| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi anı sonsuza dek uzatmak isterdiniz? | |||
| Sevdiğimin ilk defa elimi tuttuğu anı | | 4 | 8,70% |
| Sevgilimin bana yaslanarak `Seni seviyorum` dediği anı | | 16 | 34,78% |
| ......konserinin ....şarksını söylediği anı | | 2 | 4,35% |
| Bir gecelik bir aşkta, deniz kenarında sislerin bizi örttüğü anı | | 0 | 0% |
| takımım ezeli rakibi yendiği anı | | 3 | 6,52% |
| diğer | | 21 | 45,65% |
| Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı anlarlar vardır hiç bitmesini istemediğimiz, Bazı anlarda vardırki bi an önce bitmesini istedeğimiz... Bu yüzden sevdiklerimle geçirdiğim anları uzatmak isterim ama sonsuza kadar değil (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | pavel (15-12-07) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiçbiri. hiçbirşeyi sonsuza denk sürdürmek istemem.. yani sonuçta insan cok sevdiği bir yemeği kac kez yiyebilir, cok sevdiğiniz bir manzaraya ne kadar uzun süre bakabilirsinizki.. buyüzden hiçbiri.. zaten sonsuza denk yasansa anlamı kalmaz yaşanan duyguların.. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslinda Fb nin Cimbomu yenmesi olabilirdi (takımım ezeli rakibi yendiği anı) ![]() ama diger dedim evladimi ilk kucagima aldigim an gibi birsey daha özel olurdu heralde "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.591
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç bir animi uzatmak istemem kaderimizde ne kadar sure bicildiyse o kadari ile tatmin olurum ((:
|
|
| | #7 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen (2007)yaz ağustos ayında izmirde geçen 10 günü ! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok Eğlendin Galıba Oralarda. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uzatmak Istedigim Ani Mutlaka Sevdigimle Ilgili Bir Anidir Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevdiklerimle gecirdigim zamani Yorgun... |
|
| | #11 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 466
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç Bi Anımı Sonzuza Dek Uzatmak İstemem..Bi Yerden Sonra Bayabiliyor..Mutlu Edecek Kadar Uzun Sürsün Yeter.. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #12 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söylersem ayıp olur bende kalSın Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #13 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hiç bi anımı ne fazla ne eksik yaşamak isterim. her dakkamın kendine göre anlamları , kendine göre güzellikleri ve mutlu olduğum durumlar vardır. her şey yeriyle zamanıyla güzel olmalı... benim amacım geçen her dakkamı en güzel şekilde ve tatmin olacak şekilde yaşamak... |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim için çok önemli olan bi anı sonsuza kadar uzatma gibi bi imkanım olsaydı hiçbirini uzatmazdım ((: sürekli onu yaşarsam bendeki değerini unutacağım için.. doyumsuz olup sürekli daha fazlasını isteyeceğim için (: o yüzden böyle iyiyim .. ama etrafımdaki genelde somurtan insanların hep gülmesini isterdim yine de (benim gibi (: ) ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #16 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk teklif aldığım günü
Konu absolut tarafından (17-12-07 Saat 15:17 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #17 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni seviyorum kelimeside zamanla unutuluyor
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ölüm anımı eheheh Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #19 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2004 de aşık oldugum kişiyle ilk buluşma anımı uzun tutmak isterdim. bir güne sıgdırılmış unutamaycağım anlardan biriydi. |
|
| | #20 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 912
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:249 ![]() ![]() ![]() | Haziran 1995.........Güzel bir AİLE 'ydik ..... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |