| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Umay Umay'ın her dinleyişinizde canınızı yakabilecek bir şarkı. Öyle bir şarkı ki düzeldiği sandıgınız herseyi bir anda yerle bir edebilir. Günün herhangi bir saaatinde dinlemeniz yeterli. Emre Aydın coverı ise berbattır.Dinlemeyeniz ve Umay Umay da devam edin. Sözleri; is yarası gibiyim o temiz ellerinde dil yarası gibiyim o masum sözlerinde kal deme hiç bunu benden isteme sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme sana boşuna umut vermek istemem çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince mum gibiyim senin ışıl ışıl gözlerinde kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde kış gibiyim yakan yaz güneşinde hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde dil gibiyim yanağındaki o beninde kal deme hiç bunu benden isteme çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal ben misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerden bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dinlemekten hiç bıkmadığım şarkı |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben emre aydın'ın söylediğini daha çok beğeniorum ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel sarkı severim ![]() umay umay dan dinlenilmesi tavsiyemdir.. klibiyle birlikte Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal ben misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince parçanın en can alıcı yerleri bence... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:32784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şarkının sözleri içine işler resmen.. Özellikle uzaklarda bıraktığın birileri varsa çok can yakar. Emre Aydın cover bence daha güzeldir.. Bıkmadan,bağıra çağıra söylenesidir. . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikisinden de dinledim ama Emre Aydın'ın coverı daha güzel =) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |