| |
| |
Anket Sonuçlarını Göster: hangi karakter çıktınız | |||
| Jack | | 3 | 20,00% |
| Locke | | 3 | 20,00% |
| Sawyer | | 1 | 6,67% |
| kate | | 1 | 6,67% |
| charlie | | 1 | 6,67% |
| hurley | | 1 | 6,67% |
| sayid | | 5 | 33,33% |
| micheal | | 0 | 0% |
| sun | | 0 | 0% |
| diger? | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]() | Hangi lost karakterisiniz (test) şimcik ingilizcesi iyi olanlar için bu sitemiz var ![]() http://www.okcupid.com/tests/5052228...racter-Are-You Yoq ben iciliz minciliz bilmem deyosanız buyrun buda türkçesi ama küçük bi üyelik istiyo ![]() Dıkla Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #2 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.453
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:22907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben incilizcesinde bu çıktım ![]() ![]() You scored 48% kindness, 76% courage, 23% seedy past, and 48% secretiveness! "We're not savages, Kate. Not yet." You are Jack. You are compassionate, heroic, and a bit of a martyr. You are brave and a natural leader. However, you shouldn't keep so much bottled up inside. You are so busy taking care of others that you have no time or energy to take care of yourself. Take a load off once in a while and play some golf with Hurley. You need to relax pretty soon or else you'll be no good for anyone anymore - including yourself! Your polar opposite is: Shannon. You are similar to: Boone and Sayid. Türkçesinde ise sayid çıktım ![]() ![]() ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.438
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yokedici favori karakteriniz diye değiştirsek olmazmı ? ![]() Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.793
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:32918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | facebookda vardı hurley cıktıydım ![]()
|
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 836
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sayid olduk ) Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:60 ![]() | Sayid çıktım yaww |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.617
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:73768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | test yapmadım ama digiturk dizimax kanalında lost'u izlerken sayid'i kendime daha yakın his ediyorum ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 1.693
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:16047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ingilizce bu yaa... [Tuğrul Bey] Dilde Birlik İşte Birlik Fikirde Birlik |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:6373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Desmond ![]() |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 1.453
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:22907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yooo soru soryor cevaplıyorsun ona göre buluyor ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |