| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | Hangi dayım ? x d.
arkadaşlar oyun basit kelimenin sonunda dayım ibaresi olcak buralardayım Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.767
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:9309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resepsıyonDAYIM ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dönümez akşamın ukundayım Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:9309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenalarDAYIM
![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #5 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zordayım
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dışarDAYIM
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
farkınDAYIM ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkanDAYIM Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
buralarDAYIM ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | depresyondayım şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -Mavi boncuk- (03-08-08) |
| | #11 |
| Profesör ![]()
trınıdat tobaccoDAYIM ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaLnızLıkLarDayım :p
![]() KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada hiÇ oLmasam_? |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerDAYIM beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #14 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bak sende diyorsun oyun bu (= yani polemiğe gerek yok (= oyunu bozmayalım arka sokakdayım Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: | |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh buldum izinDAYIM ![]() beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #16 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şikayet Butonunu Kullanmanı Tavsiye Ederim (= Bu Sekılde Davranmaya Devam Edersen Bende Seni Şikayet Edicem =))) FarkınDayım (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (30-07-08) |
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zordayım şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forumdayım (= Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #19 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:32784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Formumdayım . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -Mavi boncuk- (03-08-08) |
| | #20 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dalışlardayım "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |