes. There are superheroes. And then there's... User Rating: 6.3/10 (401 votes) Runtime: 92 min Awards: 1 nomination Cast (first 5): Rio Ahn, Carson Aune, Valerie Azlynn, Jason Bateman, Matt Bettinelli-Olpin HANCOCK GÖSTERİM TARİHİ: 4 TEMMUZ 2008 derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.437
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:48396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Esracim bunu bir kere daha vermistin galibaa ![]() Haftaya persembe sinemada Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 114
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Will Smith Hep Aynı Tarza Yakın Filmlerde Oynuyor Ya.. Umudunu Kaybetmede Güzeldi Will Smith..Orada Çok Sevmiştim (:.. Bunu İzliyelim Bakalım Hayırlısıyla İnş Güzel Olur (: "...Şeklim Uymaz Boşluğuna..." Yanlış yapsam da ben.. Mutsuz olsam da.. Yalnız kalsam da ben.. Bilirim alışır insan zamanla.. |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
will smith film yaparda kötü olur mu hiç |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 71
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11830 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her filminde sinsi bir bakış atar.. i'm legend (Y)
Milli piyango olsaydım ilk sana vururdum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |