Konu Seçenekleri
Eski 11-06-08, 22:18 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru Hangi dizi bitecek, hangisi devam edecek?

Son zamanlarda yaşanan dizi furyası, yaz aylarının gelmesiyle bitiyor. Kimi dizilerin eski bölümleri yazın da yayınlanmaya devam ederken, kimi yapımcılar ise heyecanı bir dahaki sezona saklamayı tercih ediyor. Hal böyle olunca da adeta dizi bağımlısı olan vatandaşa, "Yazın ne izleyeceğim?" diye kara kara düşünmek düşüyor. Sabah'ın haberine göre kanallar, hangi dizilerin tekrarlarının yaz ekranında yayınlanmasına karar verir bilinmez ama biz sizler için hangi dizinin önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceğinin yanıtını veriyoruz...

Elveda Rumeli devam

Başrollerinde Erdal Özyağcılar ve Şebnem Sönmez'in rol aldığı 'Elveda Rumeli' dizisi, önümüzdeki sezon ekranda olacak. atv'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümlerinde Pürsıçan yine heyecanlı...

Yaka'da kahkaha bitmez

atv'nin her bölümüyle izleyiciyi kahkanaya boğan dizisi 'Avrupa Yakası'nda eğlence önümüzdeki sezon da sürecek. Başrollerini Gülse Birsel, Engin Günaydın, Gazanfer Özcan ve Hümeyra'nın pay-laştığı dizinin yeni bölümlerinde seyirciyi nelerin beklediğini ise senarist Gülse Birsel belirleyecek.

Sıla da sürecek

Başrollerini Cansu Dere ile Mehmet Akif Alakurt'un paylaştığı Sıla, önümüzdeki sezon da reyting rekorlarını kıracak. Müthiş bir sezon finali sunan Sıla'da yarım kalan soruların cevapları önümüzdeki sezon cevaplanacak.

Genco bitiyor mu?

Hakkında bu sezon final yapacağı konuşulan Genco dizisinin yapımcıları, devam kararı aldı. Böylece Genco'nun tiryakileri; önümüzdeki sezon da Genco ile Pınar, Ahmet ve Özge'nin aşkında nelerin olacağını büyük bir merak ve keyifle izleyebilecek...

Selena'yı izleyeceğiz

Sinem Kobal'ın rol aldığı ve özellikle de miniklerin büyük beğeniyle izlediği Selena, önümüzdeki sezon da yine çocukları ekran başına kilitleyecek. atv'nin bu sevilen dizisinde; Selana maceralarını önümüzdeki sezon da sürdürecek.

Benim Annem Bir Melektir...

Başrollerinde Oya Başar ile Dolunay Soysert'in oynadığı, atv'nin beğeniyle izlenen komedi dizisi 'Benim Annem Bir Melektir, önümüzdeki sezon da sevenlerinen karşısına gelecek...

İki Aile bitiyor

Başrollerine Emre Kınay ile İclal Aydın'ınpaylaştığı 'İki Aile' isimli sevilen dizi, bu sezon iz-leyiciyle vedalaşıyor. İki Aile sevenler, önümüzdeki sezon kendilerine başka bir aile dizisi bulmak zorunda kalacak.

Limon Ağacı sona geldi

Şirin Ege kasabasında yaşanan bir aşk hikayesini konu alan 'Limon Ağacı', sevenlerine veda etmeye hazırlanıyor. atv'nin bu ilgiyle izlenen dizisinde; Kaan ile Peri'nin aşkının nasıl sona ereceği çok yakında yanıt bulacak.

Hatırla Sevgili BİTTİ!

atv'nin yakın döneme ışık tutan ve anlattığı aşklarla herkesi ekran başına kilitleyen dizisi 'Hatırla Sevgili', hayranlarına veda etti. Dizi, geçtiğimiz hafta ekrana gelen final bölümüyle de herkesi ekran başına kilitlemeyi başararak, bir kez daha herkesi gözyaşlarına boğdu.

GAZİ'YE VEDA ETTİK

atv'nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Gazi, yaptığı müthiş finalin ardından seyircisine veda etti. Gazi'nin soluksuz maceraları, bir sezon boyunca büyük bir ilgiyle izlenmişti...

Büyük aşkta nokta

Herkesin büyük bir heyecanla izlediği ve müthiş bir aşk hikayesini anlatan 'Menekşe ile Halil' dizisi, yaptığı çok ses getiren final bölümüyle herkese veda etti.

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (11-06-08 Saat 22:22 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
interlude (11-06-08), J.Mengele (11-06-08), YaGMuR_CiNi (11-06-08), _canözüm_ (12-06-08)
Eski 11-06-08, 22:39 Çevrimdışı   #2
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.842
Teşekkür etti: 1.490
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19066
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hiç birini seyretmiyorum selenayı bez bebegide seyrettirmiyorum nabarlarsa yapsınlara yani

Yinede emeğine sağlık Kardeşim ..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 11-06-08, 23:55 Çevrimiçi   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
alayı yayından kaldırılsın. bu kadar dizi enflasyonu olmazki, resmen ekran kirliliği yaşanıyor. kaliteden yoksun, türkçe katili içeriği bomboş dizilere mahkum edildik. gerçi haftada iki kez ekran başına geçerim ama bunları görmek artık bulantı verici olmaya başladı...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 11-06-08, 23:57 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bi tek avrupa yakası gerisini çöpe at

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 11-06-08, 23:57 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.641
Teşekkür etti: 5.166
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92210
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yarı yılda her gün bez bebeği seyretmek zorunda kalmıstım
ne kötüydü ya
ilgilenmiyorum ya fazla dizilerle

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 11-06-08, 23:58 Çevrimdışı   #6
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.209
Teşekkür etti: 4.127
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
elveda rumeli, avrupa yakası , hatırla sevgili ,yaprak dökümü ve genco

izlediklerim arasında

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:
Eski 12-06-08, 01:23 Çevrimiçi   #7

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.251
Teşekkür etti: 2.688
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85646
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Hayatı dizide izlemek yerine ne zaman yaşamayı seçeceğiz.
umarım birgün bu furya bitecek. pek umudum yok ama.

Eski 12-06-08, 01:28 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
pc başında olmaktan tw ye zaman kalmıo öle bağımlısı deılım dızılerın hele de öss warkenbakalım önumuzdekı sezon bakıcız artık

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 12-06-08, 11:17 Çevrimdışı   #9
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ayy şu sılayla, avrupa yakası bitsin artık baydılar bence :S

Eski 12-06-08, 13:47 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 2.690
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34311
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ßurhan kalsın geri kalanlar gitsin

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 12-06-08, 14:28 Çevrimdışı   #11
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bırhan ilen rumeli kalsın gerisi bişeye yaramaz onlarada bakmıyom ama arada bir rastlıyorum

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 12-06-08, 14:50 Çevrimdışı   #12
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
elveda rumeli ailecek izlediğimiz bi dizi
avrupa yakası ise bnm vazgeçilmezim
gerisi kirlilik bana göre

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 12-06-08, 14:57 Çevrimdışı   #13
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.189
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çoğu umrumda değil..! çoğunu zaten izlemiyorum..!çoğu da oh heel şükür bitiyormuş artık yaaa dünya varmışş...!

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Konu Seçenekleri