| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaşı bi adam ![]() tipte kaymış zaten Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. Konu Metu İz baCK tarafından (03-09-07 Saat 03:05 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 444
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6713 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki saga solda kaynanası var cünkü heueheueheu ![]() ![]() Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağa Yaşanmadan Çözülmeyen Sır Benim Kalmasada Şöhretimi Duymayan, Kimliğimi Tarif etmek zordur Benim. |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 968
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana bakıyo ![]() gittim hayaller yandı kül yok,duman yok hiç bişey yok burda bahar yok burası kış güneş hiç doğmayacak... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 807
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2835 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yamuk bu adam |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:49 ![]() |
sağa doru bakıo yaw bu adamın feriştahı kaymış be =) ЪДŤuگhДq™ |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakkaten şafta kaymışlar Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Acilen estetik yaptırması lazım |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:33 ![]() |
Bu adamın bakacak halimi kalmış Resmen şaftı kaymış ![]() ![]() ama benzetenin elleri dert görmesin geçekten ii benzetmiş herifi |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bi gözü toprağa bakıyor bunun BEN İMZA NEDİR BİLMEM BEYİM PARMAK BASSAM OLUR MU_? |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam ne bakış atmış be
"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 880
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önemli değil zaten boş boş bakıyor 314 - нαѕαη™ |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
sağcı bu
|
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
sola dogru bakıyor
|
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ne taraftan bakarsam o tarafa bakıyor benimi takip ediyor nee ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #17 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağa bakıo
ölen bilir hayat nedir... |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Cenesini Kapatinca SaĞa GÖzlerİnİ Kapatinca Sola Bakiyor Yanİ Kaydirmislar Mona Lisa Nin Yandan Yemisi Gibi
|
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:41 ![]() ![]() |
ne adamı yaa burda adammı var ![]() ![]() Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın. |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bize Göre SoL ona Göre Sağ ![]() Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |