Konu Seçenekleri
Eski 05-09-07, 08:28 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Marcus T.CICERO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.096
Teşekkür etti: 843
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:7648
Marcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmış
dikkat Hard Disk Sorunum

Arkadaşlar yükleme yapmadığım halde hard diskimin boş alanı gün gün azalıyor. Ya da en azından gösterge öyle.

İbrenin bozuk olma olasılığı yoktur herhalde.

Bir virüs tespit etmedim. Programlarda yüklenen ve kapasiteyi azaltan bir şey de yok.

Acele yanıtlarınızı bekliyorum.

ALL THE POWER WHICH BEING ON EARTH CANNOT CHANGE DESTINY
THE NEW WORLD ORDER IS COMING

IN GOD WE TRUST
Eski 05-09-07, 08:51 Çevrimdışı   #2
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.626
Teşekkür etti: 978
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10366
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Bendede öyle bir sorun vardı.Siliyordum siliyordum yine doluyordu.Bir çeşit worm ve virüs olması lazım.Eğer Lime Wire kullanıyorsan genelde ondan bulaşır.Tavsiyem format atman

...
Mesaja teşekkür eden:
Marcus T.CICERO (05-09-07)
Eski 05-09-07, 08:56 Çevrimdışı   #3

Forumda uzman

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.526
Teşekkür etti: 1.984
RepForum Gücü: 162
Forum Puanı:64915
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Arkadaşın düşüncesine katılıyorum. 2 nedeni olabilir.

- P2P paylaşımları download eden programlar kullanıyorsan
- Bilgisayarına virüs girdi ise

birde harddisk'inin ana sektöründe problem varsa olabilir. Bu düşük bir ihtimal ama ben verilerini her ihtimale karşı yedeklemeni öneririm.

Format genelde bu tarz problemler için en iyi sıfırlama/sorun başka yerde ise bulma yoludur.

Geçmiş olsun, kolay gelsin.

Mesaja teşekkür eden:
Eski 05-09-07, 09:13 Çevrimdışı   #4
Stajyer
Müzik grubu

sometenol - ait Avatar
Genel Mesajlar: 36
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:333
sometenol ara sıra gören oluyorsometenol ara sıra gören oluyorsometenol ara sıra gören oluyorsometenol ara sıra gören oluyor
arkadaslar bu sorun temp ve temporary internet files odsyalarındaki kalıntılardan kaynaklanıyor.
C:\Documents and Settings\Owner\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\Documents and Settings\Owner\Local Settings\Temp

gizli dosylardır o yuzden gizli dosyaları gostermeniz gerekmektedir..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Galiyev (05-09-07), Marcus T.CICERO (05-09-07)
Eski 05-09-07, 09:49 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Marcus T.CICERO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.096
Teşekkür etti: 843
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:7648
Marcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmışMarcus T.CICERO yememiş içmemiş konu açmış
Arkadaşlar söylediğiniz gibi temp vb. dosyalatı sildim. Biraz çoğalma var ama araştırmama karşın eski durumuna getiremedim.

Bu arada her hangibir paylaşım programı da kullanmıyorum.

ALL THE POWER WHICH BEING ON EARTH CANNOT CHANGE DESTINY
THE NEW WORLD ORDER IS COMING

IN GOD WE TRUST
Eski 05-09-07, 09:51 Çevrimdışı   #6
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.983
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
format at senin için büyük bi kayıp olmaz bence

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Mesaja teşekkür eden:
Eski 05-09-07, 11:54 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genç Kuvvet

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.926
Teşekkür etti: 3.854
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:11688
ℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
kesinlikle formatı öneririm

"Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu"

Sx1 i oyun konsolu yapmak
Mesaja teşekkür eden:
Eski 05-09-07, 12:27 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Müzik grubu

isofb4126 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 91
Teşekkür etti: 82
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:131
isofb4126 ara sıra gören oluyorisofb4126 ara sıra gören oluyor
baba bak pc ler zaten senin yaptıın her işlemi kaydeder.
Dolması da çok da sürpriz bi durum deil yani. Herkes de az çok olur.
Ama aşırı fazlaysa bu günden güne dolma. O zaman format ı dene derim

I forget myself
Mesaja teşekkür eden:
Eski 05-09-07, 16:31 Çevrimdışı   #9
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.268
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:11996
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Format Atmasına Format Atman Gerekiyorda , Nasıl Yapıcağında Önemli Tabi . Varolan Tüm Bölümleri ( C: , D: , F: Gibi Silmen Gerekicek , Buda Yedekleme İhtimalin Olan Belgelerini Diğer Disklerlere Yedekleyemeyeceğin Anlamına Geliyor . DVD-RW Yada CD-RW Varsa Bilgisayarında Cd yada Dvd lere Yedeklemelisin . Bu Tarz Virüslerin Çözümü Genelde Hardiski Biçimlendirme İle Atılan Formatlada Çözülmüyor . Yukarda Basettiğim Gibi Tüm Bölümleri Siliceksin Format Atarken , Daha Sonra Klavyenin C tuşuyla İstediğin Biçimde ve Büyüklükde Yeni Bölümler Oluşturacaksın , Daha Sonra Windows u Kurucak Tabiyki Windows Kullanıyorsan

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 05-09-07, 18:04 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.235
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:16756
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sürücüye ters tıkla Orada Disk Temizle diye bir yer var oraya tıkla.Daha sonra da Disk alanından kazanmak için sürücüyü sıkıştır diye bi seçenek var işaretle ve tamam a bas.Aynı sorun bendede olmuştu ve bu işlemleri yaptığımda sorun düzelmişti.

Ya da Disk birleştirme ve disk temizleme yap.Aynı şey sonuçta

Yok imza falan!!!
Mesaja teşekkür eden:
Eski 05-09-07, 23:03 Çevrimdışı   #11
Doçent
Ad grubu

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.479
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:7328
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
işi sağlama alayım diyorsan gerekli yedeklemeleri harici ünitelere al ve direk düz formatta değil low level format at. bu şekilde harddiskinde her angi yapısal bir jusur varsa da tespitin mümkün olur...

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden:
Marcus T.CICERO (06-09-07)
Eski 18-07-08, 23:35 Çevrimdışı   #12
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
mavrothalassa Herkese mesafeli
arkadaşlar hayatımda görmediğim bir sorunla karşı karşıyayım. 500 gb dahili harddiskim bir virüs yıpratması sonucu içindeki dosyaları göstermiyor. özellikler bölümünde dosyaların var olduğunu gösteriyor fakat dosyalar ne yol denediysem görünmedi. virüs harddiskin NTFS olan sistemini FAT32ye çevirmiş. Bunu farkedince tekrar NTFS'ye çevirmek istedim hata verdi. bir repair (onarma) programıyla işlem yaptım. daha sonra denediğimde NTFS'ye dönüştü fakat dosyalar ne güvenlik kipinde ne de normal modda görünmedi. bir arşivci olarak zor durumdayım. lütfen kısa bir zaman içerisinde yardımcı olun. bana msn üzerinden de ulaşabilirseniz sevinirim.
MSN adresim: edit: hiperaktif yardımınıza çok ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim. hoşça kalın.
Eski 19-07-08, 16:07 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.025
Teşekkür etti: 1.346
RepForum Gücü: 148
Forum Puanı:54800
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Eğer Dosyaların Isımlerını Bılıyorsanız Çalıstır'dan Dosyalarınızın Icerısıne Gırıp Gıremedıgınıze Bakın

Eğer Dosya Icerısıne Gırersenız Sağ Tık Özellikler Deyip Gizli Ise Normal Dosya Haline Getirmenizi Eğer Gizli Değil Ise Direk Dosyalarınızı Başka Bir Kaynağa Tasımanızı Tavsiye Ederim

Ör:
başlat / çalıştır
e:muzik
Şeklinde Dosyalarınıza Ulaşmaya Çalışın

Imza Arıyorum (: Rep Ödüllü :p

Figüranlar Liderlik Başvurusu

Fikirleriniz Bizim Için Önemli !

- Gök Taşı Yağıoo Kaçııııınnnnnn
- Yok Lo O Bizim Götü Sülüman Özlemiş Yanıma Gelio

Konu Seçenekleri