| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | Harry Potter bu kez çok karanlık! Meraklılarının heyecanla beklediği Harry Potter serisinin beşinci kitabından uyarlanan en karanlık halkası 'Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı', çoğu ülkede bugün vizyonda olacak. Eleştirmenlerce başarılı bulunan David Yates imzalı 'Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı', aynı zamanda serinin en karanlık halkası olarak nitelendiriliyor. Bu nedenle pek çok ülkede 12 yaş üstü sınırlaması uygulanacak. 10 Ağustos'ta Türk izleyicileriyle buluşacak olan filmde, Hogwarts'ta gerilim dolu bir eğitim yılına başlayan Harry ve dostları, Dumbledore Ordusu adı altında birleşerek Lord Voldemort'la mücadeleye devam ediyor. Film, New York Magazine yazarı David Edelstein tarafından şimdiye kadarki en başarılı Harry Potter uyarlaması olarak ilan edildi. Yardımcı rollerde göz dolduran Ralph Fiennes, Alan Rickman ve Gary Oldman'ın yanı sıra; seride ilk kez oynayan Helena Bonham Carter da, Lord Voldemort hayranı şeytani cadı Bellatrix Lestrange rolüyle eleştirmenlerden olumlu not aldı. "Güneşin bile ulaşamadığı karanlıklar vardır.Dünya bile aynı anda hem aydınlık, hemde karanlıktır." SENİ SEVİYORUM İSTANBUL... |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bize geç geliyo yaa sinir oldum :S kitabn sonu çok kötydü valla filmi de merk ediyorum tşkler .. (: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 106
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:2223 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rica ederim "Güneşin bile ulaşamadığı karanlıklar vardır.Dünya bile aynı anda hem aydınlık, hemde karanlıktır." SENİ SEVİYORUM İSTANBUL... |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 25
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:73 ![]() |
karanlık olacak tabi başladığında çocuktuk haliyle çocuk filmiydi ama biz de büyüdük harry gibi
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence bu şimdiye kadar yapılmış en kötü Harry Potter filmiydi. İkizlerin kaçış sahnesi ve Bakanlık'taki savaş sahneleri dışında vasat bir filmdi.
Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 63
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:282 ![]() ![]() ![]() |
Ben henüz izleesem de çk güzel lacağını tahmin ediyorum ama bununla beraber çok da tatmin olunabilecek bi film olmayacak harry potter serisinde.
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi diildi...
|
|
| | #8 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en çok voldemortla dumbeldore un 3 boyutlu savaşı güzeldi....
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
kitaplarının hepsini okumuş biri olarak filmi hiç beğenmedim
|
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 192
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
filmlerin hiçbirini izlemeye değer bulmadım ve bunuda izlemicem bu arada ölüm yadigarları mükemmel bi kitap...linki bulabilirsem siteye vercem türkçe...
parmak uçlarında üşüyorsun. aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını, ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.880
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kitaplari Okumus Biri Olarak, Filmleri Tatmin Etmiyor Açikçasi.. Cogu ÖNemli Olaylari Gelismeleri Maalesef Filmlerinde Bulamiyorsunuz Ki Buda Normal Olsa Gerek.. 2 Saate Herseyi Sigdirmaniz Mümkün Degil..Kisacasi, Kitaplari Yeter Bana, Daha Heyecanli (: Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #12 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 74
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:277 ![]() ![]() ![]() ![]() |
film güsel olmuş ama diğer filmlerle kitapları arasında bağlantı çok büyüktü bu sefer bütün olayları kısa kısa anlatmak zorunda kalmışlar....
Hayat,kalbin tiktakları ile başlamış ölüm bestesinin mırıltılarıdır... |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kitap çok güzel serinin içinde en beğendiğimdi ama film için aynı şeyi söyleyemem çok fazla kesildiği için film kötü olmuş ![]() O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence bu harry pother manyak cocuk desst verici şeyler yapıyo izleleliyim bebegim Biliyorsun bitecek gözlerin yorgun düşecek yanlizlik, henüz bir bebek günden gune büyüyecek.. ![]() |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kıtabını okumustum kotu bıtmıstı fılm ını dort gozle beklıyorum
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | akapuntur3 (04-10-07) |
| | #16 |
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elıne emegıne saglık
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | akapuntur3 (04-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |