| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HaNZaDe Jnm Neden E - Dana ? derin.. ![]()
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.767
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:9309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden HaNZaDe _?_?
![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avrupada begendigin ulke? BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 923
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | ♥karDanaDAmM♥ (12-05-07) |
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyo musun?
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.767
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:9309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne yane amelelerın nesı varmıs hanzade ![]() ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
=yaşınkaç? =ismin nedir? =hangi yemekleri seversin? =kaç kardeşsiniz? =kaç dil biliyorsun ? =ne mezunusun ? |
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hanzadem forum disinda neler yaapaarsin nette? Avusturyada yasam nasil? |
| | #14 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Fotograf cekmeyi seviyorum,.. grafikle ugrasmayi cok seviyorum.. ilginc gelecek ama yüzük koleksiyonum var ![]() vs. vs Avusturya Sakin Bir yer.. viyanada öyle .. yasamak kimine göre kolay kimine göre zor birazda bu kisinin kendi elinde belki,.. yada kiminin imkanlari daha iyidir yada daha kötüdür,.. ben sahsen kendi adima pek zorluk cekmedim,.. arkadaslarim veya bulundugum ortam beni nedense hic dislamadi.. Hayatimdan Memnunmuyum belki daha renkli olabilirdi ... | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (13-05-07) |
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki hanzade neden avusturya??
. güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en çok vakit geçirmek için gittigin yer (ev ve iş dışında)? hangi filmleri seversin? en son okudugun kitap? hayatta seni en çok korkutan şey? seni en çok pişman eden olay? ... |
| Mesaja teşekkür eden: | HaNZaDe (13-05-07) |
| | #18 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alisveris Merkezi ehue ![]() yazar olarrak tuna kiretmitciyi cok seviyorum.. A. Ş. K. Neyin Kısaltması? Okudum yeni bir kitap sayilmaz ama ben ynei okuyabildim... hatirlamiyorum neye cok korktugumu.. Pismanlik Allah Kimseye vermesin pismanligimda yok | |
| Mesaja teşekkür eden: | Dr.No (13-05-07) |
| | #19 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya rumuzun O Yavuz bingöl'ün iğrenç ötesi dizisindeki berbat karakteri canlandıran kadının adı ile aynı ne acı verici bir durum değil mi? ![]() Salya sümük ağlayan bir karakterin senin adını taşıması zoruna gidiyor muydu? Yada gittimi? anipatik geliyor muydu? kadını boğasın geliyor muydu? içten içe varmıydı bişeyler?... Hani kanalı bombalamak dizinin kökünü kurutmak? yada işi kökünden halletmek için senaristi harcamak falan? düşündün mü bunları hic? evet cevap alalım ) (herkese bu kadar güzel sorular sormam hadi yine iyisin ) ) Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
| Mesaja teşekkür eden: | ucakla (13-05-07) |
| | #20 | |
| Öğretim üyesi ![]()
bilseydim nickimi Hanzade Yapmazdim ![]() Yavuz Bingölü Oyuncu Olarak Hic Begenmiyorum,.. Sesine Diyecek Bir Seyim Yok türküleri onun agzindan [gözümü kapatarak] begenerek dinliyorum ![]() ama farketmez ben nickimden yinede memnunum ehue | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |