DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Hangi Tatil Beldesini Tercih Ediyorsunuz
Ayvalik 3 13,64%
Bodrum 2 9,09%
Erdek 1 4,55%
Fethiye 3 13,64%
Kuşadası 2 9,09%
Alanya 5 22,73%
Kemer 1 4,55%
Datça 2 9,09%
Side 1 4,55%
Yurtdışı 3 13,64%
Diğer .. Belirtiniz 11 50,00%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 13-06-08, 18:14 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hangi Tatil Beldesini Tercih Ediyorsunuz ?

Sebebiyle yazarsaniz Sevinirim

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Eski 15-06-08, 00:57 Çevrimiçi   #2
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.590
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12519
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
mersin-silifke susanoğlu beldesi

su 100 metrede anca boy veriyor fazla dalga yok fazla kaya yok temiz bi deniz vs vs vs
Eski 15-06-08, 01:03 Çevrimdışı   #3
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.082
Teşekkür etti: 2.489
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hiç birini!
Sebebi: Bu yerlere gidebilmek ve ailecek konaklamanın masrafını düşünüyorum. ve vazgeçiyorum.

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Galiyev (17-06-08), Tuğrul Bey (17-06-08)
Eski 15-06-08, 10:30 Çevrimiçi   #4

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.543
Teşekkür etti: 12.957
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136932
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
antalya

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Eski 15-06-08, 13:17 Çevrimiçi   #5
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.394
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70117
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kardesim 11 ay essek gibi calisiyor, 1 ayligina izine geliyoruz. Oda 11 aylik sürünerek kazandigini 1 ayda yemek icin.

yilda bir gelebiliyorsan ki genelde sartlardan ötürü zor, köyüne gelirsin akraba yakinlar filan. Nerde öyle uzun uzun tatilköyünde tatil imkani.

Fiyatlar pahali bide yurt disindan oldun mu üzerine 20 % gurbetci kazigi ekle oh

Bide akraba su bu na hediye dedik mi essek gibi calis kazandigin paralar bir bir gidiyor.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 15-06-08, 13:27 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
didim güzeldir.. altınkum

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 17-06-08, 14:08 Çevrimdışı   #7
Asistan

aXy $eY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 406
Teşekkür etti: 281
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:10599
aXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
yurtdisi,sebebi gayt açik bu yaz tr gitmios o zmn ver elini italya marseille cannes

Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk
Eski 17-06-08, 19:21 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Türkiye şartlarında bir memur veya işçi zar zor geçinirken birçok memur veya işçi ve ailesi için tatil hayal
Eski 17-06-08, 19:22 Çevrimdışı   #9
Asistan

filamingo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 261
Teşekkür etti: 431
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:755
filamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
alanya çünkü alanyada yaşıyorum kuğumla beraber

Umudun adı
Güneşin koşucusuydular
Ateş içtiler
İnsanlığın yolcusuydular

''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. ''
Eski 17-06-08, 19:23 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
tutbenidüşmeden´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiç birini!
Sebebi: Bu yerlere gidebilmek ve ailecek konaklamanın masrafını düşünüyorum. ve vazgeçiyorum.
al burdan yak. oralara gidebilmek için bir senelik maaşı yatırmak gerekiyor. o yüzden hiçbiri. forever Akçakoca

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Mesaja teşekkür eden:
tutbenidüşmeden (17-06-08)
Eski 17-06-08, 20:49 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye

Bedo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 437
Teşekkür etti: 36
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4615
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
3 Yıldır Tatile Gitmiyorum Ama Ilk Gidecegim Zaman Misir'a Cok Gitmek Istiyorum Piramitleri Denizi Tarihi Eserleri Birer Harika
Eski 28-11-08, 01:42 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 867
Teşekkür etti: 1.484
Forum Puanı:12674
Sessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmışSessiz Senfoni Rep olayını aşmış
her sene farklı yerlere gitmeyi tercih ediyorum.. her yerin farklı güzelliklerini görmek isterim..tatil dediğimiz zaman denizi güzel oteli temiz güzel mekanların olmasını tercih ediyorum çünkü bayan arkadaşlarımla gittiğim için seçici davranmak zorundayım
Eski 28-11-08, 01:43 Çevrimiçi   #13
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.168
Teşekkür etti: 1.767
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:9309
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
tabiki memleketimmmm

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 28-11-08, 01:45 Çevrimiçi   #14
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.168
Teşekkür etti: 1.767
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:9309
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran

tabiki memleketimmmm

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 28-11-08, 01:47 Çevrimdışı   #15
Asistan
Figüranlar

camdankalp - ait Avatar
Genel Mesajlar: 253
Teşekkür etti: 95
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:1456
camdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
tabiki ayvalik
hem memleketim hemde cok güzel yerde ondan

Hayal düş işte.
Bu gökyüzü, güneş.
Hepsi.
Yok böyle bir şey.
Sunulan hayatların
son perdesini oynuyoruz
..
Figüranız biz bu sahnede..

S.Ş
Eski 28-11-08, 14:36 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32764
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çoğu yere gittim, en iyisi Marmaris'ti... Seneye Mykanos

Kan kokusunu özler misin?

Mesaja teşekkür eden:
Sessiz Senfoni (29-11-08)
Eski 28-11-08, 21:19 Çevrimiçi   #17
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.632
Teşekkür etti: 5.403
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
karadeniz - sinop

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 28-11-08, 21:40 Çevrimdışı   #18
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Dikili (:
Eski 28-11-08, 22:24 Çevrimiçi   #19
Asistan
Düşünürler grubu

'..ayaz..' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 215
Teşekkür etti: 121
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:2208
'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor'..ayaz..' çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
memleketi tercih edioz memleket sonucta =)
ayriyetten izmir (cesme), istanbul, vb... gibi deisik beldelere yönelioz.

J'espère pouvoir tout te confier
comme je n'ai pu le faire à personne;
J'espère aussi que
tu seras pour moi un grand soutien.
bazen durgun - bazen deli
Eski 29-11-08, 02:00 Çevrimdışı   #20
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.512
Teşekkür etti: 5.596
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61661
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yurtdışı

υℓтяαѕℓαη

Konu Seçenekleri