| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi özelliklerinizi sadece kendi isteğinizle belirlemek isterdiniz? | |||
| Yeteneklerimi | | 6 | 35,29% |
| Zeka seviyemi | | 3 | 17,65% |
| Fiziki görünüşümü | | 3 | 17,65% |
| İsmimi, soyismimi | | 0 | 0% |
| Cinsiyetimi | | 0 | 0% |
| Ülkemi | | 1 | 5,88% |
| Dinimi | | 0 | 0% |
| Irkımı | | 0 | 0% |
| Ailemi | | 2 | 11,76% |
| Diğer ( Belirtiniz. ) | | 2 | 11,76% |
| Oylayanlar: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Hangi özelliklerinizi sadece kendi isteğinizle belirlemek isterdiniz? Hangi özelliklerinizi sadece kendi isteğinizle belirlemek isterdiniz? Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.399
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:19387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hissiyatımı... kalbimin değil benim elimde olan bişe olsa keşke... geL aRtıK ey soNbaHaR... bunun adı aşk... |
|
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.040
Forum Gücü: 202 Forum Puanı:68323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hımm fiziki özelliklerimi-dinimi-ülkemi-yeteneklerimi Tanrımmmm beni basştannn yaratttt ![]() Başka bir şehir burası, ışıkları "yabancı" Daha önce karşılaşmadık Başka bir sokak burası, duvarları "yabancı" Daha önce selamlaşmadık Başka bir yer burası, odaları "yabancı" Daha önce hiç sevişmedik Bir sen yoksun bir de umutlarım Sevgin yoksun Aaah korkuyorum, korkuyorum Hayat Zaten Çok Ahlaksız! |
|
| | #4 | |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:19387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() geL aRtıK ey soNbaHaR... bunun adı aşk... | |
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.040
Forum Gücü: 202 Forum Puanı:68323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Espri amaçlıydı zaten ![]() Ama değiştirmek istediğim fiziki özelliklerim var ![]() Başka bir şehir burası, ışıkları "yabancı" Daha önce karşılaşmadık Başka bir sokak burası, duvarları "yabancı" Daha önce selamlaşmadık Başka bir yer burası, odaları "yabancı" Daha önce hiç sevişmedik Bir sen yoksun bir de umutlarım Sevgin yoksun Aaah korkuyorum, korkuyorum Hayat Zaten Çok Ahlaksız! |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:19387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
geL aRtıK ey soNbaHaR... bunun adı aşk... | |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.088
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeteneklerimi (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |