| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi Tatil Beldesini Tercih Ediyorsunuz | |||
| Ayvalik | | 3 | 13,64% |
| Bodrum | | 2 | 9,09% |
| Erdek | | 1 | 4,55% |
| Fethiye | | 3 | 13,64% |
| Kuşadası | | 2 | 9,09% |
| Alanya | | 5 | 22,73% |
| Kemer | | 1 | 4,55% |
| Datça | | 2 | 9,09% |
| Side | | 1 | 4,55% |
| Yurtdışı | | 3 | 13,64% |
| Diğer .. Belirtiniz | | 11 | 50,00% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Hangi Tatil Beldesini Tercih Ediyorsunuz ? Sebebiyle yazarsaniz Sevinirim Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mersin-silifke susanoğlu beldesi su 100 metrede anca boy veriyor fazla dalga yok fazla kaya yok temiz bi deniz vs vs vs |
|
| | #3 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç birini! Sebebi: Bu yerlere gidebilmek ve ailecek konaklamanın masrafını düşünüyorum. ve vazgeçiyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Galiyev (17-06-08), Tuğrul Bey (17-06-08) |
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.957
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | antalya derin.. ![]()
|
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim 11 ay essek gibi calisiyor, 1 ayligina izine geliyoruz. Oda 11 aylik sürünerek kazandigini 1 ayda yemek icin. yilda bir gelebiliyorsan ki genelde sartlardan ötürü zor, köyüne gelirsin akraba yakinlar filan. Nerde öyle uzun uzun tatilköyünde tatil imkani. Fiyatlar pahali bide yurt disindan oldun mu üzerine 20 % gurbetci kazigi ekle oh ![]() Bide akraba su bu na hediye dedik mi essek gibi calis kazandigin paralar bir bir gidiyor. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
didim güzeldir.. altınkum Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 281
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yurtdisi,sebebi gayt açik bu yaz tr gitmios o zmn ver elini italya marseille cannes Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye şartlarında bir memur veya işçi zar zor geçinirken birçok memur veya işçi ve ailesi için tatil hayal |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alanya çünkü alanyada yaşıyorum kuğumla beraber
Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
| | #10 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tutbenidüşmeden (17-06-08) |
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 Yıldır Tatile Gitmiyorum Ama Ilk Gidecegim Zaman Misir'a Cok Gitmek Istiyorum Piramitleri Denizi Tarihi Eserleri Birer Harika
|
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.484
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:12674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her sene farklı yerlere gitmeyi tercih ediyorum.. her yerin farklı güzelliklerini görmek isterim..tatil dediğimiz zaman denizi güzel oteli temiz güzel mekanların olmasını tercih ediyorum çünkü bayan arkadaşlarımla gittiğim için seçici davranmak zorundayım |
|
| | #13 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.767
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:9309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki memleketimmmm
![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #14 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.767
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:9309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki memleketimmmm ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #15 |
| Asistan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 95
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki ayvalik hem memleketim hemde cok güzel yerde ondan Hayal düş işte. Bu gökyüzü, güneş. Hepsi. Yok böyle bir şey. Sunulan hayatların son perdesini oynuyoruz.. Figüranız biz bu sahnede.. S.Ş |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çoğu yere gittim, en iyisi Marmaris'ti... Seneye Mykanos |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sessiz Senfoni (29-11-08) |
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.403
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karadeniz - sinop
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dikili (: |
|
| | #19 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 121
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:2208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
memleketi tercih edioz memleket sonucta =) ayriyetten izmir (cesme), istanbul, vb... gibi deisik beldelere yönelioz. comme je n'ai pu le faire à personne; J'espère aussi que tu seras pour moi un grand soutien. bazen durgun - bazen deli ![]() |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.596
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yurtdışı
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |