| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Arkadaşlar yükleme yapmadığım halde hard diskimin boş alanı gün gün azalıyor. Ya da en azından gösterge öyle. İbrenin bozuk olma olasılığı yoktur herhalde. ![]() Bir virüs tespit etmedim. Programlarda yüklenen ve kapasiteyi azaltan bir şey de yok. Acele yanıtlarınızı bekliyorum. ALL THE POWER WHICH BEING ON EARTH CANNOT CHANGE DESTINY THE NEW WORLD ORDER IS COMING ![]() IN GOD WE TRUST |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 978
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bendede öyle bir sorun vardı.Siliyordum siliyordum yine doluyordu.Bir çeşit worm ve virüs olması lazım.Eğer Lime Wire kullanıyorsan genelde ondan bulaşır.Tavsiyem format atman ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Marcus T.CICERO (05-09-07) |
| | #3 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 1.984
Forum Gücü: 162 Forum Puanı:64915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşın düşüncesine katılıyorum. 2 nedeni olabilir. - P2P paylaşımları download eden programlar kullanıyorsan - Bilgisayarına virüs girdi ise birde harddisk'inin ana sektöründe problem varsa olabilir. Bu düşük bir ihtimal ama ben verilerini her ihtimale karşı yedeklemeni öneririm. Format genelde bu tarz problemler için en iyi sıfırlama/sorun başka yerde ise bulma yoludur. Geçmiş olsun, kolay gelsin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:333 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar bu sorun temp ve temporary internet files odsyalarındaki kalıntılardan kaynaklanıyor. C:\Documents and Settings\Owner\Local Settings\Temporary Internet Files C:\Documents and Settings\Owner\Local Settings\Temp gizli dosylardır o yuzden gizli dosyaları gostermeniz gerekmektedir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Galiyev (05-09-07), Marcus T.CICERO (05-09-07) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 843
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:7648 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar söylediğiniz gibi temp vb. dosyalatı sildim. Biraz çoğalma var ama araştırmama karşın eski durumuna getiremedim. Bu arada her hangibir paylaşım programı da kullanmıyorum. ALL THE POWER WHICH BEING ON EARTH CANNOT CHANGE DESTINY THE NEW WORLD ORDER IS COMING ![]() IN GOD WE TRUST |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | format at senin için büyük bi kayıp olmaz bence -------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.854
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle formatı öneririm |
|
| | #8 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 82
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:131 ![]() ![]() | baba bak pc ler zaten senin yaptıın her işlemi kaydeder. Dolması da çok da sürpriz bi durum deil yani. Herkes de az çok olur. Ama aşırı fazlaysa bu günden güne dolma. O zaman format ı dene derim ![]() I forget myself |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:11996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Format Atmasına Format Atman Gerekiyorda , Nasıl Yapıcağında Önemli Tabi . Varolan Tüm Bölümleri ( C: , D: , F: Gibi Silmen Gerekicek , Buda Yedekleme İhtimalin Olan Belgelerini Diğer Disklerlere Yedekleyemeyeceğin Anlamına Geliyor . DVD-RW Yada CD-RW Varsa Bilgisayarında Cd yada Dvd lere Yedeklemelisin . Bu Tarz Virüslerin Çözümü Genelde Hardiski Biçimlendirme İle Atılan Formatlada Çözülmüyor . Yukarda Basettiğim Gibi Tüm Bölümleri Siliceksin Format Atarken , Daha Sonra Klavyenin C tuşuyla İstediğin Biçimde ve Büyüklükde Yeni Bölümler Oluşturacaksın , Daha Sonra Windows u Kurucak Tabiyki Windows Kullanıyorsan ![]() |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:16756 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sürücüye ters tıkla Orada Disk Temizle diye bir yer var oraya tıkla.Daha sonra da Disk alanından kazanmak için sürücüyü sıkıştır diye bi seçenek var işaretle ve tamam a bas.Aynı sorun bendede olmuştu ve bu işlemleri yaptığımda sorun düzelmişti. Ya da Disk birleştirme ve disk temizleme yap.Aynı şey sonuçta ![]() Yok imza falan!!! |
|
| | #11 |
| Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:7328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işi sağlama alayım diyorsan gerekli yedeklemeleri harici ünitelere al ve direk düz formatta değil low level format at. bu şekilde harddiskinde her angi yapısal bir jusur varsa da tespitin mümkün olur... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Marcus T.CICERO (06-09-07) |
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | arkadaşlar hayatımda görmediğim bir sorunla karşı karşıyayım. 500 gb dahili harddiskim bir virüs yıpratması sonucu içindeki dosyaları göstermiyor. özellikler bölümünde dosyaların var olduğunu gösteriyor fakat dosyalar ne yol denediysem görünmedi. virüs harddiskin NTFS olan sistemini FAT32ye çevirmiş. Bunu farkedince tekrar NTFS'ye çevirmek istedim hata verdi. bir repair (onarma) programıyla işlem yaptım. daha sonra denediğimde NTFS'ye dönüştü fakat dosyalar ne güvenlik kipinde ne de normal modda görünmedi. bir arşivci olarak zor durumdayım. lütfen kısa bir zaman içerisinde yardımcı olun. bana msn üzerinden de ulaşabilirseniz sevinirim. MSN adresim: edit: hiperaktif yardımınıza çok ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim. hoşça kalın. |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.346
Forum Gücü: 148 Forum Puanı:54800 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer Dosyaların Isımlerını Bılıyorsanız Çalıstır'dan Dosyalarınızın Icerısıne Gırıp Gıremedıgınıze Bakın Eğer Dosya Icerısıne Gırersenız Sağ Tık Özellikler Deyip Gizli Ise Normal Dosya Haline Getirmenizi Eğer Gizli Değil Ise Direk Dosyalarınızı Başka Bir Kaynağa Tasımanızı Tavsiye Ederim Ör: başlat / çalıştır e:muzik Şeklinde Dosyalarınıza Ulaşmaya Çalışın Imza Arıyorum (: Rep Ödüllü :p Figüranlar Liderlik Başvurusu Fikirleriniz Bizim Için Önemli ! - Gök Taşı Yağıoo Kaçııııınnnnnn - Yok Lo O Bizim Götü Sülüman Özlemiş Yanıma Gelio ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |