Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 31-08-08, 14:45 Çevrimiçi   #1

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.244
Teşekkür etti: 2.685
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85526
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru Hannibal

Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı
Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (31-08-08)
Eski 31-08-08, 15:12 Çevrimiçi   #2
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.837
Teşekkür etti: 1.487
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19066
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Büyüyünce ne olucan ? :

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (31-08-08)
Eski 31-08-08, 15:26 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
okuyor musun nerde??

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (31-08-08)
Eski 31-08-08, 15:33 Çevrimiçi   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İsim
Hobilerin Fobilerin
Okuyormusun.
En son okudugun kitap
En son izledigin film.
en sevdigin yabancı dizi
en sevdigin film
en sevdigin kitap
Herhangi bi sporla ugraşıormusun?

bu kadar yeter yine gelirim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (31-08-08)
Eski 31-08-08, 16:13 Çevrimiçi   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.437
Teşekkür etti: 2.632
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
bEyAzLi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Büyüyünce ne olucan ? :
hal hazırda büyüğüm zaten

yazıyorum kendi çapımda yazar olacağım;onun dışında psikoloji konusunda akademik eğitim alıp psikologluk da yapacağım....

iki mesleğim olacak yani....
bunun yanında şu anda marangozlukta kalfa sayılırım

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (01-09-08)
Eski 31-08-08, 16:14 Çevrimiçi   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
αηтιкαριтαℓιѕт´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
okuyor musun nerde??
Malatya da okuyorum.....
okul bitti bu sene;öss ye çalışıyorum.....

David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeffrey Dahmer

Eski 31-08-08, 16:16 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
neden hannibal =)
çok mu seviyosun onu

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (31-08-08)
Eski 31-08-08, 16:29 Çevrimiçi   #8
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İsim
Hobilerin Fobilerin
Okuyormusun.
En son okudugun kitap
En son izledigin film.
en sevdigin yabancı dizi
en sevdigin film
en sevdigin kitap
Herhangi bi sporla ugraşıormusun?

bu kadar yeter yine gelirim
--yaş 18
--Malatya'dan katılıyorum
--yazıyorum(hemen her türde),origamı yapıyorum ufak tefek,strateji oyunu oynarım çok sık,anime izlerim(naruto özellikle),hobiden sayılarsa sürekli okuyorum
--tanı koyduğum bir fobim yok henüz....
--okuyorum(öss ye çalışıyorum)
--en son Hurin'in çocukları'nı bitirdim(2 gün oldu)
--en son "kuşlar artık şarkı söylemiyor" filmini izledim
--en sevdiğim yabancı dizi diye ayıramam ama çok sevdiklerim dersem
"heroes,prison break,maried with children,two and a half man,my name is earl,family guy,simpsons,south park,dexter,cold case,x files,daha aklıma gelmeyen bir çok cnbc-e dizilerinin tümü fakat "gossip girl"ve"oc"hariç nefret ediyorum onlardan"
--en sevdiğim film diye de ayıramam hepsi konusu ve kurgusu ile farklı gözümde,hepsinin yeri ayrı ama sevdiklerim :
yüzüklerin efendisi,kuzuların sessizliği,hannibal,hannibal rising,cesur yürek,son mohikan,arizona rüyası,13.savaşcı,matrix 1,x men1-2-3,umudunu kaybetme,little miss sunshine daha çok vardır ama aklıma bunlar geldi ilk....
--çok var:
buhari ve müslim'in turan dursun'un dostoyevski'nin,nietzche'nin,dan brown'un jean.c.grange'in bütün kitapları.....
harry potter serisi,cahillikler kitabı,erdal demirkıran'ın tüm kitapları ve aklıma şimdilik gelmeyen daha onlarcası....ayıramam hepsi güzeldir
--taekvando ile uğraştım ondan önce küçükken de karate ile,şimdi ikisini de salonda icra etmiyorum arada bir sabah egzersizleri ile dinç kalma çabasındayım....hal hazırda aktif olarak maalesef uğraştığım bir spor yok,yüzmeye gidiyorum ama.....
bu kadar
yine beklerim

David Smith
Jeffrey Dahmer

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (31-08-08)
Eski 31-08-08, 16:33 Çevrimiçi   #9
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Alıntı:
vivace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden hannibal =)
çok mu seviyosun onu
iki hannibal var benim için
biri kuzuların sessizliği ve devam niteliğindeki hannibal rising ve hannibal da ki hannibal karakteri (albert fish ile benzerliği sadece cannibalism yani yamyamlıktır başka benzer yanları yok)

biri de kartaca kumandanı hannibal

her ikisine de,çok özel yönleri ile hayran olduğumu gizlemeyeceğim.....

David Smith
Jeffrey Dahmer

Mesaja teşekkür eden:
vivace (31-08-08)
Eski 31-08-08, 16:48 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.209
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Neden dana sözlük
Bazı entry lerin cok güzel
Hiç sölükden entry caldın mı

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !

Eski 31-08-08, 17:04 Çevrimiçi   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Alıntı:
MatchsticK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden dana sözlük
Bazı entry lerin cok güzel
Hiç sölükden entry caldın mı
çok naziksiniz...teşekkürlerbeğendiğinize sevindim
ekşi sözlük bir yanı ile çok güzel bir yanı ile berbat bana göre....
o formattaki mizahi özlemimi dana sözlükte gideriyorum
entry çalmaya gelince hiç yapmadım yapmam...
herangi bir yerde okumuş beğenmişimdir onu yazarım ama nerden aldığımıda kesinlikle belirtirim.....
yazdığım entyr ler naçizane bana ait

David Smith
Jeffrey Dahmer

Mesaja teşekkür eden:
MatchsticK (31-08-08)
Eski 31-08-08, 17:08 Çevrimiçi   #12
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
ilk soruyu atlamışım özür dilerim.....
neden e-dana:
ray charles arşivim bilgisayarımdan silinmişti format esnasında....
akabinde yeniden edinmem gerekti....
jazz pek popüler değil sanırım Türkiye'de;istediklerimi bulamadım ve riddle isimli arkadaşım burayı sömürüyordu bir çok site gibi....ben de ondan jazz konusunda yardım istedim...bana nick ini ve şifresini verdi bende istediğim jazz albümlerini memnuniyetle indirdim
o zamanlar site ikiye bölünmemişti(teee eski zaman ) dutluktu buralar
neyse sömürürken dikkatimi çekti tartışmalar filan;sonra nick imi değiştim...aktif oldum...
sonra şifreyi de değiştim ve buradayım

David Smith
Jeffrey Dahmer

Eski 31-08-08, 17:56 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.228
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32574
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
HANNİBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

yazıyorum kendi çapımda yazar olacağım;onun dışında psikoloji konusunda akademik eğitim alıp psikologluk da yapacağım....

bunun yanında şu anda marangozlukta kalfa sayılırım
Diyelim yazamadın, psikolog'ta olamadın...Marangozlukta yapamadın...!

Bunların dışında yapabileceğini düşündüğün şeyler var mı?

Kan kokusunu özler misin?

Eski 31-08-08, 18:08 Çevrimiçi   #14
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Diyelim yazamadın, psikolog'ta olamadın...Marangozlukta yapamadın...!

Bunların dışında yapabileceğini düşündüğün şeyler var mı?
diyelim onlar olmadı...
duvar işciliğinden taşeronluğa birçok inşaat işi yapabilirim....
babamın bir arkadaşı vasıtası ile reklam ajansından teklif almıştım reklamcılık üzerine çalışabilirim....
ticaret yapabilirim kendi çapımda......
akademik eğitimini alırsam eğer öğretmenlik yapabilirim özellikle matematik ve tarih de iyi olabilirim....

iş konusunda iyi yetiştiğimi düşünüyorum kesinlikle utanmadan temizlikcilikten seyyar satıcılığa birçok iş de rahat rahat çalışırım....
gücüme gitmez kesinlikle....

David Smith
Jeffrey Dahmer

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
serhan89 (31-08-08), Yσкє∂!¢! (31-08-08)
Eski 31-08-08, 20:12 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 2.690
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34311
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

prison break'den en sevdiğin karekter hangisi + eric cartman'ı seviyormusun ?

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (31-08-08)
Eski 31-08-08, 20:49 Çevrimdışı   #16
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.205
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20206
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

3 sorum olacak

bazı yorumlarına gözüm takılıyor yorumların kısa ama ya cok zekice yada kendi iç dünyanı anlatıyor sence hangisi?

bazen de sadistlik mi desem vahşililk mi desem komik mi desem hoş girişlerin oluyor.ve bir an ortada yokken pat diye yorumunla geliyorsunbu yorumların kaynağı nedir?

birde seyrettiğin dizileri okudum ve strateji oynadığınıu söylemişsin bu kadar zamanı nasıl bulabiliyoırsun hem öss hem de çalışıyorsun sanırım??

değer verip cevapladığın için teşekkürlerimi şimdiden ileteyim kardeşim

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (31-08-08)
Eski 31-08-08, 21:20 Çevrimiçi   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Geri geldim

Yanılmıyorsam Daha önce deistim demiştin Yanılmıyorum degilmi!!!

bide Turan dursun takipçisiydin bi ara neden o ve neden deizim ??
İsmini niye Söylemedin

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür

Eski 31-08-08, 21:29 Çevrimiçi   #18
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
prison break'den en sevdiğin karekter hangisi + eric cartman'ı seviyormusun ?
micheal scofield
genelde popüler karakterleri(aslında popüler her şeyi )sevmem ama.....

cartman'i sevmemek elde mi

David Smith
Jeffrey Dahmer

Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (31-08-08)
Eski 31-08-08, 21:37 Çevrimiçi   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Alıntı:
ASAKİRİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

3 sorum olacak

1)bazı yorumlarına gözüm takılıyor yorumların kısa ama ya cok zekice yada kendi iç dünyanı anlatıyor sence hangisi?

2)bazen de sadistlik mi desem vahşililk mi desem komik mi desem hoş girişlerin oluyor.ve bir an ortada yokken pat diye yorumunla geliyorsunbu yorumların kaynağı nedir?

3)birde seyrettiğin dizileri okudum ve strateji oynadığınıu söylemişsin bu kadar zamanı nasıl bulabiliyoırsun hem öss hem de çalışıyorsun sanırım??

değer verip cevapladığın için teşekkürlerimi şimdiden ileteyim kardeşim
1)zekice diyorsanız teşekkür ediyorumiç dünyamı pek yansıtmam ama sadedir...genelde daha fazla öğrenmek için konuşurumboşa yorulmam hiç fazla eringenimmizah yaptığım oluyor bazen kasıtlı olarak belki ondan komiktirdoğrudursallayıp yazmam kesinlikle araştırdığım için ya da konuyu yeni gördüğüm ya da yeni yazma fırsatı bulduğum için pat diye çıkıyorum galiba
2)valla onu bilmiyorum ben Hitler'i çok severim mesela ama insan yakmaktan filan yana değilim mesela
3)öss de bazı sebeplerden başarısız oldum ama zaman sıkıntım olmuyor...
günde ortalama 4 buçuk 5 saat uyuyorum ve boş zamanım olmuyor hiç...
strateji olarak age of empires 2 de 5 hardest çıkardım hep övünürüm
birde command and conquer half zero hour da multiplayer rakip bulamadım dahahastasıyım bu oyunlardan...
dizileri de izledim tam olarak....

rica ederim...elbette cevaplarım
esenlikler

David Smith
Jeffrey Dahmer

Mesaja teşekkür eden:
ASAKİRİ (31-08-08)
Eski 31-08-08, 21:41 Çevrimdışı   #20
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 2.690
RepForum Gücü: 83