| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.487
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyüyünce ne olucan ? :
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (31-08-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okuyor musun nerde??
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsim Yaş Nerden Hobilerin Fobilerin Okuyormusun. En son okudugun kitap En son izledigin film. en sevdigin yabancı dizi en sevdigin film en sevdigin kitap Herhangi bi sporla ugraşıormusun? bu kadar yeter yine gelirim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hal hazırda büyüğüm zaten yazıyorum kendi çapımda yazar olacağım;onun dışında psikoloji konusunda akademik eğitim alıp psikologluk da yapacağım.... iki mesleğim olacak yani.... ![]() bunun yanında şu anda marangozlukta kalfa sayılırım David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (01-09-08) |
| | #6 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Malatya da okuyorum..... okul bitti bu sene;öss ye çalışıyorum..... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
| | #8 | |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
--Malatya'dan katılıyorum --yazıyorum(hemen her türde),origamı yapıyorum ufak tefek,strateji oyunu oynarım çok sık,anime izlerim(naruto özellikle),hobiden sayılarsa sürekli okuyorum --tanı koyduğum bir fobim yok henüz.... --okuyorum(öss ye çalışıyorum) --en son Hurin'in çocukları'nı bitirdim(2 gün oldu) --en son "kuşlar artık şarkı söylemiyor" filmini izledim --en sevdiğim yabancı dizi diye ayıramam ama çok sevdiklerim dersem "heroes,prison break,maried with children,two and a half man,my name is earl,family guy,simpsons,south park,dexter,cold case,x files,daha aklıma gelmeyen bir çok cnbc-e dizilerinin tümü fakat "gossip girl"ve"oc"hariç nefret ediyorum onlardan" --en sevdiğim film diye de ayıramam hepsi konusu ve kurgusu ile farklı gözümde,hepsinin yeri ayrı ama sevdiklerim : yüzüklerin efendisi,kuzuların sessizliği,hannibal,hannibal rising,cesur yürek,son mohikan,arizona rüyası,13.savaşcı,matrix 1,x men1-2-3,umudunu kaybetme,little miss sunshine daha çok vardır ama aklıma bunlar geldi ilk.... --çok var: buhari ve müslim'in turan dursun'un dostoyevski'nin,nietzche'nin,dan brown'un jean.c.grange'in bütün kitapları..... harry potter serisi,cahillikler kitabı,erdal demirkıran'ın tüm kitapları ve aklıma şimdilik gelmeyen daha onlarcası....ayıramam hepsi güzeldir --taekvando ile uğraştım ondan önce küçükken de karate ile,şimdi ikisini de salonda icra etmiyorum arada bir sabah egzersizleri ile dinç kalma çabasındayım....hal hazırda aktif olarak maalesef uğraştığım bir spor yok,yüzmeye gidiyorum ama..... bu kadar ![]() yine beklerim David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (31-08-08) |
| | #9 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki hannibal var benim için biri kuzuların sessizliği ve devam niteliğindeki hannibal rising ve hannibal da ki hannibal karakteri (albert fish ile benzerliği sadece cannibalism yani yamyamlıktır başka benzer yanları yok) biri de kartaca kumandanı hannibal her ikisine de,çok özel yönleri ile hayran olduğumu gizlemeyeceğim..... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
| Mesaja teşekkür eden: | vivace (31-08-08) |
| | #10 |
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden dana sözlük Bazı entry lerin cok güzel ![]() Hiç sölükden entry caldın mı |
| | #11 | |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
...teşekkürler beğendiğinize sevindim![]() ![]() ekşi sözlük bir yanı ile çok güzel bir yanı ile berbat bana göre.... o formattaki mizahi özlemimi dana sözlükte gideriyorum entry çalmaya gelince hiç yapmadım yapmam... herangi bir yerde okumuş beğenmişimdir onu yazarım ama nerden aldığımıda kesinlikle belirtirim..... yazdığım entyr ler naçizane bana ait David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
| Mesaja teşekkür eden: | MatchsticK (31-08-08) |
| | #12 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk soruyu atlamışım özür dilerim..... neden e-dana: ray charles arşivim bilgisayarımdan silinmişti format esnasında.... akabinde yeniden edinmem gerekti.... jazz pek popüler değil sanırım Türkiye'de;istediklerimi bulamadım ve riddle isimli arkadaşım burayı sömürüyordu bir çok site gibi....ben de ondan jazz konusunda yardım istedim...bana nick ini ve şifresini verdi bende istediğim jazz albümlerini memnuniyetle indirdim ![]() o zamanlar site ikiye bölünmemişti(teee eski zaman ) dutluktu buralar neyse sömürürken dikkatimi çekti tartışmalar filan;sonra nick imi değiştim...aktif oldum... sonra şifreyi de değiştim ve buradayım David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
| | #13 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bunların dışında yapabileceğini düşündüğün şeyler var mı? | |
| | #14 | |
duvar işciliğinden taşeronluğa birçok inşaat işi yapabilirim.... babamın bir arkadaşı vasıtası ile reklam ajansından teklif almıştım reklamcılık üzerine çalışabilirim.... ticaret yapabilirim kendi çapımda...... akademik eğitimini alırsam eğer öğretmenlik yapabilirim özellikle matematik ve tarih de iyi olabilirim.... iş konusunda iyi yetiştiğimi düşünüyorum kesinlikle utanmadan temizlikcilikten seyyar satıcılığa birçok iş de rahat rahat çalışırım.... gücüme gitmez kesinlikle.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
| | #15 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | prison break'den en sevdiğin karekter hangisi + eric cartman'ı seviyormusun ? ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| | #16 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 sorum olacak bazı yorumlarına gözüm takılıyor yorumların kısa ama ya cok zekice yada kendi iç dünyanı anlatıyor sence hangisi? bazen de sadistlik mi desem vahşililk mi desem komik mi desem hoş girişlerin oluyor.ve bir an ortada yokken pat diye yorumunla geliyorsunbu yorumların kaynağı nedir? birde seyrettiğin dizileri okudum ve strateji oynadığınıu söylemişsin bu kadar zamanı nasıl bulabiliyoırsun hem öss hem de çalışıyorsun sanırım?? değer verip cevapladığın için teşekkürlerimi şimdiden ileteyim kardeşim ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
| | #17 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geri geldim ![]() Yanılmıyorsam Daha önce deistim demiştin Yanılmıyorum degilmi!!! bide Turan dursun takipçisiydin bi ara neden o ve neden deizim ?? İsmini niye Söylemedin Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #18 | |
![]() genelde popüler karakterleri(aslında popüler her şeyi )sevmem ama..... cartman'i sevmemek elde mi David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (31-08-08) |
| | #19 | |
iç dünyamı pek yansıtmam ama sadedir...genelde daha fazla öğrenmek için konuşurum boşa yorulmam hiç fazla eringenim mizah yaptığım oluyor bazen kasıtlı olarak belki ondan komiktir doğrudur sallayıp yazmam kesinlikle araştırdığım için ya da konuyu yeni gördüğüm ya da yeni yazma fırsatı bulduğum için pat diye çıkıyorum galiba 2)valla onu bilmiyorum ben Hitler'i çok severim mesela ama insan yakmaktan filan yana değilim mesela 3)öss de bazı sebeplerden başarısız oldum ama zaman sıkıntım olmuyor... günde ortalama 4 buçuk 5 saat uyuyorum ve boş zamanım olmuyor hiç... strateji olarak age of empires 2 de 5 hardest çıkardım hep övünürüm birde command and conquer half zero hour da multiplayer rakip bulamadım daha hastasıyım bu oyunlardan...dizileri de izledim tam olarak.... rica ederim... elbette cevaplarım esenlikler David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (31-08-08) |
| | #20 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() |