| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Müzik grubu ![]() |
angelina jolienin sevgilisi |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paris hiltonun koruması.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 615
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jet lee nin kardeşi |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ibrahim tatlısesin çiğ köftecisi |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.348
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsinin hiçbirşeyi olmak isterdim ![]() Zaten öyleyim ``Mucize...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. Konu n!da tarafından (18-06-08 Saat 22:16 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Angelinayla brad pitin çocugu "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zara nın dostu
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Madonnanın kardesi olmak isterdim (:
|
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.533
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:36747 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No Body Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuğba Büyüküstün'ün kurbanı olurum |
|
| | #11 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayko Cepkin,Şebnem Ferah ve Yılmaz Erdoğan'ın çok yakın arkadaşı olmak isterdim.. Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar! |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şebnem ferahın bataristi olmak ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |