Konu Seçenekleri
Eski 15-06-07, 15:41 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hatıra Defteri

Düşünürler grubuyla ilgili eleştiri , fikir , yardım hertürlü düşüncenizi paylaşabileceğiniz bir köşe...
Bize paylaşacağınız herşeyle daha iyi bi grup olma yolunda bizlere yardımcı olacaksınız.İçinizde ki düşünürler grubu şunları şöyle yapabilirsiniz ya da küçücük bi merhaba bizleri çok mutlu eder.
Mutlu olmak için ,
Saygılarla ve Sevgilerle...
Düşünürler Grubu
Mesaja teşekkür eden: (18 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (23-06-07), amorous_nope (29-06-07), And (16-06-07), apinchoflove (02-07-07), Artemis (15-06-07), cruelboy (27-06-07), DR_GoKiSsS (22-06-07), Kayıp_Şair (06-10-07), LaViNia (23-06-07), Maçakızı (15-12-07), MrTcN1905 (16-06-07), sakli_duslerr (07-07-07), sawasuar (16-06-07), Snorland (15-06-07), tuanaa (27-06-07), YaGMuR_CiNi (16-06-07), ~Aвsυя∂є~ (29-06-07)
Eski 15-06-07, 15:51 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Murat'ın bana ilk daveti ve benim huzursuz,ard arda sorduğum sorular...
Sahi liderim,ne kadar oldu?
Hiç yılmadan,sorduğum en gereksiz soruları bile yanıtlamıştı liderim.Arkadaşlığı amacından saptırmadan,dostluğa taşımak liderimin en güzel yönlerinden belki de.
Çok mutluyum,Düşünürler benim için çok özel ve önemli,suskunluğunu da seviyorum grubumun çıldırdığı anları da.
Teşekkürler Murat,o gece deli saçması sorularımı yanıtladığın ve bana hep aynı güzellikle seslendiğin için...
Teşekkürler tüm Düşünürler Grubu ve fahri üyelerimiz Savaş,Aslı ve Ceren...
Hepinizi çok seviyor ve çok önemsiyorum.
Sevgili Liderim,hep böyle kal

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
apinchoflove (02-07-07), Bεяsŧŷ (15-06-07), delkray (15-06-07), m.emin (01-07-07), MrTcN1905 (27-06-07), sawasuar (16-06-07), Snorland (15-06-07), tuanaa (25-06-07), ^ChErRy^ (15-06-07)
Eski 15-06-07, 16:04 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 441
Forum Puanı:184753
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Küçük bi merhaba

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
Artemis (15-06-07), delkray (15-06-07), m.emin (01-07-07), MrTcN1905 (27-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 15-06-07, 16:54 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hekeşe selam...

güzel bi düşünce böle bi konu açmak.. tşklr..

o zaman sorular gelsin..

- grubun faaliyetleri ne
- hangi düşüncede insanlar gruba üye oluyor
- içerde neler oluo

şimdilik bu kadar...

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Artemis (16-06-07), delkray (15-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 15-06-07, 17:15 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
emrowski´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hekeşe selam...
güzel bi düşünce böle bi konu açmak.. tşklr..
o zaman sorular gelsin..
- grubun faaliyetleri ne
- hangi düşüncede insanlar gruba üye oluyor
- içerde neler oluo
şimdilik bu kadar...
Bende soruların için teşekkür ederim.
Gerçekten bizi tanımaya çalışman beni ayrıca mutlu yaptı...

Grubumuzun amacı Düşünebilmek ve Düşündürmek..
Her türden her yoldan farklı açılar görmek , ya da yaratmak...
Bir de temelimizde mutluluk var.
Mutlu olmak , olabilmek ; mutlu insanları görebilmek...
Işığımızı yayabilmek , yaydırmak...
Bunlar temelinde şekil alır düşüncelerimiz...

Gruba arkadaşlarımı alırken en çok dikkat ettiğim nokta girme sebebi...
Yorum yapamıyorum diye başvuranlar var mesala meydana.
Hiç öyle bir üye kabul etmedim.
Ya da bende iyi bir filozofum diyenler var , daha 2-3 mesaj da bulunmamış siteye...
Onları mümkün olduğunca uzak tutuyorum.
Düşünemeyen insanlara kesinlikle sabrım yok...

Ben hatırlıyorumda ilk Düşünürlere girme sebebimi
"Dünya'ya bile neden geldiğimizi bilmiyor iken ,ben size bişey diyemem" demiştim.O zamanlar Berkan vardı , namı diğer Birkartal... o hatırlar (:

İçerde ise dostluğumuzu pekiştirme amacında yollarımız var.
Tanıdığımız , düşüncesini tattığımız her insan ayrı bir tad veriyor birbirimize...
içerde de bunlar oluyor...

işte biz buyuz...

Düşünürler Grubu...

Konu delkray tarafından (15-06-07 Saat 17:18 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: imla
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
amorous_nope (29-06-07), apinchoflove (02-07-07), Artemis (16-06-07), emrowski (15-06-07), m.emin (01-07-07), MareNostrum (23-06-07), MrTcN1905 (27-06-07), sawasuar (16-06-07), Snorland (15-06-07), tuanaa (25-06-07), YaGMuR_CiNi (17-06-07)
Eski 15-06-07, 18:22 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Düşünürler Grubu

birkartal var toy bir forumcu ateşli başlıklar açılıyor o dönem ama yorum yapamıyorum tabi farkediliyor grup üyeliğinin gerekliliği...
Düşünürler Grubu üyesi olduğumda lider yoktu... Özel Üyemizde yoktu... Ben grup üyelerine rastladığımda ve onlarında çok çok forum kurdu olmadıklarını farkettiğimde çekinmeksizin Özel Üyeliğimin de verdiği rahatlıkla içime dert olan Lidersizliği liderliği kabulumle sonlandırdım
bi_kız_işte, sertel, baho_17, justdoit85, thorn, IRMAK, oushan boyle bir grup olmayı başarabilmiştik sahiden
Meydan bölümü tartışmalarında iplerin koptuğu bir dönem hakaretleri görmezden geldiği gibi küfürlü icerik sahibi mesajları kollayan ve (sanırım tarikat ortamında agabeyi oldugu icin ses cıkaramayan) onun yanında adıma saldıran yönetim mensubu cocukları protesto ederek Düşünürler ve Özel üye grubu üyeliklerimi sonlandırıp forum da şiir paylasımlarıma devam ettim.
Gün geldi Nur Hizmet kapatıldı.
Üyelerinin çogunlugu banlandı.
O bahsettigim "cocuk"un baslıkları kapatıldı.
Meydan özgürdü ama Düşünürlerin tadı kaçmıştı, o dönem gruba tekrar dönüp önce eski üyelerin toparlanmasına sonra aktif üyelerin gruba monte edilmesine sonrada yeni bir liderlik seçimine bağlı olarak grubu yeniden doğurduk. Delkray tatsız bir anı olarak gruptan ayrılmıs ama grubunun ihtiyacı oldugu anda liderliği kabul etme büyüklüğünü de göstermişti. E-Dana forumlarında ilk gerçek grup liderliği seçimi 3 katılımcı ve oyların düzenli dağılımı...
Axis adlı Düşünürler Grubu üyesinin grup kimliğine, grup üyelerinin Düşünür imajına ve Grup çalışmalarımızın müthiş ışıltısına zararı dokunduğu konusunda ki düşüncelerimi ilettiğim Delkray la bu konulu yaşadığımız bir tatsızlık beni yine gruptan ayırdı.
ne diyordu esinti
Alıntı:
gir çık gir çık
peki peki biliyorum artık geri dönemeyeceğim.
Hatıralarımın tatlı yanlarından bahsetmekte isterim ama o kadar cok o kadar çoklar ki (:
amorous_nope (29-06-07), apinchoflove (02-07-07), Artemis (16-06-07), delkray (15-06-07), MrTcN1905 (27-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 16-06-07, 00:26 Çevrimdışı   #7
Asker Üye
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.403
Teşekkür etti: 207
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2818
esinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyoresinti çevresinde seviliyor
dost acı söler

iparhı anamesamaz ıa katamakı ke pos bori akoma senamın to ehıs posehsııksı
amorous_nope (29-06-07), Artemis (16-06-07), delkray (16-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 16-06-07, 14:22 Çevrimdışı   #8
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
benim ilk gurubumdu ilk girdiğim zaman guruptan bir cok kişi şey demişti ''ya bit gitsene bu gurup bizim sen nur hizmet gurubuna git'' (kopmuştum tabi gülmekten )

Yüzsüzlüğüm üstümdeydi o zamanlar tınlamayıp devam ettim... Sonra yönetim değişti baho adında genç bir arkidiş lider oldu baktım bişeyler saçmalıyor,ayrılmaya krara verdim vede ayrıldım... zaten dar gelmişti neredeyse gurupta ki tek müslüman üye bendim yada din karşıtı olmayan hepsi deist Ateist vS.. iSt'lerden işte...

Açıkcası gurupta bu anlamda sırıtıyordum

yalnız gurupta bir kan değişimi olmuş gibi... yeni kişiler var beğendiğim...

''Cıkmakla iyi etmişim'' dediğim bir guruptur...

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Konu HaRuKa tarafından (16-06-07 Saat 14:24 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
apinchoflove (02-07-07), Artemis (16-06-07), delkray (16-06-07), Snorland (16-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 16-06-07, 15:04 Çevrimdışı   #9
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.738
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:50805
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İsmi itici gelen gruplardan biriydi benim için. Hiç araştırma gereği bile görmemiştim. Sanki onlardan başka kimse düşünmüyor diye düşünmüştüm kendi kendime. İlla bir isim olmak zorunda. Dikkat çeken bir isim ama "düşünen" biri için itici. Düşünmeyi kalıba sokmaya çalışıyorlar diye düşünmüştüm.Ama içerideki arkidişlerden birçoğu çok şükür bu şekilde davranmıyorlar.

Ayrıca biraz durgun bir gurup olduğunu düşünüyorum. Birkaç kişi hariç pek göremiyorum Gurup üyelerini. Durmaktan bıkanları "Genç Kuvvet" gurubuna davet ederim, hareket var orada

Reklam yapmaya izin varmı acaba. Yoksa özel mesaj atın yukarıdaki mesajımı silerim
apinchoflove (02-07-07), Artemis (16-06-07), delkray (16-06-07), Snorland (16-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 16-06-07, 15:19 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bende meydan bölümü ilk kurulduğunda kendimi bir gruba ait hisstmiyordum, sonra tarikatçı bir grubun Atamıza saygısız yorumları karşısında kurulan ADG ye üye oldum. yanlız orada fark ettim ki gereken demokratik ortam liderimiz tarafından sağlanamıyor. bu durumdan rahatsız olan bir kaç arkadaşımla bir seçim istedik, bunu destekleyen arkadaşlarım gruptan uzaklaştırıldı bunun üzerine bende tepkimi koyarak gruptan istifa ettim. kısa bir boşluktan sonra diğer arkadaşlarım gibi düşünürleri tercih ettim, tamda liderlik seçimi esnasında ben o zamanlarda delkray ı tanımıyordum eğer ki tanısaydım mutlak onu desteklerdim ve girdiğime o kadar memnunum ki anlatamam. e-dana içerisinde en kalifiye grup diyebilirim bütün üyeler dolu ve belli bir eğitime sahipler. yönetimde görev almam la beraber mecburi bir ayrılık oldu ancak gönül bağımız halen devam ediyor... hellin gibi bir dostum var ki onu burada anlatmak için sayfalar yetmez diye düşünüyorum. iyi ki düşünürler grubu var ve ben sizin fahri üyenizim

Eski 16-06-07, 16:52 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Ödüller:
Alıntı:
Gizmo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İsmi itici gelen gruplardan biriydi benim için. Hiç araştırma gereği bile görmemiştim. Sanki onlardan başka kimse düşünmüyor diye düşünmüştüm kendi kendime. İlla bir isim olmak zorunda. Dikkat çeken bir isim ama "düşünen" biri için itici. Düşünmeyi kalıba sokmaya çalışıyorlar diye düşünmüştüm.Ama içerideki arkidişlerden birçoğu çok şükür bu şekilde davranmıyorlar.
Nazik yorumun için kendim ve grubum adına teşekkür ederim.

Kendine göre haklı olabilirsin , neden Düşünürler ismi?
Bunu ben sormadım kendi kendime , ve de hiçte itici gelmedi.
Neden çok basit , düşünebilen bir insan zaten bilir ki Düşünce bir kalıba sokulmaz.

Evet herkes düşünebilir.

Kimi Süperegolarına göre,
kimi tabularına ve baskılarına göre ve de baskılandıklarına göre...

Kimi herşeyden ve herkesten sıyrılıp,
Bir hiçmişcesine,
Çıkardığı düşünceleri başkaları ne der diye düşünmeden,
Bazı bağnaz duygu ve düşünceleride aklından çıkararak,
Yok sayarmışcasına...

Düşünmek , Düşünebilmek , Farklı açılardır bizim amacımız...
Mesajlarımız ve yorumlarımız gereken yerlerde , gereken zamanlarda olmasıyla...
Her an ortalıkta olmak , ya da hep gözönünde olmak değildir amacımız.

Yok reklam yapabilirsiniz.
Bu bizim için problem değildir.
sonuçta Genç kuvvette bulunanlarda bizim arkadaşımız...

Saygılarla..
Tekrar Teşekkürler...
apinchoflove (02-07-07), Artemis (17-06-07), GönüLçeLen` (18-06-07), sawasuar (16-06-07), tuanaa (25-06-07), YaGMuR_CiNi (16-06-07)
Eski 18-06-07, 00:37 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Diğer gruplara göre daha aktif,grup olma özelliğinin yanında fikir beyan etmede öznel düşüncelere sahip,ve bu özelliğiyle bana göre diğer gruplardan ayrılan,ideolojileri değil yaşanmışları ve yaşananları tartışan grup

ve eğer bir grup seçme durumunda olsaydım seçeceğim grup ...
hepinize selam olsun
aLadea (25-06-07), Artemis (18-06-07), delkray (18-06-07), GönüLçeLen` (18-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 22-06-07, 03:09 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.046
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Muratı benDe cok iyi tanırım Cunku Kuzenim CocukLugumuzdan tutunda su ana kadar Cok Neseli Gunler gecirmişizidir ve Mesleginde basarıLar diliyorum Buradan...

.................................................. ...Bugun 16 gibi yanında olacagım cicim

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (22-06-07 Saat 03:11 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: harf degiştirmeleri
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Artemis (25-06-07), delkray (22-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 22-06-07, 13:34 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye
Ödüller:
Alıntı:
dr_orbital´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Muratı benDe cok iyi tanırım Cunku Kuzenim CocukLugumuzdan tutunda su ana kadar Cok Neseli Gunler gecirmişizidir ve Mesleginde basarıLar diliyorum Buradan...

.................................................. ...Bugun 16 gibi yanında olacagım cicim
tabi ki , gelebilirsin....
Eski 25-06-07, 11:57 Çevrimdışı   #15
Asistan
Düşünürler grubu

oneway - ait Avatar
Genel Mesajlar: 316
Teşekkür etti: 326
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1051
oneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuş
Selam Herkese İyi Forumlar Dilerim ... Ben Öncelikle Üyesi Olduğum Düşünürler Grubu ndan Pek Fazla Katılımda Bulunmadığımdan Dolayı Tüm arkadaşlarımdan Özür Diliyorum. Bu Benim İçin Bir Eksikliktir ve Ben Bunun Farkındayım Tabi Benimde Kendime Göre Mazeretlerim Var ama Ben Bunların Arkasına Saklanmak İstemiyorum ve O Yüzden Özrümü Kabul Etmeniz Beni Mutlu Edecektir.. Bundan Sonrada Her Türlü Konuda Yorum Yapmaya ve Katılımda Bulunmayı Kendime Borç Olarak Kabul Edeceğim .... İnşallah Daha İyi Olacak ... Saygılar Sevgiler ...

Gözlerine Baktıkça Ağlasada Gözlerim Ağlamak İçinde Olsa Gözlerini Özledim, Dün Gözlerine Bakmaya Kıyamazken Bugün İse Gözlerine Hasretim...
apinchoflove (02-07-07), Artemis (25-06-07), delkray (25-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 25-06-07, 12:42 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Düşünürler...
Grubumun üyelerini, ilk davet edildiğim günü, ilk tanışmamızı hatırlarken gülümsüyorum.Öyle çok şey öğrendim ki grubumdan ve liderimden.Gün oldu durulduk, sustuk ama "hadi" dedik ve sesimiz yükseldi.
Murat
O öyle anlatayım bilinsin, tanınsın denilecek adamlardan değildir.Çok özel bir akıldır o, baş Düşünür
Düşünürler bana öyle dostlar kazandırdı ki, iki elim kanda olsa yetişirim ahh! dediklerinde.
Savaş
O, benim mutluluğumda ben gibi mutlu olanım.Ben ağlasam hissedenim, yetişenim.Ömrüm yettikçe seninleyim Savaş, sana sonsuza dek inanan, güvenen ve seni hep çoğalarak seven dostunum, kardeşinim
Tunaaa ve Tatura...
Beraber içilecek birer bardak çayın hayali en fazla bu kadar mutlu edebilir insanı.Ben hep aynı hayali kuruyor, aynı heyecanı yaşıyorum,sizi çok seviyorum
Süleyman
Başının belasıyım ben onun "Süleyman bişe dicem" işte böyle başlayıp,gecesini zindan ediyorum canımın
Bir kere bile "deme Helin bişe" demedi o bana, öyle bir candır o.Öyle güzel ahlakı vardır, öyle temizdir ki o...
Cherry
Oy benim pasta canavarım,sıcacık yüreklim,güzeller güzelim.Sen, hanemde ki kocaman artımsın, ben İstanbul'da bekliyorum, bil
Gamze'm, ne diyeyim ki
Bir demlik çay eşliğinde dertleşmekle farkı yok artık geceleri yapılan konuşmaların.Sana sarılsam sıkıca, ağlarım ben, çok seviyorum seni.Küçücüğümüzsün sen, büyümeyeceksin Caner ve benim için
Ve diğer Düşünürler evinin sahipleri
Başta Canan ve Aslı olmak üzere hepiniz çok önemli canlarsınız.Düşünürler herhangi bir grup değil, buna inanan akıllarsınız, bu yüzden biz hep aynı çizgide,artan bir güzellikle yürüdük.
Hepinizi çok seviyorum, hepinize çok saygı duyuyorum.İyi ki sizinleyim, iyi ki Düşünürüm
Hep beraber olmak dileğiyle...

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
aLadea (25-06-07), apinchoflove (02-07-07), Bεяsŧŷ (26-06-07), delkray (25-06-07), karahindiba (27-06-07), Snorland (26-06-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 25-06-07, 13:00 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.592
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19987
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu deftere birşeyler karalama sırası benim (:

ilk önce helinle başlamalıyım sanırım ondan önce bir abim vardı ( sen bilirsin kurabiyem ) helini tanıdım bir de ablam oldu

öyle bir işledi ki içime gece konuşmalarımızı sanki yüz yüze gibiymişiz gibi yapıyorum sıcaklığı taa oralardan iliğimi kemiğimi ısıtıyor

derdimi bir canere bir de ona çekinmeden anlatırım bilirim dinler ortak olur ben üzülünce o da üzülür

bana seni kazandırdığı için e-dana ya ne kadar teşekkür etsem azdır

sıra liderimde (:

murat nazar değmesin abime çok temiz kalpli dürüst iyi görevini hakkıyla yerine getiriyor

ben ve grubumuz için çok değerlisin

tuaana yani Nil yeni tanıştık ama kaynattı kanımı bu kız (:

şimdi de büyük bomba acemi

= kız kardeş benim biriciğim hep vardı hep de olsun benimle

yaşından büyük , olgun , bazen bana bile 'hande sen misin ? dedirten ufaklık iyi ki varsın

değerlim kuzum

diğer arkadaşları henüz tanımıyorum ne de olsa herşey zamanla değil mi ?

Konu aLadea tarafından (25-06-07 Saat 13:04 ) de değiştirilmiştir..
apinchoflove (02-07-07), Artemis (25-06-07), delkray (25-06-07), Snorland (12-07-07), tuanaa (25-06-07)
Eski 25-06-07, 15:09 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye
Ödüller:
Bizim kendi içimizde açtığımız bir konuda geçen konuşmlara dikkat ettiyseniz şunu da dile getirmiştim...

Düşünürler olarak bilgi dolu , paylaşılası hiç bir iş yapmasak bile benim burada kazandığım dostluklar yeterde artar bile...

Sizden nası kopacağım , hiç bilmiyorum.
Hep hayatım da olun...