| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Hava durumu .. Hava durumunu burdan takip edebilirsiniz , simdilik birkac bölge yazdim . Eger bilmek istediginiz baska bölgeler varsa bu baslik altindan istegin, eklerim .. İstanbul 30.03.2006 14 ºC | 8 ºC ![]() 31.03.2006 13 ºC | 5 ºC ![]() 01.04.2006 13 ºC | 5 ºC ![]() ----------------- Ankara 30.03.2006 18 ºC | 7 ºC ![]() 31.03.2006 15 ºC | 4 ºC ![]() 01.04.2006 17ºC |1 ºC ![]() ----------------- İzmir 30.03.2006 20 ºC | 13 ºC ![]() 31.03.2006 21 ºC | 10 ºC ![]() 01.04.2006 21 ºC | 8 ºC ![]() ----------------- Bolu 30.03.2006 15 ºC | 6 ºC ![]() 31.03.2006 14 ºC | 2 ºC ![]() 01.04.2006 17 ºC | 1 ºC Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22171 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bolu yu da ekleyiver dostum.. sana zahmet.. Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 138
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bolu eklendi Ayemhepi .. Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yagislar devam ediyor .. Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:22171 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım ısınıyor artık havaLar.. Hasret kaldık güneşe yaa Bu arada Bolu'yu eklediğin için teşekkürler..
Karalama olmuş bizim hayatımız, Ben onu karalıyorum, O beni, Herkes herkesi karalar olmuş, Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama, Oyun olmuş yaşam, Adı; karalamaca ! kendini ölümsüz zannedenler var ! |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 180
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:46 ![]() |
Mersınde hava muhtesem Burayı untmussunuzzzzz
|
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mersin 30.03.2006 19 ºC | 12 ºC ![]() 31.03.2006 20 ºC | 12 ºC ![]() 01.04.2006 22 ºC | 13 ºC ![]() ************* Sakarya 30.03.2006 16 ºC | 10 ºC ![]() 31.03.2006 18 ºC | 7 ºC ![]() 01.04.2006 19 ºC | 6 ºC Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakarya yı da ekleyebilir misin ????
|
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüh c.tesi yağmur yağacakmış yalçın buna çok sevinecek ama |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvah be ya cumartesi yağmurluymuş. Ulen bizde şans olsa zeten... Ne zaman bi plan yapsak yağmur işleri bozuyo... |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel paylaşım için teşekkürler...
...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #12 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eagle kayseri de olsa? olur mu? Code:
|
|
| | #13 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uşak 14:27 itibariyle, Paz,14.05.2006 17.8 °C Hava Açık Sıcaklık 17.8 Nem %35 Rüzgar 70° 9 km/s Basınç 1017.7mb En Yüksek Sck. 22 °C En Düşük Sck. 7 °C 15.05.2006 16.05.2006 17.05.2006 En Yüksek Sıcaklık 24 °C 18 °C 23 °C En Düşük Sıcaklık 7 °C 10 °C 7 °C "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #14 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #15 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yağışlar geri dönüyor! Türkiye'nin kuzeybatı kesimleri yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Yarın, öğle saatlerinde Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz'in batısında başlayacak olan yağışların, akşam saatlerinden itibaren Marmara, kuzey ve kıyı Ege, Batı Karadeniz ile Eskişehir çevrelerinde devam edeceği tahmin ediliyor. Yağmur şeklinde başlayacak olan yağışların, gece saatlerinden itibaren Trakya ile Bolu, Düzce, Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşmesi, yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde sis görülmesi bekleniyor. Sıcaklık 4-6 derece düşecek Yarın iç ve doğu bölgelerde artacak olan hava sıcaklığı, hafta sonunda tüm bölgelerde hissedilir derecede (4 - 6 derece) azalacak. Soğuk ve yağışlı havanın hafta sonunda yurdun büyük bir bölümünde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Azalan hava sıcaklığı ve hafta sonunda kuzey ve iç bölgelerimizde görülecek kar yağışlarının oluşturacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmekiyor. Ege'de fırtına beklentisi Ege'de hala hafif olarak esmekte olan rüzgarın yarın akşam saatlerinde kuvvetlenerek fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar ve fırtınanın cumartesi gecesi Kuzey Ege'de, pazar günü ise Güney Ege'de etkisini kaybedeceğini belirtti. Fırtına nedeniyle denizciler ve ilgililer tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. 11 kasım cumartesi Cumartesi günü, Marmara, Karadeniz, Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Batı Akdeniz yağışlı geçecek. Yağışlar kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. 12 kasım pazar Pazar günü, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun batısı yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #17 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İşte 5 günlük hava tahmini opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #18 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YURTTA HAVA TAHMİNİ Bazı illerin beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde tahmin ediliyor: 15 Aralık 2006 Cuma 09:49 İSTANBUL - Tahminlere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri yağışlı havanın etkisinde kalacak. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yurdun iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, yurdun batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerin beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde tahmin ediliyor: Ankara: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde il geneli sisli 6 İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde il geneli sisli 13 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 17 Adana: Az bulutlu ve açık 18 Antalya: Az bulutlu ve açık 20 Samsun: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu 9 Trabzon: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 8 Erzurum: Parçalı çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -2 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı çok bulutlu 10 |
|
| | #19 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kuzey Ege'de şiddetli fırtına Kuzey Ege'de etkili olan şiddetli poyraz fırtınası, deniz ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan GESTAŞ A.Ş. yetkilileri, Kuzey Ege'de saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreyi bulan şiddetli poyraz fırtınası sebebiyle sabah 07.00'de yapılması gereken Gökçeada-Kabatepe arasındaki arabalı vapur seferlerinin iptal edildiğini açıkladı. Öte yandan, Çanakkale-Eceabat, Gelibolu-Lapseki arasındaki araba vapur seferleri normal olarak yapılabiliyor. Code:
|
|
| | #20 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.976
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:28731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstanbul'da yarın fırtına ve kar bekleniyor 25 Aralık 2006 A.A İstanbul Valiliği, ilde yarın beklenen poyraz ve kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. İstanbul Valiliği İl Afet Yönetim Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan meteorolojik uyarı yazısında, yarın ilde poyraz fırtınasıyla birlikte kar yağışının beklendiği ve İstanbul'un kuzey ve doğusunda etkili olacak yağışın 27 Aralık Çarşamba gününden sonra etkisini kaybedeceğinin bildirildiği belirtildi. İlgili kamu kurum ve kuruluşlarının, Valilikçe 23 Kasım 2006 tarihinde yayınlanan genelgeyle kar yağışının günlük yaşama verebileceği olumsuzlukların giderilmesi yönünde alınacak tedbirler, yapılacak çalışmalar ve yeterli sayıda ekip ve personelle hizmet vermeleri konusunda uyarıldıkları dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Valiliğimiz İl Afet Yönetim Merkezi ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının katılımı ile 26 Aralık Salı gününden itibaren 24 saat çalışma düzeniyle olumsuz havanın ilimizi terk edeceği ana kadar il genelinde gerekli koordinasyon ve tedbirlerin uygulanmasını sağlayacaktır. Kar yağışının etkili olduğu zamanlarda; araçlarıyla trafikte seyredecek sürücülerin tedbirli olmaları, araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları, kural dışı ve trafik seyrini tehlikeye atıcı davranışlardan kaçınmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, emniyet şeritlerini kullanmamaları gerekmektedir.” Açıklamada, sıcaklığın düşüşüne paralel olarak görülebilecek don ve buzlanmaya karşı da vatandaşlar uyarıldı. ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |