| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Hande Yener'li Eurovision 2008 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması için TRT yetkililerinden teklif aldığını açıklayan Hande Yener, anlaşma sağlanırsa İngilizce bir şarkıyla yarışacak... Yeni albümü "Nasıl Delirdim"in basın toplantısında Hande Yener, 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması için TRT yetkililerinden teklif aldı. Ünlü popçunun prodüktörü Erol Köse, TRT yetkilileriyle Eurovision Şarkı Yarışması'yla ilgili bir ön görüşme yapıldığını ve yarışmaya katılacak aday isimler arasında Yener'in liste başı olduğunu söyledi ve kendisine tam anlamiyla güvendigini belirtti. Sizce önümüzdeki sene Eurovision'a Hande Yener gitmeli mi? Yorgun... |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ingilizce meraki ne bi anlamis degilim, niye kendi özümüzü sergileyen bir sarki ile cikmiyoruz bu batiya özenti yalakalik ney ne sacmalik
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkçe Türkçe Türkçe...
. . . hep yalnız ben... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SerseriKursun (08-06-07) |
| | #4 |
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa olur mu virane..tabiki ing olcak,yoksa kendimizi nası rezil ederizki baska türlü...güya ing sarkı soluyolar..valla türkçe olsa bin kat güzel ve özel olur..ama işte TAKINTI...
. güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe haklisin ![]() ingilizce ile katilalim Ajdar gitsin Nane yi ingilizce söylesin en azindan sonuncu olursak gam yemem "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süpersin..valla ajdar gitsin ya hiç diilse hakkımızla rezil oluruz..ama ing msölesin..gerçi türkçesini de anlamıorum ben ![]() . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.404
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır olamaz bittik ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #8 |
olur olur ![]() ![]() ![]() ![]() Rimi Rimi ley den neyi eksik millet bi hiperstar görsün ![]() ![]() ![]() "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #9 |
harbi ya...bak o güzel de ing konusur hande yener de kim ajdar bizim starımız ülkemizi ancak o temsil edebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yazık ya yazık... . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 14
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:77 ![]() |
Hayır, Gitmemeli asla........
|
|
| | #11 |
tabiki gitmemeli qeeks olayı anlamadın bastan oku bence . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #12 |
simdi bir dakka durun Ajdari isiltili isiltili bir kiyafet giymis dösü acik bir sekilde sahneye ciktigini düsünün, sarki geregi karanlikta bekliyor olsun ve muzik basladiktan sonra isiklar yaniyor oldugunu düsünün. muzik geliyor, herkes iyi basladi derken isiklar ve Ajdar cikip mint mint peppermint i got mint. mint. peppermint. diyor (ingilizce nane olmasi lazim sözlük yaziyo ) nasil olur ama heralde millet saskinliktan oyda atamaz bi bizim ajdar cilar atara acik ara kazaniriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede türkce olmasi daha güzel ama biliyorlarki ingilizce oldugunda daha cok avantajli olucaklar o yüzden bence bu dili seciyorlar sonucta bu ülkeler arasinda yapilan bi yarisma ve herkesin kulagina hos gelsin diye bu dili seciyorlar ben sahsen baska ülkelerin kendi dillerinde söledikleri sarkilarini bazen begenmiyorum kulaga bi tuhaf geliyor hic birsey anlamiyorum ingilizce olmasina karsi degilim ama hande yener de teredüttlüyüm ne kadar iyi olur bilmiyorum bence her sarkiya güzel gitmiyebilir sesi Yorgun... |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.026
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence katıldığımız en güzel şarkı üçüncü olduğumuz şarkı.. Grup Etnik - Dinle....
... Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin.. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (23-05-07) |
| | #15 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 126
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:141 ![]() ![]() |
hande yener...kötü oldu bence...
|
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 34
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:30 ![]() |
hande yener olmasın ya... ya da amann isterse olsn çok mu önmli bi yarışma kimin neye oy verdiği belli zaten |
|
| | #17 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkez inglizce soyluyo yaa neden bu kadar karsi cikiliyo onu anlamiyorum.. Hande Yener gitsin yine sonuc belli gurbetciler oy vercek filan falan.. biriler ajdar gitsin demis ehummm sakasi bile kotu..Avrupa boyle bi kabusa hazir degil.. BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 34
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:30 ![]() |
ingilizce sölesnler gerçekten ingilizce sölesnler bari |
|
| | #19 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sibel tüzünden biras daha ii yapar ama yeterli diil belki mutluluk gülüşünde saklıdır. Sakın aglayayım deme bilki bi yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan vardır... |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gitmemeli ya bu ne bole ingilizce asimile olacaz hee |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |