| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Hapşırık Ard arada telaffuzu tuhaflık yaratan ve tekrarladıkça anlamsızlaşan kelimelerden.. Ciğerler ve ağız burun arası bir yerlerde gelişen.. biber ve tozun koklanmasının yanı sıra gribal hastalıklarda çokça rastlanan.. rahatlatan... Vücudunn bir nevi bazı mikropları dışarı attığı tepkisidir. Diğer bir adı Aksırıktır. Çok yaşa denilmesine sebep olan durum. Bu arada hapşırdıktan sonra aklıma geldi bu anlamı buraya yazmak. Sizde görün ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.874
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:49439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok yasa, rahat ve iyi yasa .. nane, limon kabugu, bir güzel kaynasin aman ha ha ha haha .. hapsuuu!! ![]() acayip güzel rahatlatiyor insani.. günde bir kac defa hapsirmak isterim acikcasi.. bir anda adrenalin boslamasi gibi birse ![]() ama sulu ve $orikli olmasin mümkünse Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (10-10-07) |
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.686
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeşi var : Tıksırık |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hapşuuuu teriminin çıktığı durum .. ben çok seviyorum hapşırmayı opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (11-10-07) |
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.079
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurtlar Vadisinde 3 defa hapşuran baronla bir akrabalık kuruyordu ![]() Oysa ben kaç defa 3 kere art arda hapşurdum.Yoksa yoksa baronun oğlu benmiyim ... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ğğğğğğğeeeeeppppşşşuuu şeklinde kişiden kişiye uzayıp kısalabilen bişey.. çok zevkli ![]() hele benim gibi 3 defa oluyosa kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (25-04-08) |
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | otobüste üzerine parfüm şişesini boşaltanlar yüzünden hapşırma rekoru kırıyorum ... fazla hapşırmak insanın başını ağrıtıyor pek sevmiyorum ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |