Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 15-06-08, 10:30 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 32.350
Teşekkür etti: 12.002
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:122980
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali HaRuKa

Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

derin..
üf..

En Büyük Asker Bizim Asker!

Eski 15-06-08, 10:35 Çevrimiçi   #2
Rektör

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.711
Teşekkür etti: 4.786
RepForum Gücü: 152
Forum Puanı:58026
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Siftah sorusunu kimden beklerdin bilmiyorum ama kismet bana imis

Klasik bir soru ile basliyalim, en begendigin spor türü ve tutugun futbol takimi?

Hayatin bir anlami varmi senin icin?

Sitede neyi degistirmek isterdin ?

Eski 15-06-08, 10:47 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Ad grubu

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.481
Teşekkür etti: 1.641
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:18628
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
En sevdiğiN yabancı oyuncular ??

Birinde az muhabbet birinde naz
sende ne var bende biraz
ne bileyim ben ah ne bileyim ben
insan olmak yetmez yetmiyor zaten
superman superman olmak bazen

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

Bir Türk Dünyaya Bedeldir

Eski 15-06-08, 11:11 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.692
Teşekkür etti: 18.184
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:82638
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Vaay adamım gelmiş.

Sinancığım başlıyorum,

Nasıl bir çocuktun? Huysuz muydun, sevimli mi?
Beni sevdiğini biliyorum Sebebini merak ediyorum.

Gene gelecem

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Eski 15-06-08, 14:33 Çevrimiçi   #5
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.974
Teşekkür etti: 1.612
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:25867
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İsim
sosyallik alanların neler=)
En son okudugun kitap şimdi okudugun?
okudugmuz herhangi bi okul?
sevdigin spor dalı

yeter bu kadar dime

Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun .
Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun.
Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak,
Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Deli Var YakalaYın

Mesaja teşekkür eden:
HaRuKa (23-06-08)
Eski 15-06-08, 14:39 Çevrimdışı   #6
Asistan

aXy $eY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 470
Teşekkür etti: 227
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:9683
aXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayranaXy $eY herkes hayran
bu forumda gercektn sevdiin kisiler?( bilioz beni sevmion tanismios ama hani allah için sevebilirsnde )
hayat gzl mi sncede

Kına Yak

Eski 15-06-08, 20:02 Çevrimdışı   #7
Dekan

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.400
Teşekkür etti: 1.722
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:36085
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ilk Arkadaslarimdan birisin burda.
Sence neden hep bazilarina dalga gecer gibi
cevap vermek zorunda kaldik bu sitede?
Özellikle meydan bölümünde

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Zümrüt

Mesaja teşekkür eden:
HaRuKa (21-06-08)
Eski 15-06-08, 20:25 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.688
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Haruka neredesin lem

Eski 20-06-08, 14:49 Çevrimdışı   #9
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.362
Teşekkür etti: 1.510
RepForum Gücü: 62
Forum Puanı:22888
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Benim bu klişe odaya tekrar yazılmamın amacı öyle sorgulanmak falan değildi

Ama güzel şeyler sormuşsunuz sağolun. Yarın cevaplayacağım inşallah. Yoğun olduğum için çıkıyorum. Kolay gelsin

Mesaja teşekkür eden:
L'etranger (21-06-08)
Eski 20-06-08, 15:23 Çevrimdışı   #10
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.405
Teşekkür etti: 6.390
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:96088
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aman da aman (=
Haruka'cim,özledim seni..Söylemeden geçemicem..
Ve soru-m/larim =D
2 kaptan bir ipte oynar mi?
$u an ki ruh halin nedir gibi çok bayik olan bu soruyu sorayim mi sormayayim mi,sordum gitti ..
Ve mangal yakmayi biliyo musun?Canim çekti belli ediyo muyum

And as the hands would turn with time..
I'd always say that he was mine..
I'd turn and lend a smile (:
to say that she's gone..
But in a whisper I arrive..
and dance into your life..
Like a music melody,
like a lovers song..

Mesaja teşekkür eden:
HaRuKa (21-06-08)
Eski 21-06-08, 13:54 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
Genel Mesajlar: 3
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
B@H@RR Herkese mesafeli
hazır sözlerler hepsi birer instant coffee gibidirler suyun içine atınca erirler ama soguyuncada içilmezler

Eski 21-06-08, 13:59 Çevrimdışı   #12
Öğrenci
Genel Mesajlar: 3
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
B@H@RR Herkese mesafeli
Walla sorular ii sorular buraya ayagım kaydı heycandan işte sonuç olarak sizin yeni üyenizim.......

Eski 21-06-08, 14:01 Çevrimdışı   #13
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Siftah sorusunu kimden beklerdin bilmiyorum ama kismet bana imis

Klasik bir soru ile basliyalim, en begendigin spor türü ve tutugun futbol takimi?

Hayatin bir anlami varmi senin icin?

Sitede neyi degistirmek isterdin ?

Basketbol. (Ratko Varda El Amin bu oyuncuları da severdim) O da eskiden takip ederdim ve de oynardım ta ki serçe parmağım kırılana kadar ondan sonra bıraktım. Spor olarak bir de satranç var ki Satrançta da derecem var Turnuva 2.siydim.

2.soru klişe. Hayat anlam vesaire.

3.soruya gelince bu sitede hic bi'şeyi değiştirmek istemezdim. O kadar ciddiye almaya gerek yok altı üstü bir site işte. ömrü ne kadardır ki? Taş çatlasın 5 sene daha illede bi'şeyi değiştirmek gerekseydi Moderatör sistemini değiştirirdim.

Gizli mod sistemini getirirdim. Böylece Moderatörler egolarından arınmış vaziyette sadece işlerini yapmak zorunda kalırlardı. Şov yapma olayı olamazdı.

Gurup sistemini kaldırırdım. Çünkü bir anlamı yok. Tirilay lay lay bir olay.

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Virane (21-06-08), YaGMuR_CiNi (21-06-08)
Eski 21-06-08, 14:09 Çevrimdışı   #14
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
En sevdiğiN yabancı oyuncular ??
Ryan Reynolds. Bu adam daha pişmedi ama ileride adam akıllı güçlü bir senaryo da oynarsa iyice parlar. Ama iyidir. Özellikle Komedi alanında

Bunun haricin de Russel Crowe var Ben stiller,Jim Carey,Jodie foster ,Eric Bana. Bunlar iyi oyuncular. Listeme eklenenlerden bir de doktorumuz var Matthew Fox.

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (22-06-08)
Eski 21-06-08, 14:10 Çevrimdışı   #15

Bölümünde uzman

L'etranger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18.075
Teşekkür etti: 4.115
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:70385
L'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazL'etranger tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ryan Reynolds
eski avatarına dön desem o halde dikkate alır mısın?

Başka bir şehir burası, ışıkları "yabancı"
Daha önce karşılaşmadık

Başka bir sokak burası, duvarları "yabancı"
Daha önce selamlaşmadık

Başka bir yer burası, odaları "yabancı"
Daha önce hiç sevişmedik

Bir sen yoksun bir de umutlarım
Sevgin yoksun
Aaah korkuyorum, korkuyorum

Hayat Zaten Çok Ahlaksız!

Mesaja teşekkür eden:
HaRuKa (21-06-08)
Eski 21-06-08, 14:11 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Joy

Joy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 83
Teşekkür etti: 81
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:585
Joy ara sıra gören oluyorJoy ara sıra gören oluyorJoy ara sıra gören oluyorJoy ara sıra gören oluyorJoy ara sıra gören oluyorJoy ara sıra gören oluyor
nickini begendim. anlami nedir ?

Delikanlı yaklaşmış, "ne kadar güzelsiniz"
Güzel kız uzaklaşmış, "fakat siz de kimsiniz"
"Ben bir erkek meleğim, bırak yanına geleyim
Ellerimi sürmeden, gözlerimle seveyim"

Eski 21-06-08, 14:19 Çevrimdışı   #17
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Alıntı:
Artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vaay adamım gelmiş.

Sinancığım başlıyorum,

Nasıl bir çocuktun? Huysuz muydun, sevimli mi?
Beni sevdiğini biliyorum Sebebini merak ediyorum.

Gene gelecem
Çocukluğum iyimiş ama yaramazmışım. Komşunun kızları sevmek icin yarışa giriyormuş kavga bile çıkıyormuş öpmek icin ben hatırlamıyorum ama evdekiler öyle diyor. Sonuç olarak huysuzmuşum da sevimli ile huysuz kavramını kıyaslaman tuhaf olmuş

Valla işin aslı İlk zamanlar sana acayip kıldım. Seninle diyaloğa geçmemin en önemli sebebi saygılı olman. Seninle çok tartıştık ama hakaret etmedin. Bu anlamda biraz da sohbet edince kalite biri olduğunu anladım.

Bunun haricinde sen ilk zamanlar kıl mı kıl biriydin benim en sinir olduğum şeyi bana yapmıştım ağır ablalık taslayıp öğüt vermeye kalkışmıştın. o zaman içimden ''çattık'' demiştim (:

Niye sevdiğime de gelince seni sevmeyen ölsün Senin kadar sosyalini de görmedim. Enterasan birisin. Yerli Pokahantes ile polyana karışımı bi'şeysin ((:

Seni tanıdığım için mutluyum,gururluyum Ne mutlu! Helin ile tanışıp arkadaş olan kişiye.

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (21-06-08)
Eski 21-06-08, 14:29 Çevrimdışı   #18
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İsim
sosyallik alanların neler=)
En son okudugun kitap şimdi okudugun?
okudugmuz herhangi bi okul?
sevdigin spor dalı

yeter bu kadar dime

Yaşı geç. 20 üstü 28 altı diyelim. Sosyallik alanım şu an yok. En büyük sosyalliğim film seyretmek,var sen düşün artık,ne kadar sosyal olduğumu (:

Spor dalı futbol hariç hepsi. Yukarı da söyledim zaten.

En son okuduğum kitap Peyami Safa-Matmazel Noraliya'nın koltuğu parapsikoloji,piskoloji,metafizik bunlar benim sevdiğim ilgi duyduğum alanlar. Peyami safa da bunları eserlerinde çokça işlediğinden okuyorum. Okuyabildiğim kadarı ile,10 numara bir romandır tavsiye ederim.

Şimdi başladığım ise Çanakkale Mahşeri-Mehmed Niyazi okumakta çok geciktiğim bir kitap.

Konu HaRuKa tarafından (21-06-08 Saat 15:15 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (22-06-08)
Eski 21-06-08, 14:33 Çevrimdışı   #19
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Alıntı:
GeCeMS[ii]´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu forumda gercektn sevdiin kisiler?( bilioz beni sevmion tanismios ama hani allah için sevebilirsnde )
hayat gzl mi sncede

Sevdiğim kişi var bir kaç kişi. Çok değil. Aynen tanismios

Çok güzel sayılmaz.

Eski 21-06-08, 14:40 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.000
Teşekkür etti: 14.902
RepForum Gücü: 199
Forum Puanı:81441
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

simdilik tek bir soru ..;
20 yil sonra Haruka kendini nerde ve ne olarak goruyor

ha bir de ozlettin kendini abi (:

Mesaja teşekkür eden:
HaRuKa (23-06-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri