| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.786
Forum Gücü: 152 Forum Puanı:58026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siftah sorusunu kimden beklerdin bilmiyorum ama kismet bana imis Klasik bir soru ile basliyalim, en begendigin spor türü ve tutugun futbol takimi? Hayatin bir anlami varmi senin icin? Sitede neyi degistirmek isterdin ? |
| | #3 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.641
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:18628 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En sevdiğiN yabancı oyuncular ?? Birinde az muhabbet birinde naz sende ne var bende biraz ne bileyim ben ah ne bileyim ben insan olmak yetmez yetmiyor zaten superman superman olmak bazen ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. Bir Türk Dünyaya Bedeldir ![]() |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.184
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:82638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vaay adamım gelmiş. ![]() Sinancığım başlıyorum, Nasıl bir çocuktun? Huysuz muydun, sevimli mi? ![]() Beni sevdiğini biliyorum Sebebini merak ediyorum. ![]() Gene gelecem ![]() iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
| | #5 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.612
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsim Yaş Nerden ? sosyallik alanların neler=) En son okudugun kitap şimdi okudugun? okudugmuz herhangi bi okul? sevdigin spor dalı ![]() yeter bu kadar dime ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | HaRuKa (23-06-08) |
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 227
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:9683 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu forumda gercektn sevdiin kisiler?( bilioz beni sevmion tanismios ama hani allah için sevebilirsnde )hayat gzl mi sncede ![]() Kına Yak ![]() |
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.722
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:36085 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ilk Arkadaslarimdan birisin burda. ![]() Sence neden hep bazilarina dalga gecer gibi cevap vermek zorunda kaldik bu sitede? Özellikle meydan bölümünde Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Zümrüt ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | HaRuKa (21-06-08) |
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haruka neredesin lem |
| | #9 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.510
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:22888 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim bu klişe odaya tekrar yazılmamın amacı öyle sorgulanmak falan değildi Ama güzel şeyler sormuşsunuz sağolun. Yarın cevaplayacağım inşallah. Yoğun olduğum için çıkıyorum. Kolay gelsin ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | L'etranger (21-06-08) |
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.390
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:96088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aman da aman (= Haruka'cim,özledim seni..Söylemeden geçemicem.. Ve soru-m/larim =D 2 kaptan bir ipte oynar mi? $u an ki ruh halin nedir gibi çok bayik olan bu soruyu sorayim mi sormayayim mi,sordum gitti .. Ve mangal yakmayi biliyo musun?Canim çekti belli ediyo muyum ![]() And as the hands would turn with time.. I'd always say that he was mine.. I'd turn and lend a smile (: to say that she's gone.. But in a whisper I arrive.. and dance into your life.. Like a music melody, like a lovers song.. ![]() |
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | hazır sözlerler hepsi birer instant coffee gibidirler suyun içine atınca erirler ama soguyuncada içilmezler |
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Walla sorular ii sorular buraya ayagım kaydı heycandan işte sonuç olarak sizin yeni üyenizim....... ![]() |
| | #13 | |
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:22888 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Basketbol. (Ratko Varda El Amin bu oyuncuları da severdim) O da eskiden takip ederdim ve de oynardım ta ki serçe parmağım kırılana kadar ondan sonra bıraktım. Spor olarak bir de satranç var ki Satrançta da derecem var Turnuva 2.siydim. 2.soru klişe. Hayat anlam vesaire. 3.soruya gelince bu sitede hic bi'şeyi değiştirmek istemezdim. O kadar ciddiye almaya gerek yok altı üstü bir site işte. ömrü ne kadardır ki? Taş çatlasın 5 sene daha illede bi'şeyi değiştirmek gerekseydi Moderatör sistemini değiştirirdim.Gizli mod sistemini getirirdim. Böylece Moderatörler egolarından arınmış vaziyette sadece işlerini yapmak zorunda kalırlardı. Şov yapma olayı olamazdı. Gurup sistemini kaldırırdım. Çünkü bir anlamı yok. Tirilay lay lay bir olay. | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Virane (21-06-08), YaGMuR_CiNi (21-06-08) |
| | #14 |
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:22888 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ryan Reynolds. Bu adam daha pişmedi ama ileride adam akıllı güçlü bir senaryo da oynarsa iyice parlar. Ama iyidir. Özellikle Komedi alanında Bunun haricin de Russel Crowe var Ben stiller,Jim Carey,Jodie foster ,Eric Bana. Bunlar iyi oyuncular. Listeme eklenenlerden bir de doktorumuz var Matthew Fox. |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (22-06-08) |
| | #15 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.115
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:70385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ryan Reynolds eski avatarına dön desem o halde dikkate alır mısın? ![]() Başka bir şehir burası, ışıkları "yabancı" Daha önce karşılaşmadık Başka bir sokak burası, duvarları "yabancı" Daha önce selamlaşmadık Başka bir yer burası, odaları "yabancı" Daha önce hiç sevişmedik Bir sen yoksun bir de umutlarım Sevgin yoksun Aaah korkuyorum, korkuyorum Hayat Zaten Çok Ahlaksız! |
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 81
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nickini begendim. anlami nedir ? Delikanlı yaklaşmış, "ne kadar güzelsiniz" Güzel kız uzaklaşmış, "fakat siz de kimsiniz" "Ben bir erkek meleğim, bırak yanına geleyim Ellerimi sürmeden, gözlerimle seveyim" |
| | #17 | |
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:22888 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Valla işin aslı İlk zamanlar sana acayip kıldım. Seninle diyaloğa geçmemin en önemli sebebi saygılı olman. Seninle çok tartıştık ama hakaret etmedin. Bu anlamda biraz da sohbet edince kalite biri olduğunu anladım. Bunun haricinde sen ilk zamanlar kıl mı kıl biriydin benim en sinir olduğum şeyi bana yapmıştım ağır ablalık taslayıp öğüt vermeye kalkışmıştın. o zaman içimden ''çattık'' demiştim (: Niye sevdiğime de gelince seni sevmeyen ölsün Senin kadar sosyalini de görmedim. Enterasan birisin. Yerli Pokahantes ile polyana karışımı bi'şeysin ((:Seni tanıdığım için mutluyum,gururluyum Ne mutlu! Helin ile tanışıp arkadaş olan kişiye. | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (21-06-08) |
| | #18 | |
Yaşı geç. 20 üstü 28 altı diyelim. Sosyallik alanım şu an yok. En büyük sosyalliğim film seyretmek,var sen düşün artık,ne kadar sosyal olduğumu (: Spor dalı futbol hariç hepsi. Yukarı da söyledim zaten. En son okuduğum kitap Peyami Safa-Matmazel Noraliya'nın koltuğu parapsikoloji,piskoloji,metafizik bunlar benim sevdiğim ilgi duyduğum alanlar. Peyami safa da bunları eserlerinde çokça işlediğinden okuyorum. Okuyabildiğim kadarı ile,10 numara bir romandır tavsiye ederim. Şimdi başladığım ise Çanakkale Mahşeri-Mehmed Niyazi okumakta çok geciktiğim bir kitap. Konu HaRuKa tarafından (21-06-08 Saat 15:15 ) de değiştirilmiştir.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (22-06-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:22888 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 14.902
Forum Gücü: 199 Forum Puanı:81441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | simdilik tek bir soru ..; 20 yil sonra Haruka kendini nerde ve ne olarak goruyor ![]() ha bir de ozlettin kendini abi (: |
| Mesaja teşekkür eden: | HaRuKa (23-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |