| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: hangi yarışma programını daha çok beğeniyorsunuz? | |||
| Varmısın yokmusun | | 25 | 67,57% |
| Ahmet çakarla şansa bak | | 4 | 10,81% |
| buzda dans | | 2 | 5,41% |
| ve diğerleri | | 6 | 16,22% |
| Oylayanlar: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]() | hangi yarışma programını daha çok beğeniyorsunuz?
hangi yarışma programını daha çok beğeniyorsunuz?
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 441 Forum Puanı:184753 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diğer olarak popstar alaturka güzel müzik dinliyorum bu sebeple ![]() Denk geldiğinde Varmısın yokmusundan kopamıyorum ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.020
Forum Gücü: 193 Forum Puanı:85926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok sacma oldugu halde varmisin yokmusun (: bilgi yarismalari istioruzzz Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Varmısın yokmusun :p acun iyi götürüyo işi gerçi hiç bişi yapmıyo ama olsun ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç biri ! düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.596
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Varmısın yokmusun & buzda dans izlerim ama çokda begendigim soylenemez
|
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Var Misin Yok Musun'u Izlerim Denk Gelirse.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | varmısın yokmusun adlı yarışma programını izliyorum.izlememdeki tek amaç hiç bir çaba sarfetmedikleri halde yarışmacı olarak oturdukları koltuklta sanki ceplerinden kaybediyorlarmış gibi yakınmaları.. en güzel program kim 500milyar isterdi. en azından insanlar bilgilerini yarıştırıyordu ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | passaparola hariç doğru düzgün yararlı bir yarışma programı kalmadı bence.yenileri çekilmeli artık.ve daha doğrusu yararlı olanları..... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | var mısın yok musun ama kemal gittti "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | varmisin yokmusun Yorgun... |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Var Mısın Yok Musun ı Biraz da oLsa İzlerim .. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
passaparolanın yeni programı güzel. soruları genelde biliyorum... Varmısın yok musun ise tamamen şans. Bence yarışma programı değil...
|
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Varmısın Yokmusun İlk izliyecilerindenim.İnsanın bazen heycanda yüreği hopluyor.Bazen hüzünleniyor hemde başkaları için bazende mutlu oluyor.Bide güzel dostluklar kuranlar var orada dikkatimi çekiyor böyle şeyler çok |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Riyanka (19-01-08) |
| | #15 | |
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: | |
|
| | #16 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.061
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:12419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tanıdığımmış gibi üzülüyorum seviniyorum,heyecanlanıyorum Bazılarınız saçma demişsiniz. Bence hiç de saçma değil. O sizin görüşünüz. Gayet iyi bi yarışma dimi Bad Soul Bir karar vermenin zamanı geldi. Hızlı yaşamak mı;hızlı ölmek mi? ! | |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
favori izlediğim program yok
|
|
| | #18 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahmet çakarla şansa bak ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çarkıfelek
|
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buzda dans GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |