Konu Seçenekleri
Eski 05-07-08, 19:33 Çevrimdışı   #1
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.971
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33777
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Heyecanli Hangi sarki $uanki halinizi anlatiyor ?

Hangi sarki suanki halinizi anlatiyor?

mor ve ötesi-daha mutlu olamam

Uzun zamandır yoksun
Yoksun lu sabahlara uyanıyorum
Aynı
Bildiğin gibi
Yeni bi şey yok
Eski bi şey de yok
Sen gibi..........
Bir ben kaldım
O da...
Ben miyim değil miyim belli değil artık
Arta kalan ne ki?
Daha ne kadar özleyebilirim seni?

Eski 05-07-08, 20:10 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 764
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:872
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Akşam oldu ya artık
Kenan Doğulu tutamıyorum zamanı

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde.
Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde.
Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Eski 05-07-08, 20:12 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.026
Teşekkür etti: 571
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4332
Keşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
nil_ben ona resmen aşığım

↓↓↓↓↓↓↓↓
Eski 05-07-08, 20:13 Çevrimiçi   #4
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.472
Teşekkür etti: 1.125
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22213
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ahmet Kaya-Giderim

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 05-07-08, 20:14 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 764
Teşekkür etti: 137
Forum Puanı:872
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Duman Yanı Başımdan

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde.
Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde.
Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Eski 05-07-08, 23:11 Çevrimdışı   #6
Stajyer
Müzik grubu

Mutsuz Palyaco - ait Avatar
Genel Mesajlar: 144
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:516
Mutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Koray Candemir & Belki bir gün

Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar!
Eski 05-07-08, 23:20 Çevrimdışı   #7
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Madonna - Erotica :p

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 06-07-08, 03:05 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Müzik grubu

Mutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Gripin | Boşver =/

Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar!
Eski 06-07-08, 03:06 Çevrimdışı   #9

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.842
Teşekkür etti: 2.095
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sezen Aksu - Yanarım
Eski 06-07-08, 10:26 Çevrimdışı   #10
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Mansur Ark-Üzülme

Uzun zamandır yoksun
Aynı
Bildiğin gibi
Yeni bi şey yok
Eski bi şey de yok
Sen gibi..........
Bir ben kaldım
O da...
Arta kalan ne ki?

Eski 06-07-08, 10:32 Çevrimdışı   #11
Asistan
Spor grubu

fastcalamity - ait Avatar
Genel Mesajlar: 378
Teşekkür etti: 114
Forum Puanı:139
fastcalamity ara sıra gören oluyorfastcalamity ara sıra gören oluyor
Zakkum_Ah çikolata

İncecik İp Üzerine Koca Ayaklar Bindi, Nefsim İçine Sindi
Kirpiklerim Titretmekte Korkularından, Düşersem Yanarım
Eski 06-07-08, 11:20 Çevrimdışı   #12

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.198
Teşekkür etti: 3.605
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Zakkum - Erkek Adamsın

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Eski 06-07-08, 11:21 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.365
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
alişan-söyleyemedim...

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...
O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 06-07-08, 11:44 Çevrimdışı   #14
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gökhan Özen-Ağlamak Sırayla (:

Uzun zamandır yoksun
Aynı
Bildiğin gibi
Yeni bi şey yok
Eski bi şey de yok
Sen gibi..........
Bir ben kaldım
O da...
Arta kalan ne ki?

Eski 06-07-08, 20:03 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Müzik grubu

Ruhsal Durumum:
110 | Özledim seni /=

Eski 06-07-08, 20:05 Çevrimiçi   #16
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.145
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 193
Forum Puanı:85926
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gökhan Türkmen - Dön

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !

Eski 06-07-08, 20:14 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi

DoLuNaY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 846
Teşekkür etti: 159
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:6168
DoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDoLuNaY Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Mutsuz Palyaco´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
110 | Özledim seni /=
Ben yazicaktim..

K-9

Kaybolup giderken fırtınalarda,
Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum..
Farketmeden,
Senin olmuşum ..
Eski 06-07-08, 20:39 Çevrimiçi   #18
Rektör
Düşünürler grubu

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.308
Teşekkür etti: 2.431
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:19921
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oguz yılmaz güldür yüzümü

Eski 06-07-08, 20:41 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.894
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Abluka Alarm - Herşey Herkes

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Eski 06-07-08, 21:35 Çevrimdışı   #20
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bendeniz-Biri Var...

Uzun zamandır yoksun
Aynı
Bildiğin gibi
Yeni bi şey yok
Eski bi şey de yok
Sen gibi..........
Bir ben kaldım
O da...